Your personal coach to better health

PREVENTIVE PLATFORM FOR YOUR WELLBEING

YOUR PERSONAL

DIET AND HEALTH

DETECTIVES

PRONADJITE ODGOVORE NA SIMPTOME

Za razliku od savremene medicina koja se u većini slučajeva problemima bavi kada se pojave simptomi i kada je često jedino rešenje hiruška intervencija Quantum Wellness koncept nudi mogućnost da se uz pomoć inovativne funkcionalane dijagnostike predvide estetski i zdravstveni problemi i nekoliko godina pre pojave simptoma. 

SAZNAJTE VAŽNE INFORMACIJE O ZDRAVLJU

Iako su u nekim situacijama nezamenjive, uobičajene dijagnostičke metode prevashodno nude informacije o fizičkim – morfološkim promenama (prelom, cista, polip, kancer) ali ne o informacijama o funkciji organa a koje su veoma važne ukoliko klijent želi personalizvane programe koji će umesto simptoma otkloniti uzroke.

JEDNOSTAVNO POPUT MERENJA KRVNOG PRITISKA

Krvni testovi? Rentgen, Ultra zvuk, CAT? Izlazak iz ordinacije sa više pitanja nego odgovora sada može biti prošlost. Sve što je potrebno je jednostavno skeniranje kompletnog organizma dok osoba leži u položaju koji daje osećaj sličan nultoj gravitaciji. Naš pristup nudi vam mogućnost da u samo 3 koraka saznate informacije koje će zauvek promeniti način na koji razmišljate o zdravlju i ishrani.

JEDNOSTAVNO

Za samo nekoliko minuta bez bola, hemije i zračenja možete saznati kako je dosadašnji način života i ishrane uticao na vaše zdravlje, gde postoje nepravilnosti u radu vašeg organizma i kako ih možete otkloniti bez bilo kakvih kontraindikacija..

Screening je prijatan, neinvazivan i bez bilo kakvih kontraindikacija a sprovodi se u kapsuli dok ležite u položaju koji vam daje osećaj nulte gravitacije.

INOVATIVNO

Procedura screeninga ili merenja i procene je potpuno neinvazivna a vrši se preko senzora koji se povezuju sa odredjenim zonama na telu.
RezultatI merenja odmah su dostupni i biće vam poslati na vaš mail.
Ukoliko želite stručnu analiza rezultata i predloge za dalje korake možete zakazati svoj termin za konsultacije..
 

Sistem se bazira na tehnologiji koja meri biofizičke parametre unutar organizma preko senzora koji sa odredenih delova tela brzinom od 500 milisekundi prenose informacije o funkciji svih organa na PC gde ih softver analizira a zatim se u obliku grafikona prikazuju na ekranu.

POUZDANO

Trenutno u našem centru koristimo 7 različitih softvera koji nude preko 20.000 izveštaja a tehnologije koje se koriste baziraju ju se na elektro dermalnoj provodljivost, varijabilnost srčane frekvencije, biorezonanci i spektrofotometriji.

Nakon funkcionalne procene u našoj kapsuli u roku od 48 h poslaćemo vam na mail izvštaj za koji ste se opredelili.

TRI NIVOA DIJAGNOSTIKE

STANDART

BIOMETRIJA

Visina • Težina • Indeks telesne mase.

SASTAV TELA

Procnat masnoća  • Mišićna masa • Sadržaj minerala u kosti

OKSIMETRIJA

Zasićenje kiseonikom • Brzina disanja • Krutost arterija

KRVNI PRITISAK

Sistolički • Dijastolički • Puls

METABOLIZAM

Bazalna stopa metabolizma • Potrebe za energijom

HIDRATACIJA

Ukupna telesna voda • Unutarćeliska voda • Izvanćelijska voda

SMART

BIOMETRIJA

Visina • Težina • Indeks telesne mase.

SASTAV TELA

Procnat masnoća  • Mišićna masa • Sadržaj minerala u kosti

OKSIMETRIJA

Zasićenje kiseonikom • Brzina disanja • Krutost arterija

KRVNI PRITISAK

Sistolički • Dijastolički • Puls

METABOLIZAM

Bazalna stopa metabolizma • Potrebe za energijom

HIDRATACIJA

Ukupna telesna voda • Unutarćeliska voda • Izvanćelijska voda.

BRS FUKNKCIONALNA PROCENA:

 • IZVEŠTAJ FUNKCIONALNE OPTEREĆENOST 48 ORGANA
 • PROCENA BIOLOŠKE STAROSTI.
 • ENERGETSKA PROCENA.
 • ČAKRA TEST.
 • SLOBODNO RADIKALSKI PROCESI.
 • PRISUSTVO TOKSIČNOSTI.
 • PRISUSTVO BAKTERIJA.
 • PRISUSTVO VIRUSA.
 • PRISUSTVO PARAZITA.
 • PROCENA ALKALNOSTI (PH ORGANIZMA) Saznaj više.

