Prilika za posao i napredovanje u karijeri

Da li ste spremni da investirate u inovativan, profitabilan i održiv biznis između 1.990 i 2.600 eura i da za 6 do 12 meseci ostvarite čist profit između 1.800 i 7.000 eura.

OPCIJA B

Ova opcija namenjena je osobama koje žele da se pridruže našem expertskom timu i da u okviru naših centara kroz B2B model saradnje, započnu svoju privatnu praksu.

B2B MODEL SARADNJE

EDUKACIJA KROZ PRAKTIČNU OBUKU I MENTORSTVO

Zahvaljući dugogodišnjem iskustvu u oblasti nutricionizma, integrativne i kvantne medicine, odabrali smo ono najbolje što nauka i tehnologija u svetu trenutno nudi, kako bi vam omogućili najsveobuhvatni sistem za rad sa klijentima bez potrebe da ulažete ogroman novac u opremanje centra, kupovnu aparata ili proizvoda.

 • Daćemo vam sve alate i naučiti Vas korak po korak sve što je potrebno za samostalan rad.

EKSLUZIVAN PROSTOR

Imaćete na raspolaganju ekskluzivan i kompletno opremljen prostor u kojem će te učiti, vežbati a zatim i raditi sa svojim klijentima.

Previous
Next

INOVATIVNA TEHNOLOGIJA

Biće vam na raspolaganju najsavremenija tehnologija i uredjaji za analizu i korekciju funkcionalnog zdravlja,  nutritivnu, mineralno vitaminsku procenu i testiranje.

Previous
Next

KONTINUIRANA EDUKACIJA

Kroz teoretsku i praktičnu obuku ovladaćete znanjem i veštinama iz oblasti nutricionizma, integrativne i kvantne medicine uz stručnu podršku u radu.

Previous
Next
 • Naučićete osnovne aspekte od kojih zavisi zdravlje i procesi starenja.
 • Upoznaćete se sa prednostima i nedostacima najpopularnijih dijeteta i trendova u ishrani.
 • U zavisnosti od vašeg obrazovanja i interesovanje bićete osposobljeni da svojim klijentima pomognete u mnogim aspektima lepote i zdravlja.
 • Bićete osposobljeni da samostalno obavite različite testove i analize i da na osnovu dobijenih rezultata klijentu predložite različite programe i tretmane koji uočene nepravilnosti mogu otkloniti.
 • Kroz nekoliko nivoa obuke naučićete kako da procenite i analizirate ključne faktore od kojih zavisi zdravlje i procesi starenja i da klijentima predložite personalizovane usluge i programe.
 • Ovladaćete veštinama marketinga i kako da pridobijete poverenje potencijalnih klijenata.

PREDNOSTI NAŠE PONUDE

Praksa je pokazala da je uz dobar marketing, za postizanje pozitivnog poslovanja (kada mesečni prihodi budu veći od troškova) potreno, izmedju jedne i tri godine. Ukoliko bi želeli da otvorite centar koji bi izgledao i bio opremljen tehnologijom kao naš, bilo bi vam potrebno da investirate u opremu i poslovanje za period od 6 meseci izmedju 30.000 i 100.000 eura. Oni koji se odluče da postanu deo našeg tima imaće jedinstvenu mogućnost da već za dve do tri nedelje, uz našu podršku počnu da rade sa svojim klijentima bez troškova koje bi imali otvaranjem vlastitog centra.

PREDNOSTI I UŠTEDE KOJE OSTVARUJETE

Ušteda 10.000 – 25.000 eura.

Nećete imati potrebu da iznajmljujete lokal, plaćate rentu za poslovni prostor a zatim da kupujete nameštaj i enterijer.

