Ono sto se potencijalnom klijentu kaze u razgovoru telefonom.

TEKST KOJI SE ŠALJE U PRVOM MEJLU

Poštovani,

Pokušaćemo da vas ukratko upoznamo s našim pristupom  i mogućnostima koje vam stoje na raspolaganju.

Bez obzira da li želite da poboljšate svoje mentalne i fizičke sposobnosti, predupredite bolest, usporite procese starenja ili vam je potrebno drugo stručno mišljenje u vezi vašeg estetskog ili zdravstvenog problema, biće nam potrebne odredjene informacije o vašem zdravlju.

Pored vaše medicinske dokumentacije, dolaskom u naš centar, u našoj kvantnoj kapsuli, uradićemo jednu funkcionalnu procenu vašeg zdravlja.

Redovna cena ovog skrininga i izveštaja koji se šalje na mail, iznosi 12.000 rsd, medjutim zahvaljujući preporuci koju ste dobili, skrining i izveštaj u okviru vaše prve posete biće besplatna. Ukoliko želite stručno tumačenje rezultata biće potrebno da nam javite kako bi vam rezervisali termin. Cena individualnih konsultacija od 30 minuta iznose 6.000 rsd. 

Naš pristup:

Verujemo da je organizam savršena mašina i da je u većini slučajeva u mogućnosti da se sam regeneriše i leči a da je naša uloga da vam pomognemo u tom procesu.

Prvi korak: Identifikacija problema i pronalaženje nepravilnosti u radu organizma kao i razumevanje mogućih posledica ako se one ne otklone važne su kako bih vas motivisali da preduzmete korake kojima će te uočene nepravilnosti otkloniti.

Otklanjanje uzroka umesto simptoma:

Lečenje bilo kojeg estetskog ili zdravstvenog problema bez razumevanja uzroka i mehanizma nastanka problema često je samo gubljenje vremena i zato je preduslov izrade terapeutskog programa upravo pronalaženje mogućih uzroka. U zavisnosti od vaših problema možda će biti neophodne dodatne analize i testovi.

Personalizacija:

Obzirom da je svaka svaka osoba jedinstvena mišljenja smo da programi terapije moraju biti prilagođeni individualnim potrebama svake osobe.

Šta od vas očekujemo:

Neophodno je da pre svega donesete odluku da želite postići rezultate, da ste spremni menjati navike u životu i ishrani i da želite investirati u svoje zdravlje.

Potrebna investicija:

Ulaganje u zdravlje, uvek je najbolja investicija, medjutim njena visina zavisi od mnogo faktora.

Uvek je naj jeftinije sprečiti bolest a male promene i nepravilnosti lako je otkloniti malim promenama u načinu života i ishrane, medjutim kada su u pitanju hronični zdravstveni problemi situacija je sasvi drugačija. 

Za osobe sa manjim problemima preporuka je  tromesečni SMART program dok za osobe sa hroničnim problemima  rešenje može biti naš EXPERTSKI program koji će zahtevati promene u načinu života i naravno veće investicije. 

Cene pojedinačnih usluga koje nudimo su sledeće:

 • Cena Za više informacija o cenama pojedinačnih usluga dijagnostike i terapije pogledajte ovaj link…

Za više informacije o cenema programa pogledajte ovaj link…

Kada je reč o cenama naših usluga i programa i potrebnoj investiciji investiciji za vaše zdravlje cetromesečnog programa se kreće finansijama, trebaćete da investirate samo 70 evra mesečno. Uzimajući u obzir da je dinamika plaćanja za program od 3 meseca sledeća:
Jednokratno: 500 evra
Na 3 rate: 200 evra mesečno

Važno je napomenuti da će investicija u vaše zdravlje doneti dugoročne koristi, a mi smo ovde da vas podržimo na tom putu.

S poštovanjem,
[Vaše ime]

ono sto moze pogledati na sajtu

CENE USLUGA I PROGRAMA

U zavisnosti od zdravstveno stanja, potreba i mogućnosti Quantum Wellness svojim klijentima nudi dve opcije oprograma. SMART program je namenjen osobama sa manjim estetskim ili zdravstvenim problemima  i EXPERT program koji je namenjen osobama sa hroničnim zdravstenim ili estetetskim problemima.

DIJAGNOSTIČKE PROCEDURE

brs REALNA funkcionalna procena

Ova opcija nudi informacije o realnom funkcionalnom stanje organa i organskih sistema. Na osnovu dobijenih podataka bićemo u mogućnosti da pronađemo odgovore na vaša eventualna pitanja. Svaka od opcija pored izveštaja podrazumeva i individualne konsultacije.

 • Procene tri organa po izboru i konsultacije od 15 minuta – 6.000 RSD (2.000 RSD po organu)
 • Procene pet organa po izboru i konsultacije od 30 minuta – 7.500 RSD. (1.500 RSD po organu)
 • Procene deset organa po izboru i konsultacije od 40 minuta 12.000 RSD. ( 1.200 RSD po organu)
 • Procene kompletnog organizma (60 organa) i konsultacije od 60 minuta 18.000 RSD. (300 RSD po organu)

EPD PROCENA BIOLOŠKE KOHERENTNOSTI

Ova opcija nudi informacije o uticaju hrane, lekova suplemenata, kozmetika ili tretmana na organizam. Na osnovu dobijenih rezultata, dobićete preporuku i smernice ishrane, tretmane i proizvode sa kojima će te postići najbolje rezultate. Svaka od oopcija podrazumeva test na 5 parametara.

 • Procena 5 uzoraka po vašem izboru. – 3.000 rsd (600 rsd po uzorku)
 • Procena 10 uzoraka po vašem izboru – 4.000 rsd (400 rsd po uzorku)
 • Procena 40 uzoraka po vašem izboru – 10.000 rsd (250 rsd po uzorku)
 • Procena  80 uzoraka po izboru –  12.000 rsd. (150 rsd po uzorku)

 

TRETMANI

Zahvaljujući jedinstvenoj tehnologiji samo jedan tretman od 20 minuta zamenjuje meditaciju u prirodi od dva sata u prirodi  dok se  jednim tretmanom od 60 minuta postižu efiekti poput onih u hiperbaričnoj komori, krio kapsuli i infrared sauni.

POWER NAP TRETMANI U TRAJANJU OD 20 MINUTA

 • Cena jednog tretmana – 1.200 RSD 
 • Paket od 10 tretmana 8.000 RSD 

RECHARGE TRETMANI U TRAJANJU OD 40 MINUTA

 • Cena jednog tretmana – 2.000 RSD 
 • Paket od 10 tretmana 18.000 RSD

SMART TRETMANI U TRAJANJU OD 60 MINUTA

 • Cena jednog tretmana – 3.600 RSD 
 • Paket od 10 tretmana 25.000 RSD

SMART PROGRAM

Ova opcija predstavlja prvi korak bez obzira koji je estetski ili zdravstveni problem u pitanju i podrazumeva 3 nivoa. Svaki od nivoa ima za cilj da normalizuje neke od ključnih faktora od kojih zavisi zdravlje i procesi starenja sa krajnjim ciljem aktiviranja prirodnih isceliteljskih sposobnosti organizma da se sam regeneriše i leči. Svaki nivo traje mesec dana a program se za svaku osobu individualno prilagođava na osnovu funkcionalne procene organa i organskih sistema i različitih testova. Cena podrazumeva sve neophodne testove i  analize, tretmane u kapsuli i proizvode koji su neophodni za sprovodjenje programa. 