EXPERT

Kontaktirajte nas za više informacija

TRI OPCIJE KAPSULE

energizing relaxation chair

FUNCTIONAL DIAGNOSTIC POD

QUANTUM WELLNESS POD

PREDNOSTI

ŠTEDI VREME I NOVAC

Umesto da odlazite na desetine često nepotrebnih pregleda, testova i analiza nudimo vam mogućnost da brzo i jednostavno saznate gde postoje nepravilnosti u radu vašeg oraganizma. Dugoročno cilj je skraćenje procedure uspostavljanja dijagnoze i pravljenje personalizovanih programa ishrane i terapije.

Ovom tehnologijom dobijaju se u realnom vremenu izveštaji o postojanju nepravilnosti na energetskom i funkcionalnom nivou. Na ovaj način se smanjuje potreba za nekada nepotrebnim i skupim pregledima i analizama čime se štedi i vreme i novac. Na ovaj način može se bolje prilagoditi terapija ili program ishrane. 

 

JEDINSTVENE INFORMACIJE

Pravovremeno i ispravno dijagnostifikovanje problema preduslov je za uspešnu terapiju. Uobičajeno je da se to radi uredjajima poput rentgena, ultrazvuka, CT.a ili biohemiskim testovima krvi i drugih telesnih tečnosti. Jedan od problema je što to nekada traje dugo, neko ima strah od igala i ako se to mora raditi često onda je i skupo. 

Drugi i mnogo važniji je činjenica da uobičajene metode otkrivaju problem kada je on već odavno prisutan i kada je često neophodna hiruška intervencija. Iz tog razloga pored uobičajenih dijagnostičkih metoda koristimo i  potpuno inovativnu tehnologiju koja problem može da detektuje još na energetskom i funkcionalnom nivou i mnogo pre pojave simptoma.

 

BEZ KONTRAINDIKACIJA

U medicnskoj školi, lekari nauče da koriste stetoskop i da čitaju rengenske snimke kako bi “videli” šta se dešava unutar organizma pacijenta. Krajnje je vreme da ovu tehnologiju koja je stara čitav jedan vek zamenimo novim savremenim tehnologijama. Inovativna bionformaciona tehnologija ima za cilj da primarnu zdravstvenu zaštitu učini efikasnijom i da lekarima opšte prakse pomognu da bolje odrede prioritet pri proceni pacijenta.

Hardversko softverski sistemi u zavisnosti od potreba mogu istovremeno meriti od nekoliko desetina do nekoliko stotina parametara. Od krvnog pritiska, pulsa, koncetracije kiseonika, procenata tečnosti i masnoće pa do vrlo složenih biofizičkih analiza koji mogu ukazati ne samo gde se problem nalazi mnogo pre drugih metoda dijagnostike, već i šta je njihov mogući uzrok.

 

primeri iz prakse

Umesto da zbog stomačnih problema odmah radimo preglede poput kolonoskopije i gastroskopije koje su  neprijatne i bolne mnogo je logičnije prvo uraditi funkcionalnu procenu kompletnog organizma ili ciljanu analizu creva i otkloniti sumnju. Na ovaj način možete uštediti dosta novca i vremena.

Cena Kolonskopskog i gastroskopskog pregleda sa lokalnom anestezijom i analiza histopatološkog uzorka kreće se izmedju 300 i 400 eura dok bi funkciolanu analiza creva i želudca bila tri do četri puta povoljnija. Važno je napomenuti da funkcionalna analiza nije zamena za kolonskopski i gastroskopski pregled ali često je opravdana jer vam može uštedeti i vreme i novac.

Bolovi u kičmi mogu biti veoma neprijatni a dijagnostika koja će ukazati koji je pršljan u pitanju zahteva relativnu skupu dijagnostiku koja često nije dovoljna da vam da odgovor gde je zaista proglem i šta je njegov uzork. Biorezonantna funkcinalna procena je idealno rešenje po razumnoj ceni.

WELLNESS HEALTH SOLUTION

PROMENITE NAČIN NA KOJI RAZMIŠLJATE O ZDRAVLJU

Svakodnevno nam se javljaju osobe kojima treba savet i pomoć kako bi otklonili svoje estetske i zdravstvene probleme. Mnogi od njih su očajni jer su već isprobali desetine dijeta, lekova i tretmana ili im je rečeno da za njihovu bolest nema leka. Na drugoj strani sve je više onih koji se loše osećaju i pored toga što vode računa o zdravlju i ishrani pa se postavlja pitanje kako odabrati optimalan način terapije, ishrane ili tretmana.

