ZAPOČNITE KARIJERU U WELLNESS INDUSTRIJI

ZAKAžITE BESPLATNE KONSULATACIJE

ZARADITE DOK UCITE

Da li ste spremni da investirate u inovativan, profitabilan i održiv biznis između 1.990 i 2.600 eura i da za 6 do 12 meseci ostvarite čist profit između 1.800 i 7.000 eura.

EDUKACIJA KROZ PRAKTIČNU OBUKU I MENTORSTVO

Zahvaljući dugogodišnjem iskustvu u oblasti nutricionizma, integrativne i kvantne medicine, odabrali smo ono najbolje što nauka i tehnologija u svetu trenutno nudi, kako bi vam omogućili najsveobuhvatni sistem za rad sa klijentima bez potrebe da ulažete ogroman novac u opremanje centra, kupovinu aparata ili proizvoda.

PRIDRUŽite SE NAŠEM EKSPERTSKOM TIMU.

Daćemo vam sve alate i naučiti Vas korak po korak sve što je potrebno za samostalan rad.

Health Care Arrangements:

OTKRIJTE NOVU DIMENZIJU

HEALTH COACHING-A..

STRASTVENI STE ZAGOVORNIK ZDRAVOG ŽIVOTA

Vi ste zdravstveni entuzijasta koji se bori protiv hroničnih ili akutnih problema ILI zdravstveni trener koji želi da postigne bolje rezultate. To znači da već:

  • Slušate svoje telo
  • Svesni ste da hrana može biti lek

  • Zauzeli ste čvrst stav da je najbolji pristup holistički pristup

Pa ipak… i dalje ste zbunjeni u moru kontradiktornih informacija u vezi spavanja, pravilne ishrane, načina vežbanja i drugih životnih rešenja.

ŠTO ZNAČI DA MOŽETE

da Potrošite dane, nedelje ili godine...

Iako ste isprobali sve, od detoksikacije teškim metalima do klistiranja, od keto do paleo dijeta, vežbi dubokog disanja, do tuširanja hladnom vodom, napredak je bolno spor i čini se da je nedostižan.

Ne možete a da ne pomislite: „Kad bi samo postojao način da se dođe do uzroka problema. Sve bi bilo lakše…

Tvoja intuicija
je u pravu

Trebalo bi da pogledaš dublje.

otkrijte glavne faktore zdravlja

Optimalno zdravlje uz QUANTUM ZONE

Vaše zdravlje zavisi od zdravlja svake vaše ćelije, a ključni faktori koji su neophodni za njeno pravilno funkcionisanje su energija i informacija. To je ono što čini osnovu vašeg zdravlja.

A kada je protok energije i informacije otežan dolazi do funkcionalnih poremećaja, tada i zdravstveni problemi počinju da isplivavaju na površinu

Da biste rešili ove probleme, morate da idete dublje od klasičnih i uobičajenih načina razmišljanja. Potrebo je da pronađemo način da razumemo kako funkcioniše vaš organizam, gde postoje nepravilnosti u njegovom radu na energetskom informacionom, biohemijskom i funkcionalnom nivou. Sve ovo je moguće – Quantum Zone

Kako Quantum Zone utiče na vašu energiju i kako pronalazi uzroke?

Evo kako to funkcioniše:

Razmislite o svom mobilnom telefonu. Obzirom da bez energije telefon neće funkcionisati, postoji indikator koji pokazuje koliko energije je bateriji preostalo. 

 

Baš kao i vaš telefon, Quantum Zone može ne samo da proceni nivo energije već i da je koriguje na mestima gde je to potrebno.

Benefiti

  • Bolji i efikasni rad organizma

  • Bolje korišćenje telesne baterije.

  • Aktiviranje prirodnih procese regeneracije organizma

To je slično načinu na koji nadogradnja na operativni sistem vašeg telefona odjednom efikasnije koristi bateriju, pa čak i poboljša način na koji softver funkcioniše.

Razmislite o tome kako štitite način na koji vaš telefon funkcioniše

Morate da izbegavate da ga ispustite, da ga zaštitite vode, toplote, virusa i da se uverite da je baterija stalno puna.

Quantum Zone moZE:

  • Da sazna, kako je dosadašnji način života i ishrane uticao na vaše zdravlje, nivo energije, stepen toksičnosti i prisustvo mikroorganizama.
  • Da otkrije nepravilnosti u radu organizma mnogo pre prvih simptoma.
  • Može optimizovati “teren” u organizmu, kako bi se uspešno suprotstavio patogenima.

Moć Quantum Wellness-a kao rešenja bez toksina i hemikalija ima moć da promeni živote.

Edukaciju vodi
D.R.Marina Luketina Šunjka

Pored toga sto je autor health biodesign i quantum wellness koncepta, Marina je operativni direktor studijskog programa Specijalističkih akademskih studija u oblasti kvantno informacione medicine i funkcionalne ishrane u Evropskom centru za mir i razvoj, Univerziteta pod pokroviteljstvom Ujedinjenih nacija (University for Peace established by the United Nations) - ECPD.  Doktorirala je na Fakultetu Medicinskih nauka u Kragujevcu, dok na ECPD fakultetu priprema doktorat u oblasti menadžmenta u zdravstvu. 