PRVI MESEC

Svakodnevni stres, depresija i drugi problemi mentalnog zdravlja, dovode do anksioznosti, nesanice, nedostatka energije i velikog brojem zdravstvenih problemima i zato bez obzira koji je estetski ili zdravstveni problem u pitanju pronaći način da utičemo na stres predstavlja vaš prvi korak.

 1. BRS skeniranje u kapsuli, analiza rezultata i pisani izveštaj.
 2. Health Box (Paket proizvoda neophodnih za sprovodjenje programa)
 3. Smernice za ishranu na osnovu BRS analize i uputstvo za sprovodjenje programa.

DRUGI DOLAZAK POSLE DVE NEDELJE

 • Skeniranje i testiranje optimalnog F.R.T programa  (potrebno vreme 60 – 90 minuta)
 • 10 tretmana u kapsuli (trajanje tretmana 60 minuta)

 

Svakodnevni stres, depresija i drugi problemi mentalnog zdravlja, dovode do anksioznosti, nesanice, nedostatka energije i velikim brojem zdravstvenim problemima i zato bez obzira da li želite da se opustite, dopunite energiju i poboljšajte mentalne sposobnosti pre važnog sastanka ova opcija je odlično rešenje.

Cilj ovog progama je relaksacija, redukcija stresa i podizanje mentalnih i fizičkih performansi na viši nivo.

 

Ova opcija programa omogućiće vam da saznate važne informacije o svom zdravlju i tretmane čiji je cilj relaksacija i smanjenje stresa i veća energija i na mentalnom i fizičkom nivou.

Screening u kapsuli omogućiće vam da saznate važne parametre zdravlja:

 • Nivo stresa kojim je izložen vaš organizam,
 • Nivo opšte energije organizma ali i energije koju poseduje svaki organ.
 • Stepen toksčnosti i koji organi trpe najveće opterećenje.
 • Kakva je acidno bazna ravnoteža (pH) unutar organizma. 

Sve terapeutske procedure se sprovode u kvantnoj kapsuli koja će vam zahvaljujći tehnologiji koju poseduje, omogućiti ne samo osećaj duboke relaksacije što za posledicu efikasno otklanja posledice stresa već i bolje mentalne i kognitivne sposobnosti.

 

Tržište je preplavljeno reklamama za tretmane kojima se obećavaju neverovatna i brza rešenja, a za koje se kasnije ispostavi da imaju i veliki broj neželjenih efekata. Svakih nekoliko godina pojavi se novi uredjaj ili revolucionarni tretman koji topi kilograme, briše bore ili leči sve bolesti. Za razliku od ovakvih i sličnih ponuda, tretmani koji se sprovode u našoj kapsuli nisu namenjeni lečenju, smanjenju bola, eliminaciji celulita, niti otklanjanju bilo kojeg simptoma.

Koristeći terapeutske efekte različitih izvora vibracija i frekvencija u mogućnosti smo da delujemo na ključne faktore od kojih zavisi vaše zdravlje, imunitet i procesi starenja.

Ono što Quantum Wellness svojim korisnicima nudi je mogućnost predvidjanja efikasnosti svakog tretmana. Nudimo vam mogućnost da kroz lično iskustvo samostalno procenite kako tretman zaista deluje na vaš organizam.

Tek ukoliko se pokaže da se tretmanom postižu pozitivni efekti, zajedno ćemo doneti odluku o daljim koracima.

PROGRAM PODRAZUMEVA:

 • Prezentaciju o mogućnostima i uticaju tretmana u kapsuli na ključne faktore koji utiču na zdravlje i procese starenja.

 • Screening i procena zdravlja u kvantnoj zoni/ 20 minuta.

 • Analizu dobijenih rezultata kao i izveštaj koji ima za cilj da saznamo  kako je dosadašnji način ishrane i života uticao na ključne faktore od kojih zavisi vaše zdravlje i procesi starenja. Fokus ovog izveštaja je procena nivoa energije, stepen stresa i njegov uticaj na organizam.

 •  Uputstvo za sprovodjenje programa

 • Plan i smernice ishrane na osnovu SMART nutritivne procene sa fokusom na povećanje energije. 

 • Testiranje odgovarajućeg programa u kapsuli i izveštaj o njihovoj efikasnosti.

 •  
 • Paket sa proizvodima koji su neophodni za sprovodjenje ove ocpije programa. 
 • 10 tretmana u kapsuli.

Potrebno vreme za sprovodjenje programa je 2 meseca.

Za više informacija o programu kontaktirajte centar.

 

program podrazumeva

Ljudi nikada ranije nisu toliko vodili računa o tome šta jedu i koliko vežbaju kao danas. Trend zdravlja ogleda se i u prepunim salama za vežbanje a mnogi ustaju u 5 ujutro da bi trčali pre nego što krenu na posao. Ono o čemu mnogi i ne razmišljaju a mnogo utiče na zdravlje i psihofizičke mogućnosti je uticaj stresa i sna.

Stres je postao saputnik kog ne uspevamo da eliminišemo.  Uz njega se budimo, ustajemo, odlazimo na posao… Sa nama je svakog trena, čak i na pauzi za ručak, romantičnoj večeri, tokom igre sa decom. Mali ili veliki, svakako moćan, često dominantan „sastojak“ dana, sve ono što narušava nivo funkcionalosti, a da nije (još uvek postalo) bolest, nazivamo stresom. 

Stres je odgovor – reakcija našeg organizma i psihe na zahteve spoljne sredine kojima ne uspevamo da se prilagodimo u optimalnom roku. 

Prema centrima za kontrolu i prevenciju bolest hroničan umor, nedostatak energije, stres i nedostatak sna mogu dovesti do smanjenja produktivnosti u radu a dugoročno može dovesti do depresije, dijabetesa i gojaznosti.

Simptomi stresa su nam svima dobro poznati, navešćemo samo neke: glavobolja, mišićna napetost, znojenje, suvoća usta, crvenilo i/ili iritacije kože, povišenje ili sniženje krvnog pritiska, ubrzan rad srca… O tome verovatno već  mnogo znate ali šta uraditi i kako ga eliminisati ili smanjiti prepustite nama. Prvi korak je njegova procena. Opštom procenom stresa znaćete koliko je vaš organizam izložen i kako se odražava na vaše zdravlje.  Cena procene stepena stresa 2.500 RSD 

 
 

Da li ikada koristite izraz “punjenje baterija” da biste ukazali da vam je potreban odmor? Instinktivno znate da ćete biti zdraviji ako vaš organizam ima dovoljno energije. Naše unutrašnje “baterije” mogu nas pokrenuti i zato ih moramo napuniti. Izlečenje jednostavno zavisi od mogućnosti da napunimo svoje istrošene baterije unutar naših ćelija. .

Zašto je važna energija koju poseduje vaš organizam?