Tržište je preplavljeno tretmanima koja nude brza i neverovatna rešenja ali za koja se vrlo brzo ustanovi da izazivaju i veliki broj neželjenih efekata. I pored toga što se u reklamiranju proizvoda ili usluga pozivaju na izjave zadovoljnih korisnika, naučna istraživanja, studije i autoritete, sve to još nije garancija da će i vama pomoći Ono što je pomoglo jednima nema efekta kod drugih pa se sa pravom postavlja pitanje kako proceniti I odabrati optimalan lek ili terapiju ili način lečenja za svaku osobu. .

Mi nemamo “čarobnu pilulu” i jedan odgovor i rešenje za sve probleme ali zahvaljujući tehnologiji koju koristimo Quantum Wellness po prvi put nudi mogućnost procene i predvidjanja efikasnosti tretmana. Umesto da verujete ili sumnjate u ono što vam neko nudi, sada jednostavno imate mogućnost da proverite i sami se uverite kako neki “lek” suplement, tretman ili programi zaista deluje na vaš organizam. 

Quantum Wellness bazira se na principima funkcionalne medicine i  umesto lekova nudi neinvazivne, personalizovane i potpuno jedinstvene usluge i programe ishrane, detoksikacije i prijatne tretmane koji uz pomoć inovativne tehnologije aktiviraju prirodne isceliteljske sposobnosti organizma da se sam regeneriše i leči.

Your Personal

DIET AND HEALTH DETECTIVE

YOUR PERSONAL

DIET & HEALTH

DETECTIVE

Saznajte važne informacije o svom zdravlju

Cilj naših programa je otklanjanje uzroka estetskih i zdravstavenih problema umesto tretiranja simptoma i zato bez obzira da li je u pitanju prevencija ili ozbiljan hroničan problem prvi korak je pronaći gde se problemi nalaze i šta je njihov uzrok a zatim očistiti organizam i prilagoditi ishranu nutritivnim, mineralno vitaminskim i funkcionalnim potrebama svake osobe.

Naša neinvazivna i potpuno inovativna tehnologija u mogućnosti je ne samo da otkrije predispozicije i moguće uzroke estetskih i zdravstvenih problema već i da predvidi moguće kontraindikacje i efikasnost tretmana i terapija koje koristite. 

 • Informacije koje će te dobiti na ovaj način nije moguće saznati uobičajenim metodama dijagnostike.
 • Zamenjuje desetine pregleda, testova i analiza.
 • Uobičajenim metodama dijagnostike moguće je saznati kako organ izgleda ali ne i kako on radi i funkcioniše i nisu namenjeni za pronalaženju uzroka i mehanizama nastanka vašeg problema.
 • Imaćete preciznu procenu zdravlja, funkcionalno stanje svih organa i saznaćete gde postoje predispozicije za razvoj nekih ozbiljinih.
 • Ukoliko je potrebno i ukoliko želite metodom diferencialne dijagnostike možemo pronaći i eventualni uzrok vaših zdravstvenih i estetskih problema.
 • Poptupno su neinvazivni i bez bilo kakvih kontraindikacija.

inovativna wellness tehnologija

Quantum Wellness svojim klijentima nudi potpuno novi način dijagnostike i procene zdravlja. Za samo nekoliko minuta, potpuno bezbolno i bez bilo kakvih kontraindikacija možemo  saznati kako vaš organizam funkcioniše i gde postoje nepravilnosti u njegovom radu. U zavisnosti od potreba dobijeni rezultati mogu vam se poslati na mail ili na dalju analizu i procenu stručnjacima različitih specijalnosti.

 

High-Tech Healthcare Innovations That Could Improve Your Life

MOGUĆNOSTI KOJE NUDI OVA TEHNOLOGIJA

Komunicirajte sa svojim telom

Lekar, na primer, može na osnovu rezultata krvi ili rengenskog i ultrazvučnotg izveštaja zaključiti da su rezultati dobri i da pacijentu preporuči neke druge preglede ili pak preporuči terapiju koja je neodgovarajuća. Uredjaji za funkcionalnu procenu organizma u mogućnosti su da otkriju promene na energetskom i funkcionalnom nivou. Nepravilnosti koje još nisu morfološki vidljive i kada simptomi još nisu prisutni čime se stiče mnogo bolja slika o stvarnom zdravstvenom stanju pacijenta pa samim tim i mogućnost za bolji odabir terapije.

Ovo je odličan način da saznate gde postoje funkcionalne nepravilnosti u radu vašeg orgnizma mnogo pre pojave simptoma. Kada se problem uoči na ovom nivou moguće je malim promenama u ishrani i energetskim tretmanima preduprediti mnoge zdravstvene i estetske probleme. Uobičajeni preventivni  screening u zavisnosti od informacija koje želimo saznati traje petnestak minuta a rezultati se dostavljaju na mail. Ukoliko je potrebno moguće je zakazati i individualne konsultacije u našem centru ili online.

mogućnosti funkcionalne dijagnostike

KAKO ODABRTI?

