Pridruzite nam se u ucenju o pravilnoj ishrani i zdravlju

Ako ste ste zarobljeni u dnevnim poslovnim i porodičnim obavezama i nemate vremena da razmišljate o svojoj ishrani i zdravlju naša druženja i učenje uz kolače po preporuci nutricioniste, biće prava prilika da uradite nešto dobro za sebe. Cilj ovih druženja je ne samo učenje o stvarima za koje nikada nemate vremena već i dobijanje konkretnih odgovora na pitanja koja Vas zanimaju. 

šta je  lunch and learn?

Najednostavnije rečeno, ovo je mogućnost i prilika edukacije o različitm temama uz jelo. Mnoge kompanije uspešno primjenjuju ovaj koncept kako bi omogućili svojim zaposlenima da se usavršavaju i stiču znanja iz različitih oblasti. Pronalaženje načina da se jede zdravo uz svakodnevne radne obaveze često je nemoguća misija a u moru kontradiktornih informacija mnogi su u nedoumici kako odabrati i kome verovati

U prijatnom ambijentu hotela Helvecija uz inovativne funcionalne obroke organizujemo kratka edukativna predavanja o različitim temama vezanim za ishranu i zdravlje. Pokazaćemo vam kako da malim promenama u načinu života i ishrane utičete na najvažnije faktore od kojih zavisi vaše zdravlje i izgled. Na ovim predavanjima izmedju ostalog možete saznati: 

 • Kako odabrati u moru kontradiktornih informacija u pogledu ishrane?
 • Kako povećati energiju i elan za obavljanje svakodnevnih obaveza malim promenama u načinu ishrane.
 • Važnost sna i kako ga poboljšati
 • Prevencija srčanih bolesti
 • Kako hrana utiče na vaše raspoloženje
 • Kako smanjiti žudnju za šećerom.
 • Kako zaštiti vid od štetnog uticaja monitora i telefona.
 • Ishrana za mozak
 • Alternativa za Junk Food i nezdrave grickalice
 • Kako smanjiti potrebu za kofeinom i energetskim pićima
 • Šta je Super Food?
 • Row Food ili Slanina? 
 • Prevencija i upravljanje dijabetesom
 • Kako smanjiti napetost mišića i bolove vratu i zglobovima
 • Ideje za pripremu zdravih obroka / demonstracija i degustacija
 • Kako da napravite zdrave slatkiše za svoju decu (i sebe)
 • Kako da smršate trajno uživajući u svojoj omiljenoj hrani.
Prednosti ovakvog učenja

Današnje tržište rada je izuzetno konkurentno i sve više zaposlenih traži načine da se razlikuju od drugih.To najčešće znači sticanje različitih veština kroz obuke i seminare kada je god to moguće. Međutim, današnji zahtevi takođe otežavaju zaposlenima sa punim radnim vremenom da traže dodatnu obuku preko tradicionalnih škola. Zato sve više kompanija nudi programe koji se sprovode uz ručak ili doručak kao način da ponovo investiraju u svoje zaposlene i ponude dodatne veštine onima koji žele da napreduju u kompaniji. Evo nekoliko prednosti učenja uz ručak.

Za razliku od sastanaka koji se dešavaju u redovno radno vreme i smanjuju produktivnost, programi učenja u vreme doručka ili ručka nude priliku zaposlenih da se druže i uče zajedno. Održavanjem obuke koje je manje formalno, veća je verovatnoća da se zadrži pažnja ljudi koje žele učiti ili se infrmisati o nekim temama.

Stalne mogućnosti obuke

Mnoge kompanije provode obuku samo kada je to apsolutno neophodno. Uvođenjem mesečnog programa za učenje uz ručak, moguće je pokriti raznovrsne teme tokom cele godine i osigurati da svi zaposleni imaju priliku sudelovati. 

Pružajući ručak jednom ili više puta mesečno, i pozivajući zaposlene da se uključe u otvorenu diskusiju, bićete zapanjeni koliko se povećava učešće i kako je lako izgraditi jače timove u kratkom periodu.

šta možete  očekivati?

PROCEDURA:

 • Dobrodošlica uz jedan zdrav napitak i neformalno upoznavanje.
 • Zajedno će mo definisati pitanja u vezi vašeg zdravlja i ishrane na koja bi želeli da saznate odgovor.
 • Obavićemo jednu inicialnu procenu vašeg zdravlja na osnovu čijih informacija vam kasnije možemo dati odgovore na vaša pitanja.
 • Priča o zdravlju uz funkcionalni obrok i desert.
 • Odgovori na vaša pitanja.

2007

company established

547

Success Projects

45+

business Partners

1500

happy clients

THING ARE GOOD ENOUGH

Find the Perfect Plan for your business

If you are looking for a trusted and experienced partner to help you with decision-making in your business, Contributz is the right place for you!

Starter

Here goes some description

$39MONTHLY
Create excepteur sint occaecat cupidatat non proident

Pro Plan

Here goes some description

$69MONTHLY
Create excepteur sint occaecat cupidatat non proident

Enterprise Plan

Here goes some description

$89MONTHLY
Create excepteur sint occaecat cupidatat non proident

testimonials

What People Say About Us

Contributz is a great decision for those who are familiar with complex financial and taxation issues. These guys not only helped me to resolve mine, but also showed me some directions how I can develop and expand my business. Thank you, Contributz!

Stacey Pickering
Product Manager

I just needed a fresh view on my selling business. I didn’t see which steps I should have taken to increase my sales. Contributz experts have made a detailed analysis and plan for my business and now I have two shops!

Mary Scott
Founder & CEO

I’m very satisfied with Contributz work! Their consultancy service is great. I needed some help how to deal with taxes and accounting as I am not a financial expert. Contributz made a great job and I will definitely come up to them again!

Mark Scott
Founder & CEO

Our blog

Recent News

We want to share with you the latest news in world financial and business spheres, so you could be always ready for economical changes!

contact us

Let’s Work together

Now we are a leading company in business consulting and provide a great bulk of services and packages to our clients.

contacts

Coordinates of this location not found