Kvalitet života i zdravlja zavisi od energije koju poseduju vaše ćelije. Ona daje mogućnost da popravi i otkloni nepravilnosti u najranijoj fazi.  Najnovija naučna otkrića  pokazala su da zdravlje direktno zavisi od frekvencije i potencijala vaših ćelija. Njihova optimalna energija trebala bi biti izmedju 70 i 80 mV i ako njen napon padne ispod ovih vrednosti mogu nastati odredjni funkcionalni problemi.  Ispod 30mV ćelija gubi mehanizam “apoptoze” i počinje da se nekontrolisano deli i umnožava što je prvi pokazatelj mogućih kancerogenih promena i kranji trenutak da počnete razmišljati ozbiljno o svom zdravlju i životu. 

Napon ćeliske mebrane pokazatelj je zdravlja čitavog organizma. Ćelije su osnovne jedinice života kojima je takodje potrebna hrana. Od  stepena propusnosti ćeliske membrane zavisi hoće li hranjive materiju ući u nju. Što je propusnost veća to će ćelija bolje funkcionisati. Propusnost zavisi od potencijala na ćeliskoj membrani. Veći električni napon ćelije povećava apsorpciju minerala i hranjivih elemenata u ćeliju a istovremeno povećava se i cirkulacija krvi u tkivima, pri čemu u ćelije dolazi i više kiseonika. Veći dotok krvi i kiseonika pruža dodatne pozitivne efekte: smanjenje procesa fermentacije i zakišeljavanja što je i osnovni uzrok starenja kao i nastanka kancera. Samo jedan  tretman u našoj Quantum Zone kapsuli u mogućnosti je da poveća napon na ćeliskoj membrani od 20 do 70%. u šta klijent može i lično da se uveri posle prvog tretmana. Osim toga ova vrsta tretmana podstiče eliminaciju toksina iz ćelije što je ogroman benefit za skoro sve fukcije u organizmu.

Bez ćeliske energije ne odvija se niti jedan proces u organizmu. Hrana koju unosimo u organizam predstavlja osnovu iz koje mitohondrije proizovde energiju. Bez adekvatne proizvodnje ATP energije ćelije nisu u stanju da se pravilno detoksikuju i regenerišu. Količina proizvedene energije direktno zavisi od vrste hrane koju konzumiramo. Što je hrana prirodnija to pri procesu njenog razlaganja i sagorenavanja u mitohondrijama ostaje manje takozvanog otpada. Taj otpad ćelija mora izbaciti iz sebe ali i za tu funkciju neophoddna je adekvatna energija ali i optimalni napon ćeliske membrane kroz čije jonske kanale otpad mora iazaći u medjćeliski prostor i limfu. 

Jedna je stvar da mi sebe vidimo kao bića od krvi i mesa ali na ćeliskom nivou mi smo savršen elektronski sistem. Sve materijalne stvari u prirodi sastoje se od molekula, a molekuli od atoma. U atomu postoji jezgro oko koga kruže elektroni po svojim putanjima. Atom je neutralan ako su pozitivno naelektrisano jezgro i negativno naelektrisani elektroni u ravnoteži. Ako se u atom ubaci dodatni elektron on se odmah protvara u negativan jon, jer elektrona ima veše nego što je pozitivno naelektrisanje jezgra. I obrnuto ako elektron napusti putanju pozitivno naeletrisanje preovladava i atom postaje pozitivan jon. Joni učestvuju praktično u svim hemiskim procesima. Ćelije se graniče membranama, koje imaju pozitivno naelektrisanje spolja i negativno iznutzra i to obezbedjuje prolaz materije u ćeliju i obrnuto.Naelektrisanje membrane se dogadja na račun jona kalijuma i natrijuma koji se nalaze s obe strane mambrane kalijum iznutra, natrijum spolja. Joni kalcijuma trajno održavaju to naelektrisanje i obezbedjuju selektivnu propustljivost za jone natrijuma i kalijuma. Nedostatak bilo kojih jona od nabrojanih dovodi do narušavanja potencijala membrane, bolesti ćelije i njenog umiranja.
Ćelije svakog živog organizma emituju talase određene frekvencije koje oko toga organizma stvaraju elektromagnetnu frekvencijsku informacijsku ovojnicu odgovornu za zdravo funkcionisanje organizma. Svako od nas, rodjenjem ima individualnu frekvenciju svog telesnog tkiva U svakoj ćeliji svake sekunde odvija se nekoliko hiljada hemiskih reakcija a to se odvija istovremeno u celom telu u svim telesnim ćelija. To znači da se u svakoj sekundi dogodii na milijarde hemiskih. procesa i reakcija, I to neverovatno precizno.Bilo koji uzroci: bakterije, virusi,lekovil, hemiski dodatci hrani, pesticidi, herbicidi u poljuprivredi kao I hrana koja nije u skladu sa antigenom krvne grupe može poremetiti genetski odredjenu frekvenciju ćelija što dovodi do informaciskog poremećaja u medjućeliskoj konunikaciji. Poremećaj u medjućeliskoj komunikaciji dovodi do energetskog poremećaja koji zatim dovodi do poremećaja u biokemijskim procesima što na kraju dovodi do metaboličkih poremećaja u tkivu i nastanku bolesti. To sve dovodi do poremećaja i bolesti u ćeliskom genomu što je i jedan od uzroka većine estetskih i zdravstvenih problema. Znači, poremećaji u elektomagnetnom informacijskom spektru frekvencija i informacija u ćelijama dovešće za nekoliko meseci ili godina do pojave bolesti u organizmu.  Tada jedno od rešenja problema može biti ovaj tretman. 

Sve je više onih koji pate od simptoma nedostatka energije čiji je uzrok upravo nedostatak ATP energije. (migrene, hronični umor, problemi sa varenjem kao i većina auto imunih problema.) Bez podizanja nivoa energije na membrani ćelije  niti jedan tretman ili terapija neće dati očekivane rezultate. Za više informacija možete pročitati kompletan tekst ovde…

Ukoliko vas zanima vaš energetski status ova opcija može biti pametan izbor. Saznaćete nivo vaše opšte i energije svakog organa, gde postoje energetske blokade i kakav je njen protok na čakrama. Cena testa 30 bodova.

Šta nam lekari ne govore i zašto je važno da saznate stepen toksičnosti vašeg organizma?

“Medical Twilight Zone” je izraz koji se koristi kada medicina nema objašnjenje ili dijagnozu za pacijenta koji se loše oseća.

Imate li višak kilograma, alergiju probleme na koži, bolove u zglobovima ili visok holesterol čak i kada vodite računa o ishrani? Imate li želju za kafom, šećerom, brzom hranom ili  probleme sa probavom? Sve su to mogući simptomi toksičnosti i znak da je pravo vreme da se pozabavite ovim problemom i saznate stepen toksičnosti vašeg organizma. 

Usluga porcene toksičnosti 2.500 rsd.

Pročitajte informacije na ovom linku do kraja jer one mogu zauvek promeniti vaše razmišljanje o zdravlju i bolesti.  CENA TESTA – 30 BODOVA
 

PH ORGANIZMA
Osnovni uzrok raka zvanično je otkriven pre 1923. godine, a pronalazač je 1931. godine za to otkriće dobio Nobelovu nagradu iz medicine. Godine 1931. nemački naučnik Oto Hajnrih Varberg primio je Nobelovu nagradu za pronalazak osnovnog uzroka raka. Dr Varburg je otkrio da je rak rezultat anti-fiziološkog načina života (pretežno hranom koja stvara kiselost u telu) i fizičkom neaktivnošću. Ova dva faktora dovode do zakišeljavanja tkiva i slabu opskrbljenost ćelija kiseonikom. Kiselost istiskuje kiseonik, a manjak kiseonika u ćelijama stvara kiselu sredinu.