Postanite deo HEALTH BIO DESIGNE tima i Omogucite klijentima ZDRAVLJe i lepotu KOJu ZASLUŽUJu

Ko su HEALTH BIO DESIGNERI?

Quantum zone tehnologija omogućava Health biodesignerima da ne samo da dođu do uzroka zdravstvenih problema, već i da predvide kakav će efekat imati terapije, suplementi ili hrana na zdravlje njihovih klijenata. Njihova stručnost u oblasti nutricionizma, kombinovana sa znanjem o integrativnoj i kvantnoj medicini, čini ih idealnim stručnjacima za one koji žele da o svom zdravlju i izgledu odlučuju na pravi način

OD NAS DOBIJATE

EKSLUZIVAN PROSTOR

Imaćete na raspolaganju ekskluzivan i kompletno opremljen prostor u kojem će te učiti, vežbati a zatim i raditi sa svojim klijentima.

Previous slide
Next slide

INOVATIVNA TEHNOLOGIJA

Biće vam na raspolaganju najsavremenija tehnologija i uredjaji za analizu i korekciju funkcionalnog zdravlja, nutritivnu, mineralno vitaminsku procenu i testiranje.

Previous slide
Next slide

KONTINUIRANA EDUKACIJA

Kroz teoretsku i praktičnu obuku ovladaćete znanjem i veštinama iz oblasti nutricionizma, integrativne i kvantne medicine uz stručnu podršku u radu.

Previous slide
Next slide

za koga je namenjena prijava i STA ćETE NAUčITI

Ovaj program je idealan za doktore, medicinske sestre, fitnes trenere i druge pružaoce zdravstvenih usluga koji žele bolje razumjeti i odgovoriti na zdravstvene potrebe svojih pacijenata. 

  • Naučićete osnovne aspekte od kojih zavisi zdravlje i procesi starenja.
  • Upoznaćete se sa prednostima i nedostacima najpopularnijih dijeteta i trendova u ishrani.
  • U zavisnosti od vašeg obrazovanja i interesovanje bićete osposobljeni da svojim klijentima pomognete u mnogim aspektima lepote i zdravlja
  • Bićete osposobljeni da samostalno obavite različite testove i analize i da na osnovu dobijenih rezultata klijentu predložite različite programe i tretmane koji uočene nepravilnosti mogu otkloniti.
  • Kroz nekoliko nivoa obuke naučićete kako da procenite i analizirate ključne faktore od kojih zavisi zdravlje i procesi starenja i da klijentima predložite personalizovane usluge i programe.
  • Ovladaćete veštinama marketinga i kako da pridobijete poverenje potencijalnih klijenata.

PREDNOSTI I UŠTEDE NAŠE PONUDE

Obuka u oblasti nutricionizma, integrativne ili kvantne medicine uglavnom se nudi kroz online seminare zbog čega je naš koncept u okviru kojeg nudimo praktičnu obuku i rad sa pacijentima uz kontinuiranu podršku jedinstven na tržištu.

Ušteda 10.000 – 25.000 eura.

Nećete imati potrebu da iznajmljujete lokal, plaćate rentu za poslovni prostor a zatim da kupujete nameštaj i enterijer.

  • Opremanje poslovnog prostora. (ušteda od 3.000 do 10.000 eura jer nećete imati potrebe da ulažete u nameštaj, police, kompjuter, stolice, sto, slike…
  • Zakup lokala u centru grada 20 do 50 eura po m2. (ušteda za šestomesečni zakup oko 5.000 do 10.000 eura)
  • Komunalni troškovi: grejanja, struje, vode. (ušteda za šest meseci minim 1000 – 1.500 eura)
  • Ne morate otvarati firmu i plaćati knjigovodju svakog meseca (ušteda za 6 meseci minim 1.000 eura)

Ušteda od 20.000 do 50.000 eura

  • Nećete imati potrebu da novac ulažete u nabavku skupih uredjaja i tehnike jer će te za rad imati na raspolaganju Quanum Zone kapsulu u kojoj su implementirani najbolji dijagnostičko terapeutski  sistemi za funkcionalnu procenu i korekciju. 

Da li ste imali priliku da se do sada upoznate sa sličnom ponudom?