U zavisnosti od vaših potreba i informacija koje želite saznati možemo vam ponuditi 3 opcije:

  • OPCIJA 1 – BRS Procena koja ukazuje na trenunto funkcionalno stanje vaših organa i kako je dosadašnji način života i ishrane uticao na vaše zdravlje. (NIVO 1) stepen toksičnosti (NIVO 2 ) nivo energije (NIVO 3) i kakvo je funkcionalno stanje jednog ili više organa. (NIVO 4) Ove procena preporučuje se zdravim i osobama sa manjim estetskim i zdravstvenim problemama.
  • OPCIJA 2 – BRS procena ( NIVO 5, 6 i 7 ) Ove procene pored trenutnih nepravionosti nudi informacije i o hroničnim promenama koje se dešavaju u organizmu i namenjena je osobama koje žele da saznaju i otklone predispozicijije i uzroke svojih problema i nekoliko godina pre pojave bilo kakvnih simptoma.
  • OPCIJA 3 – FOOD testovi  nude mogućnost da saznate  koje su nutritivne i mineralno vitaminske potrebe vašeg organizm i koji je Vaš optimalni način ishrane i suplementacije uz mogućnost praćenja i predvidjanja reakcije organizma na svaku namiricu, suplement ili bilo koju supstancu koju želite konzumirati ili naneti na telo. 

FUNKCIONALNA PROCENA ZDRAVLJA.

PREVENTIVNA PROCENA ZDRAVLJA

PREVENTIVNA FUNKCIONALNA PROCENA ZDRAVLJA.

Cilj ovog pregleda je da saznate svoju realnu biološku starost, kako je dosadašnji način života i ishrane uticao na vaše zdravlje, gde postoje nepravilnosti u radu vašeg organizma kao i predispozicije za nastanak estetskih i zdravstvenih problema i nekoliko godina pre pojave prvih simptoma.

Preventivna funkcionalna procena podrazumeva screening kompletnog organaizma i pisani izveštaj sa sledećim informacijama.:

 • Realnu procenu vaše biološke starosti.
 • Nivo ukupne energije vašeg organizma,
 • Prisustvo toksičnosti, bakterija virusa i parazita.
 • pH organizma.
 • Procenat oksidativnog stresa.
 • Ocenu funkcionalne opterećenosti svih organskih sistema:

1. kardiovaskularni sistem
2. probavni sistem
3. endokrini sistem
4. limfni sistem
5. mišićni sistem (lokomotorni sistem)
6. koštani sistem (skeletni sistem, lokomotorni sistem)
7. nervni sistem
8. reproduktivni sistem
9. respiratorni sistem
10. mokraćni sistem
11. čulni sistem

 1.  

PROCENA TOKSIČNOSTI I pH ORGANIZMA

PROCENA TOKSIČNOSTI, PRISTOVO BAKTERIJA, VIRUSA,PARAZITA I PH ORGANIZMA

“Medical Twilight Zone” je izraz koji se koristi kada medicina nema objašnjenje ili dijagnozu za pacijenta koji se loše oseća.

Imate li višak kilograma, alergiju probleme na koži, bolove u zglobovima ili visok holesterol čak i kada vodite računa o ishrani? Imate li želju za kafom, šećerom, brzom hranom ili  probleme sa probavom? Sve su to mogući simptomi toksičnosti ili prisustva parazita i znak da je pravo vreme da se pozabavite ovim problemom.

Usluga podrazumeva pisani izveštaj koji se šalje na mail u roku od 48h. 

 

PROCENA NIVOA ENERGIJE I ČAKRA TEST

PROCENA ENERGIJE

Zašto je važna energija koju poseduje vaš organizam ?Kvalitet života i zdravlja zavisi od energije koju poseduju vaše ćelije. Ona daje mogućnost da popravi i otkloni nepravilnosti u najranijoj fazi.  Najnovija naučna otkrića  pokazala su da zdravlje direktno zavisi od frekvencije i potencijala vaših ćelija. Njihova optimalna energija trebala bi biti izmedju 70 i 80 mV Ako njen napon padne ispod ovih vrednosti mogu nastati odredjni funkcionalni problemi.  Ispod 30mV ćelija gubi mehanizam “apoptoze” i počinje da se nekontrolisano deli i umnožava što je prvi pokazatelj mogućih kancerogenih promena i kranji trenutak da počnete razmišljati ozbiljno o svom zdravlju i životu. 