– “Manjak kiseonika i kiselost su dve strane iste medalje, ako neko ima jedno, ima i drugo”, kaže Dr Varberg.

Ako imate previsoku kiselost, automatski će vam nedostajati kiseonika u organizmu; ako vam nedostaje kiseonika imaćete zakišeljen organizam. Kisela sredina je sredina bez kiseonika.

– “Oduzmete li zdravoj ćeliji 35% kiseonika koji joj je proteban, možete je pretvoriti u ćeliju raka za samo dva dana”, tvrdio je Dr Varberg.

– “Sve normalne ćelije imaju apsolutnu potrebu za kiseonikom, ali tumorske sćelije mogu živeti bez njega. To je pravilo bez izuzetaka”, dodaje Dr Varberg.

Tumorska su tkiva kisela, dok su zdrava alkalna

U svom naučnom radu “Metabolizam tumora“, Dr Varberg je pokazao da svi kancerogeni oblici ispunjavaju dva temeljna pravila: krvnu kiselost i hipoksiju (manjak kiseonika). On je otkrio da su tumorske ćelije anaerobne (ne udišu kiseonik) i da ne mogu preživeti u prisutnosti visokih koncentracija kiseonika. Tumorske ćelije mogu preživeti samo uz pomoć glukoze i u sredini bez kiseonika.

Stoga, karcinom nije ništa drugo nego obrambeni mehanizam koji naše ćelije koriste da bi preživele u kiseloj sredini bez prisustva kiseonika. Zdrave ćelije žive u alkalnoj sredini punoj kiseonika, koja omogućava njihovo normalno funkcionisanje.

Sve takozvane prirodne smrti nisu ništa drugo nego krajnja tačka zasićenosti tela kiselošću”, – Dr Džordž V. Kril iz Klivlanda, jedan od najpriznatijih hirurga u svetu (Dr. George W. Crile)
“Nisu važna bezbrojna imena bolesti, nego činjenica da one sve proizlaze iz osnovnog uzroka: previše kiselosti u telu.” – Dr Teodor A. Barudi, knjiga “Alkaliziraj ili umri” (Dr. Theodore A. Baroody, Alcalize or Die)
“Povećana kiselost organizma uzrok je svih degenerativnih bolesti. Ako dođe do poremećaja ravnoteže i organizam započne da skladišti kiselost i toksine u većoj meri nego što ih može izlučiti, onda se javljaju bolesti.” – Dr Robert O. Jang (Dr. Robert O. Young.

CENA TESTA – 30 BODOVA

Saznaj više…

Svakoj osobi se individualno određuje FR terapeutski program na osnovu BRS funkcionalne procene u kapsuli. Nakon skeniranja i analize rezultata stručne osobe našeg matičnog centra za svakog klijenta daće preporuku FR optimalnog programa. 

Procena optimalnog  terapeutskog programa  – 50 bodova. 

Full Body Relaxation paket od 10 tretmana – 150 bodova.

 

Power napping, relax and refresh With Sound Color And Light Waves.

Vaše raspoloženje i vaše mentalno zdravlje utiču na svaki aspekt vašeg života, od toga kako se osećate do vaših odnosa s drugima i vašeg fizičkog zdravlja.

Postoji snažna veza između dobrog mentalnog zdravlja i dobrog fizičkog zdravlja, i obrnuto. S druge strane, stres, depresija i drugi problemi mentalnog zdravlja mogu doprinijeti probavnim poremećajima, problemima sa spavanjem, nedostatkom energije, srčanim bolestima i drugim zdravstvenim problemima.

Savremen čovek ima malo ili nimalo vremena za sebe, za odmor, opuštanje, relaksaciju. Nije retka pojava da iscrpimo organizam do takvih granica da, umesto da odemo na odmor ili pronađemo način da se na neki način relaksiramo, odemo na bolovanje!

Quantum Wellness pod relaksacijom podrazumijeva potpuno psihičko i fizičko opuštanje (total-power nappingpri čemu je tonus mišića veoma nizak, a pacijent se nalazi u budnom stanju.

Relax tretman poboljšava senzualnu percepciju pružajući jedinstven osećaj dubokog opuštanja sa energizirajućim efektom. 

Različiti nivoi percepcije spojeni su u iskustvo nakon kojeg ćete se osećati istovremeno opušteno i puni energije. Mentalni i fizički efekti koji su dokazani u brojnim studijama, vode do smanjenja stresa, dubokog opuštanja,  punjenja energije, stimulacije cirkulacije, sniženja krvnog pritiska, poboljšanja radne efikasnosti i kreativnosti. 

Za vreme tretmana klijent u položaju nulte gravitacije uživa, dok je istovremeno izložen različitim frekvencijama čiji su izvori svetlo, boja, muzika i vibroakustična FR tehnologija. U ovom programu akcenat je na tretmanima muzikom koja je danas popularnija nego ikad. U kapsuli osoba je izmedju ostalog izložena frenkvenciji zvuka od  7,83Hz i 40Hz, koje korisnicima pomaže da prirodno proizvedu odredjene benefite kroz proces koji se naziva entrainment (“tuning the brain”)

Frekvencija 7,83 Hz, inače poznata kao Schumannova rezonanca, približna je frekvencija Zemlje i pomaže opuštanju tokom tretmana. U međuvremenu, frekvencija od 40hz, stimuliše Gama talase koji imaju za cilj povećanje performansi mozga. Veoma cool! Saznaj više…

A jeste li  znali da svoje telo možete pročistiti i zvukovima? Pokušajte, prijatno je i jednostavno! Na ovom linku nalazi se video koji  sadrži frekvencije koje pomažu ljudskom telu u uklanjanju toksina. Više…

Prema centrima za kontrolu i prevenciju bolest hroničan umor, nedostatak energije, stres i nedostatak sna mogu dovesti do smanjenja produktivnosti u radu a dugoročno može dovesti do depresije, dijabetesa i gojaznosti. Relax i Power Nap tretmani u kvantnoj zoni postižu efekat duboke realaksicije zahvaljujući efektima svetla, boja, zvuka i položaja koji klijentu daje osećaj sličan nultoj gravitaciji.

Saznaj više…

Ukoliko imate nedoumice oko izbora dijagnostičkih usluga ili programa molimo vas da popunite kratak upitnik. Nakon što  odgovorite na nekoliko pitanja koja se odnose na način vašeg života, ishrane i navika poslaćemo vam predlog za dalje korake. Saznaj više…

drugi MESEC

Imate li višak kilograma, alergiju probleme na koži, bolove u zglobovima ili visok holesterol čak i kada vodite računa o ishrani? Imate li želju za kafom, šećerom, brzom hranom ili probleme sa probavom? Na osnovu dugogodišnjeg iskustva pokazalo su ovo simptomi toksičnosti i da je ovaj program neophodan ako želite najbolje rezultate u najkraćem roku.