 • Opremanje poslovnog prostora. (ušteda od 3.000 do 10.000 eura jer nećete imati potrebe da ulažete u nameštaj, police, kompjuter, stolice, sto, slike…
 • Zakup lokala u centru grada 20 do 50 eura po m2. (ušteda za šestomesečni zakup oko 5.000 do 10.000 eura)
 • Komunalni troškovi: grejanja, struje, vode. (ušteda za šest meseci minim 1000 – 1.500 eura)
 • Ne morate otvarati firmu i plaćati knjigovodju svakog meseca (ušteda za 6 meseci minim 1.000 eura)

Ušteda od 20.000 do 50.000 eura

 • Nećete imati potrebu da novac ulažete u nabavku skupih uredjaja i tehnike jer će te za rad imati na raspolaganju Quanum Zone kapsulu u kojoj su implementirani najbolji dijagnostičko terapeutski  sistemi za funkcionalnu procenu i korekciju. 

Da li ste imali priliku da se do sada upoznate sa sličnom ponudom?

 • Da li vam je neko ponudio da za samo dve nedelje započnete svoj biznis u jednoj od najboljih lokacija u Beogradu?
 • Da li vam je neko ponudio da radite i da svoje buduće klijente primite u ovako lepom okruženju?
 • Kada smo pravili ovu ponudu postavili smo sebi pitanje: da li bi mi, kada bi bili na vašem mestu prihvatili ovu ponudu. 
 • Ali ono što je možda najvažnije je činjenica da će vaši i naši klijenti pre svega imati mogućnost da dobiju odgovor i rešenje na ključna pitanja od kojih zavisi njihovo zdravlje i izgled. Znaće kako je dosadašnji način života i ishrane uticao na njihovo zdravlje, gde postoje nedostatci i predispozicije za neki zdravstveni problem i nekoliko godina pre pojave simptoma. I ono što najvažnije,  mogu saznati i šta je uzrok tih problema i koji način terapije ili tretmana mogu  dati najbolje rezultate.
 • Ušteda 5.000 do 55.000 eura

Postoji nekoliko načina za stjecanje diplome u oblasti zdravlja i ishrane.  Možda razmišljate o diplomi iz nutricionističkih nauka. Prema istraživanju IPEDS-a Ministarstva za obrazovanje SAD-a za period 2015-2016., Prosečna investicija za zanimanje nutricionste iznosi 42.078 USD godišnje (168.312 USD za 4 godine). Dvogodišnji programi u proseku koštaju 18.186 USD za svaku  godinu. U zavisnosti od  univerziteta, master iz nutricionističkih nauka može koštati čak 65.000 američkih dolara godišnje.

Internetski programi za edukaciju o ishrani koštaju u proseku 5.640 do 13.960 dolara i verojatno su bolja investicija za ambicioznog zdravstvenog trenera. Saznaj više…

Opcija koju vam nudimo omogućiće vam veliku uštedu.

 • Nećete morati mesecima pohadjate nastavu pre nego što počnete da zaradjujete i počnete da vraćate novac koji ste uložili. Zahvaljujći našoj podršci već u drugoj nedelji bićete u mogućnosti da svojim klijentima ponudite program namenjen detoksikaciji i povećanju energije. “Detox Nutrition and Energy Boost program”. 
 • Kroz nekoliko nivoa obuke, bićete osposobljeni da svojim klijentima ukažete na nepravilnosti u radu njihovog organizma, gde postoje predispozicije za razvoj estetskih i zdravstvenih problema i nekoliko godina pre pojave simptoma. Saznaće informacije o ključnim faktorima koje utiču na njihovo zdravlje i procesi starenja i kako da utiču na njih, malim promenama u načinu života i ishrane. Bićete osposobljeni da samostalno napravite pisani predlog ishrane i program namenjen detoksikaciji na osnovu:
  • Procene pH organizma.
  • Nutritivne i mineralno vitaminske procene na osnovu analize efiasnosti suplementacije.
  • Procene nivoa toksičnosti i eventualne prisutnosti bakterija, virusa ili parazita.
  • Čakra testa i procene opšteg energetskog potencijla organizma.
 • Cena našeg “Know How” za smart program koju kupuju firme koje žele da budu master partneri u jednoj državi, iznosi 55.000, dok je cena za expert program 65.000 eura. Kroz ovu opciju, vi nećete imati potrebu da plaćate ovu cenu. Na ovaj način dobićete informacije i znanje koje su plod našeg dvadesetogodišnjeg rada potpuno besplatno pod uslovom da se pridržavate našeg memoranduma o saradnji.
 • Naš  “know how” omogućiće vam da vrlo brzo vratite uloženi novac, a da zatim ostvarujete konstantan prihod.
 • Možete početi sa našim osnovnim programom, a kako napredujete u učenju i radu, možete preći i na pakete koji nude viši nivo usluga i veću zaradu.
 • Obuka u oblasti nutricionizma, integrativne ili kvantne medicine uglavnom se nudi kroz online seminare zbog čega je naš koncept u okviru kojeg nudimo praktičnu obuku i rad sa pacijentima uz kontinuiranu podršku jedinstven na tržištu. 
 • Cene seminara koji nude licence za Health Coach i Nutricionista u zavisnosnosti od nivoa i kvaliteta obuke kreću se u rasponu od 2.000 do 6.000 eura. Saznaj više…