Napon ćeliske mebrane pokazatelj je zdravlja čitavog organizma. Ćelije su osnovne jedinice života kojima je takodje potrebna hrana. Od  stepena propusnosti ćeliske membrane zavisi hoće li hranjive materiju ući u nju. Što je propusnost veća to će ćelija bolje funkcionisati. Propusnost zavisi od potencijala na ćeliskoj membrani. Veći električni napon ćelije povećava apsorpciju minerala i hranjivih elemenata u ćeliju a istovremeno povećava se i cirkulacija krvi u tkivima, pri čemu u ćelije dolazi i više kiseonika. Veći dotok krvi i kiseonika pruža dodatne pozitivne efekte: smanjenje procesa fermentacije i zakišeljavanja što je i osnovni uzrok starenja kao i nastanka kancera. Samo jedan  tretman u našoj Quantum Zone kapsuli u mogućnosti je da poveća napon na ćeliskoj membrani od 20 do 70%. u šta klijent može i lično da se uveri posle prvog tretmana. Osim toga ova vrsta tretmana podstiče eliminaciju toksina iz ćelije što je ogroman benefit za skoro sve fukcije u organizmu.

Bez ćeliske energije ne odvija se niti jedan proces u organizmu. Hrana koju unosimo u organizam predstavlja osnovu iz koje mitohondrije proizovde energiju. Bez adekvatne proizvodnje ATP energije ćelije nisu u stanju da se pravilno detoksikuju i regenerišu. Količina proizvedene energije direktno zavisi od vrste hrane koju konzumiramo. Što je hrana prirodnija to pri procesu njenog razlaganja i sagorenavanja u mitohondrijama ostaje manje takozvanog otpada. Taj otpad ćelija mora izbaciti iz sebe ali i za tu funkciju neophoddna je adekvatna energija ali i optimalni napon ćeliske membrane kroz čije jonske kanale otpad mora iazaći u medjćeliski prostor i limfu. Sve je više onih koji pate od simptoma nedostatka energije čiji je uzrok upravo nedostatak ATP energije. (migrene, hronični umor, problemi sa varenjem kao i većina auto imunih problema.) Bez podizanja nivoa energije na membrani ćelije  niti jedan tretman ili terapija neće dati očekivane rezultate. Za više informacija možete pročitati kompletan tekst ovde…

Jedna je stvar da mi sebe vidimo kao bića od krvi i mesa ali na ćeliskom nivou mi smo savršen elektronski sistem. Sve materijalne stvari u prirodi sastoje se od molekula, a molekuli od atoma. U atomu postoji jezgro oko koga kruže elektroni po svojim putanjima. Atom je neutralan ako su pozitivno naelektrisano jezgro i negativno naelektrisani elektroni u ravnoteži. Ako se u atom ubaci dodatni elektron on se odmah protvara u negativan jon, jer elektrona ima veše nego što je pozitivno naelektrisanje jezgra. I obrnuto ako elektron napusti putanju pozitivno naeletrisanje preovladava i atom postaje pozitivan jon. Joni učestvuju praktično u svim hemiskim procesima. Ćelije se graniče membranama, koje imaju pozitivno naelektrisanje spolja i negativno iznutzra i to obezbedjuje prolaz materije u ćeliju i obrnuto.Naelektrisanje membrane se dogadja na račun jona kalijuma i natrijuma koji se nalaze s obe strane mambrane kalijum iznutra, natrijum spolja. Joni kalcijuma trajno održavaju to naelektrisanje i obezbedjuju selektivnu propustljivost za jone natrijuma i kalijuma. Nedostatak bilo kojih jona od nabrojanih dovodi do narušavanja potencijala membrane, bolesti ćelije i njenog umiranja.
Ćelije svakog živog organizma emituju talase određene frekvencije koje oko toga organizma stvaraju elektromagnetnu frekvencijsku informacijsku ovojnicu odgovornu za zdravo funkcionisanje organizma. Svako od nas, rodjenjem ima individualnu frekvenciju svog telesnog tkiva U svakoj ćeliji svake sekunde odvija se nekoliko hiljada hemiskih reakcija a to se odvija istovremeno u celom telu u svim telesnim ćelija. To znači da se u svakoj sekundi dogodii na milijarde hemiskih. procesa i reakcija, I to neverovatno precizno.Bilo koji uzroci: bakterije, virusi,lekovil, hemiski dodatci hrani, pesticidi, herbicidi u poljuprivredi kao I hrana koja nije u skladu sa antigenom krvne grupe može poremetiti genetski odredjenu frekvenciju ćelija što dovodi do informaciskog poremećaja u medjućeliskoj konunikaciji. Poremećaj u medjućeliskoj komunikaciji dovodi do energetskog poremećaja koji zatim dovodi do poremećaja u biokemijskim procesima što na kraju dovodi do metaboličkih poremećaja u tkivu i nastanku bolesti. To sve dovodi do poremećaja i bolesti u ćeliskom genomu što je i jedan od uzroka većine estetskih i zdravstvenih problema. Znači, poremećaji u elektomagnetnom informacijskom spektru frekvencija i informacija u ćelijama dovešće za nekoliko meseci ili godina do pojave bolesti u organizmu.  Tada jedno od rešenja problema može biti ovaj tretman. 