 • Testiranje optimalne ishrane, mineralno vitaminskih potreba i proizvoda koji su neophodni za izradu paketa proizvoda koji su neophodni za sprovodjenje programa metodom biološke koherentnosti.
 • POTREBNO VREME  za skeniranje i testiranje izmedju 60 i 90 minuta.

DRUGI DOLAZAK POSLE 14 DANA

 • Skeniranje u kapsuli i analiza postignutih rezultata sa autorom programa I ukoliko je potrebno, korekcija programa.
 • POTREBNO VREME  za skeniranje i testiranje izmedju 60 i 90 minuta.

Ova opcija nudi najkompletnije rešenje osobama koje razumeju važnost prevencije i koje su spremne da se 21 dan posvete sebi u pravom smislu te reči. Bićete ponosni na sebe a organizmu će te obezbediti ključne faktore da besprekorno funcioniše u narednom periodu.  

Unutrašnja čistoća je važnija od spoljašnje.

Detoksikacija je pojam koji se danas koristi za različite tretmane i postupke. Različiti proizvodi, trodnevni dijetetski programi, bez obzira koliko prirodni bili i kako se pompezno reklamirali da čiste organizam, u većini slučajeva ne dovode do željenog cilja. Upotreba ovakvih proizvoda i programa detoksikacije verovatno vam neće naškoditi, ali je naivno očekivati da ćete se za samo nekoliko dana osloboditi toksina ili parazita.
Proces detoksikacije organizma vrlo je zahtevan proces i neophodno ga je sprovoditi čitavog života, zbog toga što smo svakodnevno izloženi toksinima iz vazduha, vode, hrane, kao i toksinima koje proizvodi naš organizam u toku metaboličkih procesa. Sredina sa velikom koncentracijom toksina i otpadnih materija je pogodno tlo za mnoge mikroorganizme, koji ukoliko se previše namnože, mogu nam prouzrokovati zdravstvene probleme. Zato je proces detoksikacije podjednako važan kao i unos vode i hrane, i za njega bi trebalo odvojiti vreme. Kao što planiramo godišnji odmor, odlazak u bioskop, gledanje utakmice…tako bi bilo dobro da jedanput ili dva puta godišnje sprovedemo “generalno čišćenje” organizma iznutra.
Quantum Wellness, zahvaljujući funkcionalnoj dijagnostici, prvo identifikuje zone koje su najviše toksične jer su ove informacije neophodne za pravilnu izradu programa detoksikacije.
Uz pomoć adekvatnog programa ishrane i prirodnih “čistača”, prvo se pristupa čišćenju naših organa (creva, bubrega, jetre i žučne kese).
Sam proces detoksikacije neće vas izlečiti, ali bez pravilno sprovedene detoksikacije, put izlečenja je neizvestan.
Ukoliko ste zainteresovani da saznate po čemu se razlikuje naš program detoksikacije i koje su njegove prednosti, pozivamo vas da nas kontaktirate.

Pored redukcija stresa povećanje energije i opšteg imuniteta u ovom programu želimo vam pomoći da alkalizujete organizam i očistiete creva, bubrege, jetru i žučnu kesu.

Sve terapeutske procedure se sprovode u kvantnoj kapsuli koja će vam zahvaljući tehnologiji koja je instalirana omogućiti rezultate koji će značajno unaprediti vaše zdravlje i usporiti procese starenja. 

Srreening u kapsuli omogućiće vam da saznate važne parametre zdravlja:

 • Nivo stresa kojim je izložen vaš organizam,
 • Nivo opšte enrgije organizma ali i energije koju poseduje svaki organ.
 • Stepen toksčnosti i koji organi trpe najveće opterećenje.
 • Kakva je acidno bazna ravnoteža (pH) unutar organizma. 
 • Koji je vaš optimalni način ishrane.
 • Gde postoje predispozicije za razvoje nekih estetskih i zdravstvenih problema i još mnogo toga.

PROGRAM PODRAZUMEVA:

  • Screening i procena zdravlja u kvantnoj zoni/ 20 minuta.
  • Analizu dobijenih rezultata kao i izveštaj koji ima za cilj da saznamo  kako je dosadašnji način ishrane i života uticao na ključne faktore od kojih zavisi vaše zdravlje i procesi starenja.
  •  Uputstvo za sprovodjenje programa detoksikacije.
  • Plan i smernice ishrane na osnovu SMART nutritivne procene sa fokusom na proces detoksikacije. 
  • Paket sa proizvodima koji su neophodni za sprovodjenje ovog programa. 
  • 10 tretmana u kapsuli 

Preporučeno vreme za sprovodjenje programa je 60 dana.

Za više informacija o programu kontaktirajte centar.

 

 

program podrazumeva

Procena stresa – 25 bodova.

Stres je postao saputnik kog ne uspevamo da eliminišemo.  Uz njega se budimo, ustajemo, odlazimo na posao… Sa nama je svakog trena, čak i na pauzi za ručak, romantičnoj večeri, tokom igre sa decom. Mali ili veliki, svakako moćan, često dominantan „sastojak“ dana, sve ono što narušava nivo funkcionalosti, a da nije (još uvek postalo) bolest, nazivamo stresom. 

Stres je odgovor – reakcija našeg organizma i psihe na zahteve spoljne sredine kojima ne uspevamo da se prilagodimo u optimalnom roku. 

Prema centrima za kontrolu i prevenciju bolest hroničan umor, nedostatak energije, stres i nedostatak sna mogu dovesti do smanjenja produktivnosti u radu a dugoročno može dovesti do depresije, dijabetesa i gojaznosti.

Simptomi stresa su nam svima dobro poznati, navešćemo samo neke: glavobolja, mišićna napetost, znojenje, suvoća usta, crvenilo i/ili iritacije kože, povišenje ili sniženje krvnog pritiska, ubrzan rad srca… O tome verovatno već  mnogo znate ali šta uraditi i kako ga eliminisati ili smanjiti prepustite nama. Prvi korak je njegova procena. Opštom procenom stresa znaćete koliko je vaš oraganizam izložen i kako se odražava na vaše zdravlje.  Cena procene stepena stresa 30 bodova

 
 

Opšta procena nivoa energije – 25 bodova.

Zašto je važna energija koju poseduje vaš organizam ?Kvalitet života i zdravlja zavisi od energije koju poseduju vaše ćelije. Ona daje mogućnost da popravi i otkloni nepravilnosti u najranijoj fazi.  Najnovija naučna otkrića  pokazala su da zdravlje direktno zavisi od frekvencije i potencijala vaših ćelija. Njihova optimalna energija trebala bi biti izmedju 70 i 80 mV Ako njen napon padne ispod ovih vrednosti mogu nastati odredjni funkcionalni problemi.  Ispod 30mV ćelija gubi mehanizam “apoptoze” i počinje da se nekontrolisano deli i umnožava što je prvi pokazatelj mogućih kancerogenih promena i kranji trenutak da počnete razmišljati ozbiljno o svom zdravlju i životu. 

