pozvani ste

health bio design

Industrija u oblasti zdravlja i lepote već godinama pokušava da reši probleme baveći se simptomima i problemima koji su vidljivi, zanemarujući činjenicu da se bolest i procesi starenja dogadjaju mnogo dublje u nama. Najnovija istraživanja bio-regenerativne nauke pokazuju konkretne dokaze da se uzroci gojaznosti, zdravstvenih problema kao i starenje zapravo događaju prvo na ćeliskom nivou i da na tom nivou treba i tražiti rešenja.

Zamisllite budućnost u kojoj bolnice liče na savremene wellness i spa centre i u kojima se umesto lečenja simptoma otklanjaju predispozicije bolesti mnogo pre pojave simptoma. 

U ovim centrima umesto lekova koriste se najsavremenija tehnološka dostignuća kojima se  aktiviraju prirodne isceliteljske sposobnosti organizma da se sam regeneriše i leči. Tretmani su prijatni i bez bilo kakvih kontraindikacija i sporovode se u prijatnom ambijentu dok  klijent leži u položaju nulte gravitacije. U ovakvoj budućnosti lekari i pacijenti bili bi partneri koji imaju isti cilj.

CENTAR ZA EDUKACIJU I TRENING - beograd

Savetovanje u oblasti ishrane i zdravja medju najtraženim su zanimanjima i mnogima su promenili život. Bez obzira da li želite da se informišete, edukujete, unapredite biznis ili karijeru nemojte prolaziti kroz uobičajeni proces pokušaja i učenja na sopstvenim greškama. Uvek rado razgovaramo o tome šta radimo, zašto i kako, a sobzirom da je lično iskustvo najbolji način da saznate da li  donosete ispravne odluke pozivamo vas da nas posetitie i lično se uverite.

Resavska 11. Beograd / office@iwt.co.rs/ +381 63 10 20 702

Holistic centar -doha

Nutree centar u Qatarru  po svom sadržaju i dizajnu jedinstven je kocept holističkog centra i kluba. Nutree centar se prostire na oko 4.000 m2 i u svom sastavu pored smart shopa i kvantne zone ima i  restoran, gym za decu, inovativne kapsule u kojima se trči i rade vežbe u vodi, Ukoliko ste zainteresovani da otvorite svoj centar ili da saznate kako Quantum Wellness može unaprediti i vaše poslovanje možete nas kontaktirati na ovoj stranici. 

Uvek rado razgovaramo o tome šta radimo, zašto i kako.

  • +381 63 10 20 702 
  • Resavska 11. Beograd
  •  office@iwt.co.rs