Usluga podrazumeva pisani izveštaj opšte energije i energije po čakrama koji se šalje na mail u roku od 48h. 

 

FUNKCIONALNA ANALIZA ORGANA POJEDINAČNO

BRS FUNKCIONALNA ANALIZA ORGANSKIH SISTEMA 

Ukoliko imate nedoumice u pogledu ishrane i zdravlja, probleme sa varenjem, nadimanjem, migrenama, alrgijama ili probleme sa težinom ova opcija može biti odličan izbor.  Informacije koje će te saznati u 80% sLUčajeva daće vam odgovore na sva vaša pitanja i nedoumice. 

OVA OPCIJA PODRAZUMEVA

 1. BRS SCREENING KOMPLETNOG ORGANIZMA I PREVENTIVNA FUNKCIONALNA PROCENA ORGANA I ORGANSKIH SISTEMA.
 2. PROCENU TOKSIČNOSTI I pH ORGANIZMA
 3. PROCENA ENERGIJE I ČAKRA TEST
 4. ANALIZA DOBIJENIH REZULTATA I INDIVIDUALNE KONSULTACIJE U TRAJANJU OD 90 MINUTA 
 5. REZIME ANALIZE U PISANOJ FORMI.
 6. IZVEŠTAJ FUNKCIONALNOG STANJA JEDNOG ILI VIŠE ORGANA

 

PROCENA EFIKASNOSTI VAŠE TERAPIJE

PROCENA EFIKASNOSTI TERAPIJE

Jedinstvena mogućnost da saznate moguće kontraindikacije i efikasnost tretmana ili terapije koju koristete i pre nego ga počnete koristiti.

Tržište je preplavljeno  proizvodima koji nude čarobna rešenja za sve zdravstvene i estetske probleme uključujući i rak. Napokon je takvom načinu reklamiranja došao kraj zahvaljujući tehnologiji koja je u mogućnonsti da predvidi kako lek, dodatak ishrani, kozmetika ili šampon za kosu deluju na organizam i pre njegovog korišćenja. Na ovaj način možete saznati da li je čudotvorna biljka Imela, Kanabis ili bilo koja druga biljka, dodatak ishrani, homeopatski preparat ili lek zaista spasonosno rešenje za vas ili samo gubite vreme i bacate novac. 

USLUGA PODRAZUMEVA PROCENU 5 UZORAKA (LEKOVI, SUPLEMENTI, KOZMETIKA, ŠAMPONI ILI BILO KOJI DRUGI PROIZVOD  KOJE KORISTITE A ZA KOJE BI VOLELI DA SAZNATE KAO DELUJU NA VAŠ ORGANIZAM

 

 

FUNKCIONALNA PROCENA NA ĆELISKOM NIVOU

CELLULAR HEALTH ANALYSIS

Da li starite prerano? Kako to možete saznati?

Analiza dugovečnosti i vitalnosti, poznata i kao Cellular Health Analysis, je naučno potvrđen test koji tačno meri biofizičke parametre ćelija. Analizom dobijenih parametara može se precizno saznati “zdravlje” svakog oragana na ćeliskom nivou i na taj način ukazati na organske sisteme kojima trebamo posvetiti pažnju. Izveštaj sadrži informacije o tome koliko dobro funkcionišu ćelije vaših organa. Rezultati pokazuju različite parametre: Ćeliski membranski potencijal i količinu energije koju ona proizvodi, postojanje endogene i egzogene toksičnosti, prisustvo parazita i propustljivost jonskih kanala. Postupak je potpuno bezbolan i siguran za sve osobe uključijući i trudnice. Kao i kod analiza krvi, komparativno testiranje nakon sprovodjenja odredjene terapije može nam dati informacije o efikasnosti terapije.

  Saznaj više…

DIFERENCIJALNA FUNKCIONALNA DIJAGNOSTIKA

DIFERENCIJALNA DIJAGNOSTIKA

Usluga Diferencijalne dijagnostike u zavisnosti od kompleksnosti problema često zahteva kombinovanje nekoliko dijagnostičkih metoda. Pored screeninga i analize kompletnog organizma pri sprovodjenju diferencijalne dijagnostike koristimo rezultate  E.P dijagnostike i vašu medicinsku dokumentaciju kako bi pokušali pronaći uzrk i mogući mehanizam nastanka problema. 