Napon ćeliske mebrane pokazatelj je zdravlja čitavog organizma. Ćelije su osnovne jedinice života kojima je takodje potrebna hrana. Od  stepena propusnosti ćeliske membrane zavisi hoće li hranjive materiju ući u nju. Što je propusnost veća to će ćelija bolje funkcionisati. Propusnost zavisi od potencijala na ćeliskoj membrani. Veći električni napon ćelije povećava apsorpciju minerala i hranjivih elemenata u ćeliju a istovremeno povećava se i cirkulacija krvi u tkivima, pri čemu u ćelije dolazi i više kiseonika. Veći dotok krvi i kiseonika pruža dodatne pozitivne efekte: smanjenje procesa fermentacije i zakišeljavanja što je i osnovni uzrok starenja kao i nastanka kancera. Samo jedan  tretman u našoj Quantum Zone kapsuli u mogućnosti je da poveća napon na ćeliskoj membrani od 20 do 70%. u šta klijent može i lično da se uveri posle prvog tretmana. Osim toga ova vrsta tretmana podstiče eliminaciju toksina iz ćelije što je ogroman benefit za skoro sve fukcije u organizmu.

Bez ćeliske energije ne odvija se niti jedan proces u organizmu. Hrana koju unosimo u organizam predstavlja osnovu iz koje mitohondrije proizovde energiju. Bez adekvatne proizvodnje ATP energije ćelije nisu u stanju da se pravilno detoksikuju i regenerišu. Količina proizvedene energije direktno zavisi od vrste hrane koju konzumiramo. Što je hrana prirodnija to pri procesu njenog razlaganja i sagorenavanja u mitohondrijama ostaje manje takozvanog otpada. Taj otpad ćelija mora izbaciti iz sebe ali i za tu funkciju neophoddna je adekvatna energija ali i optimalni napon ćeliske membrane kroz čije jonske kanale otpad mora iazaći u medjćeliski prostor i limfu. 

Jedna je stvar da mi sebe vidimo kao bića od krvi i mesa ali na ćeliskom nivou mi smo savršen elektronski sistem. Sve materijalne stvari u prirodi sastoje se od molekula, a molekuli od atoma. U atomu postoji jezgro oko koga kruže elektroni po svojim putanjima. Atom je neutralan ako su pozitivno naelektrisano jezgro i negativno naelektrisani elektroni u ravnoteži. Ako se u atom ubaci dodatni elektron on se odmah protvara u negativan jon, jer elektrona ima veše nego što je pozitivno naelektrisanje jezgra. I obrnuto ako elektron napusti putanju pozitivno naeletrisanje preovladava i atom postaje pozitivan jon. Joni učestvuju praktično u svim hemiskim procesima. Ćelije se graniče membranama, koje imaju pozitivno naelektrisanje spolja i negativno iznutzra i to obezbedjuje prolaz materije u ćeliju i obrnuto.Naelektrisanje membrane se dogadja na račun jona kalijuma i natrijuma koji se nalaze s obe strane mambrane kalijum iznutra, natrijum spolja. Joni kalcijuma trajno održavaju to naelektrisanje i obezbedjuju selektivnu propustljivost za jone natrijuma i kalijuma. Nedostatak bilo kojih jona od nabrojanih dovodi do narušavanja potencijala membrane, bolesti ćelije i njenog umiranja.
Ćelije svakog živog organizma emituju talase određene frekvencije koje oko toga organizma stvaraju elektromagnetnu frekvencijsku informacijsku ovojnicu odgovornu za zdravo funkcionisanje organizma. Svako od nas, rodjenjem ima individualnu frekvenciju svog telesnog tkiva U svakoj ćeliji svake sekunde odvija se nekoliko hiljada hemiskih reakcija a to se odvija istovremeno u celom telu u svim telesnim ćelija. To znači da se u svakoj sekundi dogodii na milijarde hemiskih. procesa i reakcija, I to neverovatno precizno.Bilo koji uzroci: bakterije, virusi,lekovil, hemiski dodatci hrani, pesticidi, herbicidi u poljuprivredi kao I hrana koja nije u skladu sa antigenom krvne grupe može poremetiti genetski odredjenu frekvenciju ćelija što dovodi do informaciskog poremećaja u medjućeliskoj konunikaciji. Poremećaj u medjućeliskoj komunikaciji dovodi do energetskog poremećaja koji zatim dovodi do poremećaja u biokemijskim procesima što na kraju dovodi do metaboličkih poremećaja u tkivu i nastanku bolesti. To sve dovodi do poremećaja i bolesti u ćeliskom genomu što je i jedan od uzroka većine estetskih i zdravstvenih problema. Znači, poremećaji u elektomagnetnom informacijskom spektru frekvencija i informacija u ćelijama dovešće za nekoliko meseci ili godina do pojave bolesti u organizmu.  Tada jedno od rešenja problema može biti ovaj tretman. 

Sve je više onih koji pate od simptoma nedostatka energije čiji je uzrok upravo nedostatak ATP energije. (migrene, hronični umor, problemi sa varenjem kao i većina auto imunih problema.) Bez podizanja nivoa energije na membrani ćelije  niti jedan tretman ili terapija neće dati očekivane rezultate. Za više informacija možete pročitati kompletan tekst ovde…

Ukoliko vas zanima vaš energetski status ova opcija može biti pametan izbor. Saznaćete nivo vaše energije, gde postoje energetske blokade i kakav je njen protok na čakrama.

Testiraćemo različite energetske programe kako bi pronašli onaj koji će dati najbolje rezultate.

Procena toksičnosti – 25 bodova

Šta nam lekari ne govore i zašto je važno da saznate stepen toksičnosti vašeg organizma?

“Medical Twilight Zone” je izraz koji se koristi kada medicina nema objašnjenje ili dijagnozu za pacijenta koji se loše oseća.

Imate li višak kilograma, alergiju probleme na koži, bolove u zglobovima ili visok holesterol čak i kada vodite računa o ishrani? Imate li želju za kafom, šećerom, brzom hranom ili  probleme sa probavom? Sve su to mogući simptomi toksičnosti i znak da je pravo vreme da se pozabavite ovim problemom.

Informacije u nastavku mogu zauvek promeniti vaše razmišljanje o zdravlju i bolesti i zato je izuzetno važno da pročitate ovaj tekst od kraja.
 

Unutrašnja čistoća je važnija od spoljašnje.

Detoksikacija je pojam koji se danas koristi za različite tretmane i postupke, koji su u većini slučajeva samo gubljenje vremena i bacanje novca.

Različiti proizvodi, trodnevni dijetetski programi bez obzira koliko prirodni bili i kako se pompezno reklamirali da čiste organizam u većini slučajeva su besmislica i obmana za neupućene potrošače koji su u očaju pokušali da nadju sebi pomoć. Upotrebom ovakvih proizvoda ili sprovodjenjem programa detoksikacije verovatno se ljudi neće povrediti  ali je naivno očekivati da će te se osloboditi toksina ili parazita.

