Deep cleansing of the body

DETOX

Preporučeno za

Ljude sa neprikladnim navikama kao što su prekomerna konzumacija kafe, alkohola, duvana, lekova ili loša ishrana, između ostalog.

Ljude koji su pod uticajem visokim nivoima stresa ili zagađenja.

Ljudi sa smanjenim fiziološkim kapacitetom detoksikacije.

Metodologija

Plan ishrane i personalizovani zdravstveni plan.

Prirodne terapije, medicinski tretmani i adekvatna suplementacija, sve je fokusirano na eliminaciju toksina i jačanje prirodnih mehanizama prečišćavanja.

Preporuke za način života, sa aktivnostima koje omogućavaju učenje novih zdravih navika.

USLUGE
DETOX 7/DANA
DETOX 14/DANA
DETOX 21/DAN
1
1
H
Hydrogen
2
2
He
Helium
3
3
Li
Lithium

DETOX

Cilj Programa:

Ovim programom nastojimo da pročistimo organizam pročišćavanjem jetre i digestivnog sistema od toksina koji su rezultat loših navika u ishrani i spoljnih zagađivača. Takođe određujemo nivo oksidativnog stresa u telu da bismo ga suprotstavili kombinovanjem različitih tretmana i terapija.

Trajanje programa: 7/14/21 dana

WEIGHT LOST

Cilj Programa:

Ovaj program je savršen za one koji žele da postignu idealnu težinu na zdrav, progresivan i uravnotežen način. Gosti su pod strogim medicinskim nadzorom, uz pomoć nutricionista i fizičkih trenera. Gosti takođe uče tehnike i navike zdravog načina života koji im pomažu da nastave sa lečenjem kod kuće i spreče povratak

Trajanje programa: 14/21 dana

IMMUNE BOOST

Cilj Programa:

Program je namenjen onima koji žele da povećaju vitalnu energiju i ojačaju imuni sistem, ograniče infekcije i postignu optimalno zdravlje. Inicijalne dijagnostičke konsultacije će dovesti do kreiranja posebnog rasporeda terapije za izgradnju odbrane tela, smanjenje umora i poboljšanje blagostanja.

Trajanje programa: 7/14 dana

Healthy Ageing

Cilj Programa:

Ovaj program ima za cilj da optimizuje zdravlje odlaganjem ili smanjenjem efekata starenja. Prvo utvrđujemo biološku starost gosta i upoređujemo je sa hronološkom starošću i faktorima koji mogu negativno uticati na kvalitet života. Zatim kombinujemo različite terapije, ishranu i medicinske inovacije kako bismo postigli najbolje rezultate.  

Trajanje programa: 7/14 dana