PREDNOSTI:

 • Kompletnom analizom organizma metodom diferencijalne dijagnostike pored informacija koje bi ste dobili kroz prethodna 4 nivoa imate mogućnost da saznate moguće mehanizme nastanka i uzrok problema.
 • Često nam se dešava da naši klijenti i pored toga što su obavili desetine pregleda i analiza još uvek nemaju odgovor na ključno pitanje: Šta je uzrok njihovih problema. Upravo je diferencijalna dijagnostika put kojim možemo doći do odgovora na ova i mnoga druga pitanja.
 • Imaćete preciznu procenu zdravlja i saznaćete gde postoje predispozicije za razvoj nekih ozbiljinih kao i uzrok vaših trenutnih zdravstvenih i estetskih problema.

USLUGA DIFERENCIJALNE DIJAGNOSTIKE PODRAZUMEVA: 

 1. BRS SCREENING KOMPLETNOG ORGANIZMA (65 ORGANA)
 2. STRUČNA ANALIZA SVAKOG ORGANA POJEDINAČNO.
 3. FUNKCIONALNA PROCENA NA ĆELISKOM NIVOU
 4. ODGOVARAJUĆE BIOHEMISKE ANALIZE
 5. INDIVIDUALNE KONSULTACIJE 
 6. PISANI IZVEŠTAJ

OPTIMUM FOOD TEST

PROCENA NUTRITIVNE USKLADJENOSTI

Saznajte kako vaš organizam reaguje na vašu omiljenu hranu. 

Zašto nekim osobama odgovara odredjeni način ishrane a drugima ne? Odgovor na ovu zbunjujuću “kontroverzu” leži u biohemijskoj individualnosti. Različitim fiziološkim tipovima potrebne su različite mešavine goriva da bi ispravno funkcionisali, odnosno, određeni uslovi kako bi imali maksimalnu ćelijsku energiju i maksimalno zdravlje. Sportski automobil troši drugačije gorivo u odnosu na kamion ili džip, a isto se odnosi i na ljudske metaboličke tipove.

USLUGA PODRAZUMEVA EPD TEST I PROCENU 5 NAMIRNICA PO VAŠEM IZBORU.

TEST NA LAKTOZU I GLUTEN

TEST NA LAKTOZU I GLUTEN

Simptomi koji se javljaju kao intolerancija na hranu mogu biti različiti, u zavisnosti od organa na kom se ispoljavaju. Mogu se pojaviti svrab nosa, kijavica, kašalj, bolovi u mišićima i zglobovima, glavobolja, pad koncentracije, umor, bezvoljnost, kao i bolovi u stomaku, dijareja, muka ili zatvor. Da li ste intolerantni na nešto, možete proveriti laboratorijskim testovima intolerancije, kada se radi analiza za veliki broj namirnica ili ciljanim BRS testom za odredjene namirnice. 

Za BRS test na gluten i laktozu potrebno vam je desetak minuta, potpuno je neinvazivan a rezultate će te saznati odmah.

INTOLERANCIJA NA HRANU

INTOLERANCIJA NA HRANU

Testovi intolerancije na hranu i alergo testovi mogu ukazati na koju hranu naše telo negativno reaguje. Izbegavanjem ove hrane prvi je korak koji možete preduzeti kako bi izbegli uobičajene neprijatnosti koje su vezane reakciju organizma na odredjenu hranu. Postoji nekoliko načina da se to ustanovi. U mogućnosti smo da vam ponudimo test Intolerancije na hranu iz krivi ili metodom biorezonantnog testa.

PROCENA OPTIMALNE ISHRANE

PROCENA OPTIMALNE ISHRANE/DIET FUNCTIONAL SCREENING

Pronaći odgovore na pitanja u vezi ishrane i kako izabrati u moru kontradiktornih informacija nije nimalo lako. Svaka osoba je jedinstvena u pogledu izlgleda i zdravlja ali i u pogledu optimalnog načina ishrane i suplementacije. Ono što jednoj osobi prija kod druge može izazvati različite reakcije. Kako one na koje organizam reaguje odmah i burno tako i one koje su prikrivene. Ovaj test je idealan način da saznate kako vaš organizam reaguje na hrana koju svakodnevno koristete. Ovim testom možemo saznati kako na odredjene namirnice ili supstance regajuje naši organi i organski sistemi. Potrebno je samo nekoliko minuta da saznate postoji li alergiski odgovor na neku hranu ili kozmetički proizvod ili kako oni utiču na kardiovaskularni ili endokrilni sistem, cirkulaciju, polne žlezde ili parenhimsku degeneraciju. Ovo je najprecizni i najbolji način da saznate koji je vaš optimalni način ishrane.