  • Da li vam je neko ponudio da za samo dve nedelje započnete svoj biznis u jednoj od najboljih lokacija u Beogradu?
  • Da li vam je neko ponudio da radite i da svoje buduće klijente primite u ovako lepom okruženju?
  • Kada smo pravili ovu ponudu postavili smo sebi pitanje: da li bi mi, kada bi bili na vašem mestu prihvatili ovu ponudu. 
  • Ali ono što je možda najvažnije je činjenica da će vaši i naši klijenti pre svega imati mogućnost da dobiju odgovor i rešenje na ključna pitanja od kojih zavisi njihovo zdravlje i izgled. Znaće kako je dosadašnji način života i ishrane uticao na njihovo zdravlje, gde postoje nedostatci i predispozicije za neki zdravstveni problem i nekoliko godina pre pojave simptoma. I ono što najvažnije,  mogu saznati i šta je uzrok tih problema i koji način terapije ili tretmana mogu  dati najbolje rezultate.
  • Ušteda 5.000 do 55.000 eura

Postoji nekoliko načina za stjecanje diplome u oblasti zdravlja i ishrane.  Možda razmišljate o diplomi iz nutricionističkih nauka. Prema istraživanju IPEDS-a Ministarstva za obrazovanje SAD-a za period 2015-2016., Prosečna investicija za zanimanje nutricionste iznosi 42.078 USD godišnje (168.312 USD za 4 godine). Dvogodišnji programi u proseku koštaju 18.186 USD za svaku  godinu. U zavisnosti od  univerziteta, master iz nutricionističkih nauka može koštati čak 65.000 američkih dolara godišnje.

Internetski programi za edukaciju o ishrani koštaju u proseku 5.640 do 13.960 dolara i verojatno su bolja investicija za ambicioznog zdravstvenog trenera. Saznaj više…

Opcija koju vam nudimo omogućiće vam veliku uštedu.

  • Nećete morati mesecima pohadjate nastavu pre nego što počnete da zaradjujete i počnete da vraćate novac koji ste uložili. Zahvaljujći našoj podršci već u drugoj nedelji bićete u mogućnosti da svojim klijentima ponudite program namenjen detoksikaciji i povećanju energije. “Detox Nutrition and Energy Boost program”. 
  • Kroz nekoliko nivoa obuke, bićete osposobljeni da svojim klijentima ukažete na nepravilnosti u radu njihovog organizma, gde postoje predispozicije za razvoj estetskih i zdravstvenih problema i nekoliko godina pre pojave simptoma. Saznaće informacije o ključnim faktorima koje utiču na njihovo zdravlje i procesi starenja i kako da utiču na njih, malim promenama u načinu života i ishrane. Bićete osposobljeni da samostalno napravite pisani predlog ishrane i program namenjen detoksikaciji na osnovu:
    • Procene pH organizma.
    • Nutritivne i mineralno vitaminske procene na osnovu analize efiasnosti suplementacije.
    • Procene nivoa toksičnosti i eventualne prisutnosti bakterija, virusa ili parazita.
    • Čakra testa i procene opšteg energetskog potencijla organizma.
  • Cena našeg “Know How” za smart program koju kupuju firme koje žele da budu master partneri u jednoj državi, iznosi 55.000, dok je cena za expert program 65.000 eura. Kroz ovu opciju, vi nećete imati potrebu da plaćate ovu cenu. Na ovaj način dobićete informacije i znanje koje su plod našeg dvadesetogodišnjeg rada potpuno besplatno pod uslovom da se pridržavate našeg memoranduma o saradnji.
  • Naš  “know how” omogućiće vam da vrlo brzo vratite uloženi novac, a da zatim ostvarujete konstantan prihod.
  • Možete početi sa našim osnovnim programom, a kako napredujete u učenju i radu, možete preći i na pakete koji nude viši nivo usluga i veću zaradu.
  • Obuka u oblasti nutricionizma, integrativne ili kvantne medicine uglavnom se nudi kroz online seminare zbog čega je naš koncept u okviru kojeg nudimo praktičnu obuku i rad sa pacijentima uz kontinuiranu podršku jedinstven na tržištu. 
  • Cene seminara koji nude licence za Health Coach i Nutricionista u zavisnosnosti od nivoa i kvaliteta obuke kreću se u rasponu od 2.000 do 6.000 eura. Saznaj više…

Većina online seminara iz oblasti ishrane i zdravlja košta izmedju  4.000 i  6.000 $. Pogledajte neke od ponuda u svetu.

Certification Program Advertised            Retail Price*
Institute for Integrative Nutrition …………………..$5,995
Health Coach Institute……………………………………… $4,995
Functional Medicine Coaching Academy ……..$5,997
Nutritional Therapy Association …………………….$5,900
Functional Diagnostic Nutrition ……………………..$5,995
Kresser Institute – ADAPT ………………………………..$9,997
Primal Health Coach Institute …………………………$4,495

Ušteda 15.000 – 30.000 eura.

  • Značajna stavka u pokretanju i održanju biznisa je marketing za koji je potrebno u početku izdvojiti značajna materijalna sredstva.
  • Još jedna stvar o kojoj je potrebno voditi računa su troškovi koje vaš bizis ima u fazi dok obim poslovanja ne dostigne željeni nivo.  U proseku je potrebno izmedju jedne i tri godine, da bi se posao razradio do nivoa kada je zarada veća od troškova. U zavisnosti od zemlje, lokacije i drugih parametara nekada je potrebno i preko 20.000 eura da obezbedite za taj period.

PRIDRUŽITE SE NAŠEM TIMU I POSTANI QUANTUM EXPERT

© 2024Health Biodesign. All Rights Reserved.