Proces detoksikacije organizma vrlo je zahtevan proces i neophodno ga je sprovoditi čitavog života. Svakodnevno smo izloženi toksinima iz vazduha, vode, hrane kao i toksinima koje proizvodi naš organizam. Ćelije u mitohondrijama proizvode energiju iz elemenata koje unosimo ishranom. Pri procesu tri karbonskih kiselina stvara se energija ali i odredjene količina otpada koji se iz ćelije izbacuje u medjućeliski prostor pa je ukoliko pre ili kasnije dodje do nagomilavanja ovog otpada potrebno naći načina da ga uklonimo. Naravno i ovaj otpad za nekoga je pogodno tlo za život pa ga naseljavaju odredjeni mikroorganizmi koji ukoliko se previše namnože mogu prouzrokovati nove probleme. Zato je ovaj proce podjednako važan kao i unos vode i hrane i za njega moramo odvojiti i isplanirati vreme u životu. Kao što planiramo godišnji odmor, odlazak u bioskop, gledanje utakmice…tako bi bilo dobro da jedanput ili dva puta godišnje sprovedemo generalno čišćenje organizma iznutra.

Zdrave ćelije = zdrav organizam!

Problem starenja izgleda i zdravlja je nešto što brine svakog  čoveka..

Zamislite da vam neko kaže da je moguće zaustaviti bolest ako je imate, ma kako se ona opasno zvala.

Da postoji način da se zaštitie od takozvanih neizlečivih bolesti da više ne morate živjeti u strahu da će te jednog dana dobiti bolest koja je nasledne prirode ili koja je posledica lošeg “stila života”

Što biste bili voljni dati kada bi vam neko rekao  da postoji jednostavan način da smršate, rešite se celulita, a da u pedesetoj izgledate kao da vam je 35.

Znam da ste skeptični, jer ste se naslušali bajki I mislite ovo je još jedna od njih,

Medjutim I let na mesec nekada je bio nezamisliv.  Zato otvorite vaš um za nešto novo.

Ni jedan estetski ili zdravstveni problem ne nastaje odjednom, on se postepeno razvija,  a da nismo ni svesni opasnosti. 

Krenimo redom. Saznajte koji su uzroci zdravstvenih problema.

U svim slučajevima “tajanstvenih” estetski I zdravstvenih oboljenja kao što su: gojaznost, celulit… (I to su bolest), alergije, migrene, hipertenzija, artritis, dijabetes, epilepsija, kancer, hiv …nalaze se ne baš tako tajanstveni uzročnici. Paraziti i različiti toksini. 

Uzrok nastanka I opstanka parazita u našem organizmu je  ćeliska toksičnost i promena PH našeg organizma

Uzroci promene pH je stres, način ishrane I nepravilna fizička aktivnost a uzrok stresa, pogrešne ishrane je nedostatak inforomacija i  nemogućnost slobodnog izbora.

Poštovani želja nam je da razumete kako funkcioniše vaš organizam jer će te samo tada 100% sa sigurnošću znati i verovati da Vaš organizam ima mehanizme za korekciju  gojaznosti, celulita I lek za skoro sve zdravstvene probleme.

Život počinje i završava u ćeliji. Samo ako su one zdrave I dobro funkcionišu može biti zdrav I organizam, a samo pravilnim radom svih organa I mi možemo biti zdravi.

I pored ogromnog novca koji se ulaže u pronalaženja “čarobnog” leka za “ne-izlečive” bolesti i revolucionarnih dijeta I tretmana za estetske probleme poput gojaznosti I celulita još  uvek nema rezultata.

Da li je to moguće ili mi nismo dobro obavešteni.?

Kako je moguće da i pored toga što postoji preko 6000 naučnih radova u svetskoj naučnoj literature, o delotvornosti I ispravnosti različitih integrativnih metoda informacije o njima čuvaju se kao tajna od javnosti.

Zašto je to tako?

Jedno je sigurno, nemoguće je znati koliko ćemo živeti, ali zašto ne preduprediti nešto što se može sprečiti bez ikakvih kontraindikacija.

 Ćeliska detoksikacija I ćeliska hrana

 Učili su nas da postoji preko 10.000 različitih bolesti I da su operacija I  lekovi način na koji ih je moguće lečiti. 

Medjutim istina je da postoji samo jedan uzrok svih tih bolesti. Loša funkcija ćelija ili ćeliski kvar. – Citat Gary Tunsky iz knjige “The Battle For Health Is Over pH”

 

Posle više od dvadeset godina istraživanja iz oblasti biologije, biofizike I biohemije i nezavisnim istraživanjima nekoliko naučnika u svetu došlo se do zaključka da postoji samo nekoliko razloga za nastanak svih zdravstvenih problema.

Na 5% svih zdravstvenih problema utiče nasledna slabost (izazvana genetskim predispozicijama) nesreće I sportske povrede.

 

Na  preostalih 95 %  zdravstvenih problema direktni uzročnik je: Ćeliska toksičnost, greške na informacionom nivou i ćeilskoj komunikaciji.

Posle više od dvadeset godina istraživanja iz oblasti biologije, biofizike I biohemije nezavisnim istraživanjima nekoliko naučnika u svetu došli su do do zaključka da postoji samo nekoliko razloga za nastanak svih zdravstvenih problema.

Uzrok ćeliske toksičnosti su: hemikalije u hrani vazduhu I vodi (hlor, fluorid, arsen, teški metali, živa,nafta destilati, itd.), hemikalije I toksini koje sadrži kozmetika, sredstva za čišćenje u domaćinstvima I hemisha toksičnost lekova koje koristimo od rodjenja.

Ćeliska toksičnost i ćeliski nedostatci nikada se ne javljaju zasebno U istom trenutku na celiju deluju antibiotici, bakterije, virusi… i imaju efekat sinergije, gde jedan plus jedan nije dva, nego 10, 20 ili 100 puta vise faktora koji narušavaju zdravlje I vitalnost.

Kada dodje do promena u radu ćelije vremenom neminovno dovodi i do pogoršanja rada tog organa a zatim I do zdravstvenih problema.

Pre nego što problem postane tako očigledan i  pre nego mu dodelimo medicinsku dijagnozu subjektivno mi i pored toga sto se osećamo loše i bolesno rezultati koje se obavljaju putem laboratorskih analiza, ultrazvuka, skenera nisu u stanju da otkriju problem.

Tada se pacijent nalazi u takozvanom “Medical Twilight Zone” gde pacijent nije ni zdrav ni bolestan jer se njihovo  trenutno zdravstveno stanje ne uklapa u neku od 10.000 kategorizovanih bolesti.

U velikom broju slučajeva gde koristeći laboratoriskih testova I analize kao što su X-zraci, PET scans, MRI-ih, CT, odredjivanje imunih profila, krvne patologije hormonske procene, pacijent će najvjerojatnije pokazati da nema  znakova abnormalnosti. Ovo se moze ocekivati jer nijedan od tih testova nije ni namenjen za merenje parametara ćeliske toksičnoste i “zdravlja” ćelije.

Ako su rezultati dobri a pacijent se i dalje oseća bolestan lekar će ga okarakterisati kao hipohondora  ili će psihosomatske probleme navesti kao uzrok njegovih problema zbog čega će mu predložiti lekove i terapiju koja će prikriti simptome a uzrok sakriti još dublje.

Dakle potrebno je da shvatite da sadašnji, laboratorijski testovi, analize i pregledi mogu otkriti hronične i teške krizne situacije kada je često prekasno za preventivu. Ova oprema lako može otkriti ciroze jetre, hepatitis, moždani udar, otkazivanje bubrega , srčani udar, reumatoidni artritis, tumor, ali ostaje nemoćna u polju medicinske  Twilight Zone (zonu sumraka)  koja se na žalost ne bavi prvim i osnovnim uzrokom bolesti,  ćeliskom toksičnosti i ćeliskom bolesti.