PROCENA OPTIMALNE SUPLEMENTACIJE

PROCENA OPTIMALNE SUPLEMENTACIJE

Tržište je preplavljeno  proizvodima koji nude čarobna rešenja za sve zdravstvene i estetske probleme uključujući i rak. Napokon je takvom načinu reklamiranja došao kraj zahvaljujući tehnologiji koja je u mogućnonsti da predvidi kako lek, dodatak ishrani, kozmetika ili šampon za kosu deluju na organizam i pre njegovog korišćenja. Na ovaj način možete saznati da li je čudotvorna biljka Imela, Kanabis ili bilo koja druga biljka, dodatak ishrani, homeopatski preparat ili lek zaista spasonosno rešenje za vas ili samo gubite vreme i bacate novac. 

USLUGA PODRAZUMEVA PROCENU 5 UZORAKA (LEKOVI, SUPLEMENTI, KOZMETIKA, ŠAMPONI ILI BILO KOJI DRUGI PROIZVOD  KOJE KORISTITE A ZA KOJE BI VOLELI DA SAZNATE KAO DELUJU NA VAŠ ORGANIZAM.

MINERALNO VITAMINSKI TEST

VITAMIN & MINERAL TEST

ŠTA SE DEŠAVA KADA VAM NEDOSTAJU VITAMINI

U današnje vreme, sve je više ljudi koji se hrane nezdravo i kojima je  jako teško da obezbede potrebnu dnevnu količinu vitamina za pravilno funkcionisanje organizma. Takođe, mnoge restriktivne dijete za mršavljenje mogu dovesti do nedostatka vitamina.

Kako doktori navode, slab unos vitamina u organizam priprema teren da se bolesti lakše pojave, tj. kada fale vitamini organizam teže obavlja svoje funkcije. Vitamini deluju kao saučesnici u svim reakcijama koje se dešavaju u našem organizmu. I upravo kada nam fale vitamini, organizam nam šalje čudne znake na koje moramo obratiti pažnju. Pokazatelji nedostatka nekih vitamina su različiti i mogu biti dosta zbunjujući zbog čega je vrlo važno pravilno vršiti njihovu procenu.

USLUGA PODRAZUMEVA EPD TEST I PROCENU 5 PROIZVODA PO VAŠEM IZBORU.

NAPOMENA* Ova usluga ne podrazumeva individualne konsultacije i analizu izveštaja.

OPTIMUM DETOX TEST

Detokskacija je podjednako važna kao i unos hrane i za njega moramo odvojiti i isplanirati vreme u životu. Kao što planiramo godišnji odmor, odlazak u bioskop, gledanje utakmice, tako bi bilo dobro da jednom ili dva puta godišnje sprovedemo generalno čišćenje organizma iznutra. Detoksikacija je pojam koji se danas koristi za različite tretmane i postupke, koji su u većini slučajeva samo gubljenje vremena i bacanje novca.

Različiti proizvodi, trodnevni dijetetski programi bez obzira koliko prirodni bili i kako se pompezno reklamirali da čiste organizam u većini slučajeva su besmislica i obmana za neupućene potrošače koji su u očaju pokušali da nadju sebi pomoć. Upotrebom ovakvih proizvoda ili sprovodjenjem programa detoksikacije verovatno se ljudi neće povrediti  ali je naivno očekivati da će se osloboditi toksina ili parazita. 

USLUGA PODRAZUMEVA EPD TEST I PROCENU PROIZVODA SA KOJI ĆE DATI NAJBOLJE REZULTATE..

NAPOMENA* Ova usluga ne podrazumeva individualne konsultacije i analizu izveštaja.

 

procedura funkcionalne dijagnostike

Dolaskom u naš centar upoznaćemo vas sa mogućnostima i prednostima našeg koncepta a zatim će mo zajedno definisati pitanja koja vas zanimaju i na koja bi želeli dobiti odgovor. Nakon toga, dok ste udobno smešteni u položaju koji vam daje osećaj nulte gravitacije uradićemo screening vašeg kompletnog organizma kako bi dobili neophodne informacije o vašem zdravlju i na osnovu kojih vam možemo ponuditi odgovore i rešenje na vaša pitanja.

MOŽDA VAS ZANIMAJU I OVE INFORMACIJE!

Corporate Wellness

Sve što trebate da znate o primeni Quantum Wellness platformi u vašoj kompaniji

WORKPLACE WELLNESS

KREIRAJTE WELLNESS PROGRAM ZA SVOJE ZAPOSLENE

MISLITE NA VREME

KAKO ODABRATI U MORU KONTRADIKTORNIH INFORMACIJA

FUNCKTIONAL DIAGNOSTIC

PRONADJITE ODGOVORE NA SIMPTOME