pozvani ste

health bio design

Holistic centar -doha

Nutree centar u Qatarru  po svom sadržaju i dizajnu jedinstven je kocept holističkog centra i kluba. Nutree centar se prostire na oko 4.000 m2 i u svom sastavu pored smart shopa i kvantne zone ima i  restoran, gym za decu, inovativne kapsule u kojima se trči i rade vežbe u vodi, Ukoliko ste zainteresovani da otvorite svoj centar ili da saznate kako Quantum Wellness može unaprediti i vaše poslovanje možete nas kontaktirati na ovoj stranici. 

CENTAR ZA EDUKACIJU I TRENING - beograd

Savetovanje u oblasti ishrane i zdravja medju najtraženim su zanimanjima i mnogima su promenili život. Bez obzira da li želite da se informišete, edukujete, unapredite biznis ili karijeru nemojte prolaziti kroz uobičajeni proces pokušaja i učenja na sopstvenim greškama. Uvek rado razgovaramo o tome šta radimo, zašto i kako, a sobzirom da je lično iskustvo najbolji način da saznate da li  donosete ispravne odluke pozivamo vas da nas posetitie i lično se uverite.

Uvek rado razgovaramo o tome šta radimo, zašto i kako. Kontaktirajte nas za sva pitanja u vezi Quantum Wellness koncepta

Close Menu