HEALTH DETECTIVE
Započenete novu uzbudljivu karijeru i uživajte u poslu koji radite.

PRILIKA ZA POSAO I NAPREDOVANJE U KARIJERI

Savetovanje u oblasti ishrane i zdravja medju najtraženim su zanimanjima i mnogima su promenili život. Kako troškovi zdravstvene zaštite i dalje rastu, sve više kompanija počinje zapošljavati zdravstvene trenere koji bi u njihovim firmama kreirali wellness programe. (workplace wellness programs) Prema istraživanjima koje je 2013 sproveo Huffington Post, u Americi 51% firmi koje imaju više od 50 zaposlenih kreiralo je wellness programe u svojoj firmi. Preko 500 firmi nudi različite usluge u ovoj oblasti a vrednost ovog biznisa procenjuje se na preko 6 milijardi dolara.

HEALTH COACH
POSTANI DEO NAŠEG TIMA

nova dimenzija nutricionizma

Proširite svoje znanje i pridružite se liderima iz oblasti ishrane, integrativne i kvantne medicine. Pozivamo vas na jedno prijatno druženje gde će te imati priliku da se kroz lično iskustvo upoznate i procenite mogućnosti i prednosti našeg koncepta.

Ako ste strastveni zagovornik zdravog života, živite zdravo i želite da se time bavite. Ako razmišljate kako da  da unapredite karijeru ili započnete biznis health decetive je pravo rešenje.

Play Video

postani deo našeg tima

Pozivamo vas na predavanje i demonstraciju inovativnih tehnologija u oblasti lepote i zdravlja. Na ovom predavanju i praktičnoj demonstraciji imaćete priliku da se kroz lično iskustvo upoznate sa mogućnostima našeg koncepta.

  • Koje su prednosti našeg koncepta?

Zahvaljujući znanju, iskustvu i tehnologiji koju koristimo bićete u mogućnosti da svojim klijentima ponudite personalizovane nutritivne i detox programe, individualno prilagodjene obroke, dodatke ishrani ili proizvode za negu lica i tela uz mogućnost praćenja i predvidjanja eventualnih kontraindikacija i efikasnosti.

  • Kome su namenjene ove informacije?

Informacije koje budete saznali mogu naći primenu u wellness, fitness i beauty industriji ali i kao podrška u radu nutricionista i lekara različitih specijalnosti, sporskim, fitness trenerima i svima koji žele da unaprede svoje poslovanje, započnu novu uzbudljivu karijeru ili investiraju u inovativan biznis.

  • Ko je organizator i kakve su kvalifikacije predavača?

Prezentaciju organizuje udruženje za funkcionalnu ishranu u saradnji sa firmom 4Life Biodesign koja se bavi razvojem inovativnih tehnologija u wellness industriji a Marina Lukeina Šunjka upoznaće vas sa benefitima koje možete očekivati ukoliko se priključite našim health detektivima. Za više informacija o kvalifikacijama i stručnosti Marine pogledajte na ovom linku.

  • Koliko su potrebna ulaganja?

Prezentacije se održavaju sredom. Prva prezentacija počinje u 10h. Termini sledećih sesija su 12h / 16h / 18h

Mesta su ograničena, pa vas molimo da na vreme rezervišete svoj termin.

Ako niste u mogućnosti da prisustvujete ovom događaju ali želite više detalja za buduće događaje, molimo Vas da nam pošaljete e-mail na office@iwt.co.rs 

 

procedura

Nakon što se prijavite i popunite upitnik na našoj kontakt formi kontaktiraćemo vas radi dogovora o dealjima prezentacije.

korak 1

OPCIJA NAMENJENA ZDRAVIM OSOBAMA

Prijavite se i popunite upitnik u okviru naše kontakt forme

korak 2

OPCIJA NAMENJENA ZDRAVIM OSOBAMA

dolaskom u naš centar imaćete mogućnost da se kroz lično iskustvo upoznate sa kompletnom procedurom kroz koji prolaze naši klijenti

DNA TEST

OPCIJA NAMENJENA ZDRAVIM OSOBAMA

Sa ovim testom – koji zahtijeva samo uzorak pljuvačke koju možete uzeti kod kuće – pristupićete uvidima u ishrani koja će trajati cijeli život ove ključne genetičke osobine

BRS TEST

OPCIJA NAMENJENA ZDRAVIM OSOBAMA

Ovaj test meri energetski odgovor – vašeg tela na ćeliskom nivou – na bilo koju supcatncu koju želimo uneti u svoj organizam ili naneti na kožu..

prijavite se za prezentaciju