Većina online seminara iz oblasti ishrane i zdravlja košta izmedju  4.000 i  6.000 $. Pogledajte neke od ponuda u svetu.

Certification Program Advertised            Retail Price*
Institute for Integrative Nutrition …………………..$5,995
Health Coach Institute……………………………………… $4,995
Functional Medicine Coaching Academy ……..$5,997
Nutritional Therapy Association …………………….$5,900
Functional Diagnostic Nutrition ……………………..$5,995
Kresser Institute – ADAPT ………………………………..$9,997
Primal Health Coach Institute …………………………$4,495

Ušteda 15.000 – 30.000 eura.

 • Značajna stavka u pokretanju i održanju biznisa je marketing za koji je potrebno u početku izdvojiti značajna materijalna sredstva.
 • Još jedna stvar o kojoj je potrebno voditi računa su troškovi koje vaš bizis ima u fazi dok obim poslovanja ne dostigne željeni nivo.  U proseku je potrebno izmedju jedne i tri godine, da bi se posao razradio do nivoa kada je zarada veća od troškova. U zavisnosti od zemlje, lokacije i drugih parametara nekada je potrebno i preko 20.000 eura da obezbedite za taj period.

OBAVEZE B2B PARTNERA

 • Rezervišite odredjni  broj termina za korišćenje našeg prostora i opreme a zatim uz pomoć različitih marketinških strategija obezbedite sebi klijente na kojima će te učiti i u isto vreme ostvrivati zaradu.

mogućnosti prihoda

Quantum Wellness nudi mogućnost ostvarenja prihoda po različitim osnovama ali ovom prilikom prezentovaćemo mogućnost prihoda od usluga funkcionalne dijagnostike i tretmana u kapsuli.

funkcionalna dijagnostika

Za razliku od savremene medicina koja se u većini slučajeva problemima bavi kada se pojave simptomi i kada je često jedino rešenje hiruška intervencija Quantum Wellness koncept nudi mogućnost da se uz pomoć inovativne funkcionalane dijagnostike predvide estetski i zdravstveni problemi i nekoliko godina pre pojave simptoma. Ovaj nivo saradnje našim partnerima omogućiće  da svojim klijentima omoguće da saznaju važne informacije o svom zdravlju

OPCIJA 1

Rezervacijom i jednokratnom pretplatom (pripejd opcijom) od 1.750 eura, partner dobija mogućnost da u našem centru koristeći Quantum kapsulu i uz našu podršku, obavi 50 procedura  funkcionalnog skeniranja. Od svake usluge funkcionalne procene, partner ostvaruje neto proviziju od 35 eura, dok drugih 35 eura pripada centru. Ova opcija partneru nudi mogućnost bruto prihoda od  3.750 eura (neto 1.750 eura) od 50 usluga dijagnostike.

OPCIJA 2 

Rezervacijom i jednkratnom pretplatom (pripejd opcijom) od 2.000 eura, partner dobija mogućnost da u našem centru koristeći našu opremu i podršku obavi 100 procedura funkcionalnaog skeniranja. Od svake usluge funkcionalne procene partner ostvaruje neto proviziju od 50 eura, dok centar ostvaruje prihod od 20 eura. Ova opcija partneru nudi mogućnost bruto prihoda od 5.000 eura.

