Welcome to the Quantum World

THE FUTURE OF HEALTH AND WELLNESS

DA LI JE ZA VAŠE KLIJENTE QUANTUM WELLNESS PRAVO REŠENJE

Naš idealni klijent trebalo bi da shvate važnost proaktivnog razmišljanja o svom zdravlju i neophodnost da aktivno učestvuju u tom procesu. Mišljenja smo da uloga doktora ili terapeuta nije samo u pružanju različitih terapeutskih usluga, već bi trebalo I da svojim klijentima pomognu u razumevanju nastanka problema i aktivaciji urodjenih isceliteljskih sposobnosti organizma da on to radi. A to znači  apsolutnu posvećenost i učešće klijenta u procesu.

Kao što treneri treniraju sportiste a sportista trči ili igra utakmicu – takav je i naš pristup: Doktori leče pacijente, ali svaki pacijent mora aktivno učestvovati u tom procesu. Da bismo vam pomogli da procenite da li Quantum Wellness može unaprediti i vaš biznis neophodno je da odlučite kojim klijentima želite da posvetite svoje vreme.

Polazimo od činjenice da je pre bilo kakve terapije ili saveta o lečenju potrebno saznati odredjene informacije o zdravlju i da se sve procedure u procesu lečenja moraju obavljati timski izmedju praktičara i pacijenta. Radeći kao tim naš je zadatak da pronadjemo odgovor na pitanja klijenata a zatim i da predložimo način na koji im možemo pomoći dok se od klijenata očekuje da se ponašaju i deluju kao sportisti koji su posvećen da ostvare naj važni cilj: Da ozdrave. To će od njih zahtevati manje ili veće promene u načinu života i ishrane kao i uskladjivanje obaveza sa programom koji će mo napraviti za njih.

Da li očekuju da će se izlečiti preko noći?

Hronični zdravstveni i estetski problemi nisu “od juče” već traju mnogo godina pre nego što su se pojavili simptomi. Za izlečenje tako dugotrajnih problema nema čarobnih tableta ili tretmana već je potrebno vreme i upornost.

U našem centru zdravim i osobama sa manjim estetskim i zdravstvenim problemima predlažemo programe prevencije koji će im omogućiti da malim promenama u načinu života i ishrane otklone predispozicije estetskih i zdravstvenih problema mnogo pre pojave simptoma. 

Osobama koje već imaju neke hronične estetske ili zdravstvene probleme rešenje mogu biti programi koji su u mogućnosti da aktiviraju prirodne isceliteljske sposobnosti tela da se sam regeneriše i izleči. 

Naravno ne manje značajan faktor koji utiče na uspešnost programa je vreme i istrajnost zbog čega insistiramo da radimo samo sa klijentima koji su spremni da odvoje vreme i maksimalno se posvete sebi i svom zdravlju. 

Program prevencije potrebno sprovoditi u kontinuitetu minimum 3 meseca dok je program za osobe sa hroničnim estetskim i zdravstvenim problemima potrebno sprovoditi minimum 6 meseci. 

Da li su spremni da investirate u svoje zdravlje?

Na žalost u zdravlje se mora ulagati kao i u održavanje automobila ili kuće u kojoj živimo. Mnogi toga nisu svesni sve do trenutnka kada saznaju da boluju od bolesti za koju trenutno nema leka ili je lečenje izuzetno skupo. Trudimo da za svaku osobu napravimo program prilagodjen njihovim potrebama ali i mogućnostima.

PREVENTIVNI PROGRAM PODRAZUMEVA:

  • Preventivnu procenu zdravlja koja će nam omogućiti da saznamo kako je dosadašnji način života i ishrane uticao na zdravlje i gde postoje predispozicije estetskih i zdravstveneih problema i nekoliko godina pre pojave simptoma.
  • Personnalizovani pisani program ishrane i odgovarajuće prirodne proizvode za podršku u sprovodjenju programa.
  • 6 tretmana u kvantnoj kapsuli koji uz pomoć inovativne tehnologije istovremeno relaksiraju, opuštaju i podižu energiju.

Ovakav pristup nudi mogućnost da se predupredi bolest i nekoliko godina pre pojave simptoma a kompletna investicija za tromesečni program manja je nego što je potrebno za desetodnevni godišnji odmor.

EXPERT PROGRAM

Zamislite da postoji mogućnost da svoje sadašnje telo ili organe zamenite za mladje i zdravije baš kao što bi svoj stari automobil uz doplatu zamenili za mladji model, A zamislite da za ovu mogućnost nije potrebno potrošiti stotine hiljada eura koliko košta samo transplatacija jednog bubrega već mnogo manje čak i od lizinga za malo bolji automobil.

MOGUĆNOSTI PRIMENE QUANTUM WELLNESS KONCEPTA

MOGUĆNOSTI ZARADE I PROCENA PRIHODA

MODELI SARADNJE I VISINA INVESTICIJE