Ako se klijent odluči za tretmane u kapsuli ili za neki od programa, partneru sleduje odgovarajuća  porovizija. (visina provizije definisaće se naknadno.)

NAPOMENA

Cene usluga su preporučene i mogu se korigovati nakon sagledavanja svih aspekata poslovanja. 

Nakon obuke i pre početka zvaničnog rada predložićemo vam modele poslovanja u smislu formiranja cena za usluge kao i način usaglašavanja sa zakonima u poslovanju.

Nakon obuke parner će biti osposobljen:

 • za samostalno prezentovaje osnovniih prednosti i principa Quantum Wellness koncepta,
 • sprovodjenje screeninga u kapsuli I tumačenje dobijenih rezultata. 
 • pisanje izveštaja i predloga za dalje korake koje se kliijentu predlažu na osonvu funkcionalne procene. Izgled izveštaja…

NAPOMENA:

Proceduru screeninga mogu obavljati I osobe koje nemaju mediscinsko obrazovanje.

Pisanje izveštaja omogućeno je samo članovima našeg stručnog tima.

CENE USLUGA DIJANGNOSTIKE U OKVIRU SMART OPCIJE

tretmAni u kapsuli

Nagomilani stres savremenog zivota, pogrešan način ishrane, negativni emocionalni naboj, ogromno opterećenje slobodnim radikalima, štetne navike i toksično životno okruženje, dovode do sistematskog slabljenja prirodne inteligencije tela i do pojave nedostatka energije  i haosa u meridijanskom sistemu. U jednom trenutku, negativni uticaji prevazilaze sposobnost organizma za samoregulaciju i bolest počinje da se razvija a da mi nismo toga svesni. Jedno od efikasnih rešenja za ovu situaciju su tretmani u kapsuli.

OPCIJA 1

Rezervacijom i jednokratnom, pripejd uplatom 10 tretmana u kapsuli od 240 eura, partner ostvaruje popust od 20% za tretmane koji njegovi klijenti sprovode u kapsuli. Ukoliko bi njegovi klijenti plaćali paket od 10 tretmana  po punoj ceni od 300 eura, NETO PRIHOD iznosio bi 60 eura

OPCIJA 2

Jednokratnom rezervacijom 100 tretmana, partner dobija tretman po ceni od samo 6 eura.

 • Realizacijom 100 tretmana (10 klijenata) po punoj ceni od 30 eura, partner ima mogućnost da ostvari prihod 3.000 eura, odnosno neto prihod od 2.400 eura.

NAPOMENA

Cene usluga su preporučene i mogu se korigovati nakon sagledavanja svih aspekata poslovanja. 

Nakon obuke i pre početka zvaničnog rada predložićemo vam modele poslovanja u smislu formiranja cena za usluge kao i način usaglašavanja sa zakonima u poslovanju.

Nakon obuke parner će biti osposobljen za proceduru skeniranja dok će proceduru analize rezultata i odabir programa sprovoditi osoblje matičnog centra. 

Proceduru samog skeniranja i tretmana mogu obavljati i osobe koje nisu medicinski obarazovane dok analizu rezulta testa i pravljenje izveštaja mogu sprovoditi članovi našeg stručnog tima.

NAPOMENA!

Nadoknada za stručnu procenu efikasnosti tretmana iznosi 10 eura.

CENE TRETMANA U KAPSULI U OKVIRU SMART OPCIJE

Svi klijenti u okviru prvog tretmana koji se odluče za paket od 10 tretmana imaju mogućnost bespolatne procene efikasnosti tretmana.

Testiranje podrazumeva izveštaj organa sa nedovoljnom energijom i degenerativnim procesima i spisak organa koje trpe funkcionalno opterećenje usled upalnih procesa i velike energije.

   • Uporednu analizu organa pre i posle tretmana koje su dovele do energetske noramalizacije.  Ukoliko test pokaže da ni jedan od testiranih programa nije doveo do poboljšanja klijent NEĆE PLATITI NI TEST NI TRETMAN 

 

povezane teme