Veliki broj  lekara smatra da ako nešto ne mogu videti  X-zracima, otkriti putem laboratorijskih testova,  čuti stetoskopom, ustvari i  ne postoji iako se pacijent oseća loše

Budući da se malo pažnje posvećuje problemima  ćeliske toksičnosti, šteti koje izazivaju slobodnoradikalski procesi i sl.., sve više je novih bolesti I starih koje se ne leče.

Procjenjuje se da je preko 90% svih poseta lekaru zbog (cirkulacijskih problema, hroničnog umora, stresa, povišenog pritiska, bolova, probavnih poremećaja, kožnih poremećaja, blage bakterijske, gljivične i virusne infekcije, anksioznost i auto-imunološki poremećaji)  ustvari izazvano ćeliskom toksičnosti i lošoj ćeliskoj funkcionalnosti.

Život počinje I završava se u ćeliji.
Ako imate u sebi otrovne elemente, teške metale koji se akumuliraju u crevima, jetri, ćelijama krvi, ako ćelija nije u stanju da se oslobodi metaboličkog otpada preko ćeliske mebrane sve to će se manifestovati kroz simptome ekstremnih letargija, slabost mišića, problema želuca, boli, depresija, problemi koncentracije I pamćenja, itd. Sve su to upozorenja našeg organizma da na ćeliskom nivou nešto nije u redu.Drugim rečima mi smo bolesni mnogo pre nego što osetimo simptome.

Simptomi poput  kašalja, glavobolja, vrtoglavica, nervoze, slabosti, nadutosti, zatvora, proliv, nesanica, izgubljeni osećaj zadovoljstva i blagostanja, samo su inteligntna upozorenja ćelija da postoji ćeliski kvar u odredjenom organu ili sistemu.

Ovi subjektivni simptomi  ne mogu otkriti laboratorijske analize dok ne dovedu do hroničnih degeneratvnih promena niti se mogu lečiti farmaceutskim lekovima prosto zato što su indukovani prehrambnim  mineralno vitamnskim nedostatcima I ćeliskoj toksičnosti.

Ovakav farmaceutski pristup tretiranja simptoma a koji definitivno ukazuju na odredjeni nedostatak nutritijenata i postojanje toksičnoti u ćeliji očigledno neće dovesti do otklanjanja toksičnosti niti do nadokande nedostataka, već će u stvari dodati još toksina.

Samo prirodne, netoksične metode i detoksikacijski protokoli mogu preokrenuti bolest.

Kada ćelija otežano funkcioniše unutrašni mehanizam organizama pokreće mehanizme za čišćenje od toksina. Ovo se manifestuje kroz simptome kašlja, sluzav iscedak, znojenje, proliv…koji  se pogrešno tumače kao bolesti.

U svom neznanju, mnogi pokušavaju da simptome toksičnosti, nutritivnih i mineralnih nedostataka na nivou ćelije hiruški tretiraju.

Kako toksičnost ćelije dovodi do bolesti? 

U organizmu postoji ogroman broj ćelija koje obavljaju različite funkcije I bez obzira što imaju različite strukture  sve trebaju vodu za opstanak i rad.

Osnovne komponente svake ćelije su iste osim crvenih krvnih ćelija. Svaka ćelija ima svoj metabolizam i naravno svoj otpad koji je za nju tiksičan. Ovaj otpad se dalje putem jetre I bubrega izbacuje napolje iz organizma. Ovaj detoksikacioni sistem je vrlo važan za zdravlje jer kada ćelije postanu toksične kada se razmena materije i produkata metabolizma nagomilavaju u njoj nastaju problemi koji će kroz nekoliko godina biti vidljivi I medicina će im dati neko od 10.000 imena.

Kada je ćelija zdrava protok tečnosti ili vode kroz nju je dobar. Tečnost ima dva načina za ulazak I izlazak iz ćeliske strukture. Spoljna membrana  je selektivno propustljiva barijera. To ima za posledicu da neke tečnosti mogu a neke ne mogu da prodju kroz tu barijeru. 

Kada ta supstanca može proći u unutrašnjost bez ulazne energije iz ćelije to se zove pasivni prolaz. Kada ćelija mora proizvesti energiju taj metabolički proces se naziva aktivni transport. Kretanje vode je primer pasivnog transporta a kretanje aminokiselina I većine jona preko membrane je aktivni transport.

Plazma Membrane osim što je selektivno propusna, ima još jednu vrlo važnu funkciju. Ona održava potencijalnu razliku između napona unutrasnje strukture ćelije i medjućeliske tečnosti.

Naučnici tek sada počinju shvatati važnost napona koji postoji na samoj mebrani.

Njegena električna vrednost igra ulogu u pomaganju membrani da bude selektivno propusna.

Loš mebranski napon.

Postoji puno stvari koji mogu krenuti u lošem pravcu kada na ćeliju delujemo nečim poput toksina.

Integritet ćelije može biti ugrožen spolja ili iznutra. Toksini koji uzrokuju problem ne samo da dolaze spolja, nego i sama celija proizvodi otpad koji za nju predstavlja pravi otrov.

Kao što smo već rekli organizam ima prirodni obrambeni mehanizam za uklanjanje toksina iz sistema.

Kod većine ljudi ovaj sistem funkcioniše ispravno, ali kada je to opterećenje konstantno dolazi do problema u radu tog sistema.

Toksični otpad oko ćelija

 

Pogledajmo 3 osnovna razloga zašto telo postaje toksično I kakav to efekat ima na ćelije.

1.Toksikacija od prirodnih otpadnih proizvoda metabolizma ćelije u smislu porasta nuklenske kiseline.

2. Toksifikacija veštačkim proizvodima koje čovek svakodnevno konzumira I unosi.

3. Toksifikacija uzrokovana zamenom genetskog materijala i odumiranja ćelija.

Važno je da shvatite, da iako ove procese objašnjavamo pojedinačno svi se oni istovremeno i svakodnevno dogadjaju.                                                                             .

Usled slabe funkcije jetre I bubrega proizvodi metabolizma ćelije neće moci da se pravilno odstrane zbog čega ćelija trpi velika oštecenja koja mogu dovesti do ozbiljnog narušavanja funkcije celog organa ili sistema.

Kada su zdrave ćelije zdrav je I organizam.Više>>>

Kada se toksini počnu akumulirati na spoljnoj strani ćelije jedan od uzroka je i slab membranski potencijal ili napon.To onemogućava da u celiju prodre i izadje sve ono sto je njoj potrebno ili je pak višak.

Postoje dva procesa koji organizam koristi za rešavanje ovog problema. 

1.Uzimanje iz spoljnih izvora ono što potrebno za podizanje napona membrane i

2. Bela krvna zrnca.

Toksine koji su uspeli ući u ćeliju za vreme dok je njen potencijal bio nizak pokušaće ukloniti bela krvna zrnca. Medjutim one će u tom procesu oštetiti membranu ostavljajući je privremeno ranjivu I nezaštićenu. Nakon što je toksin ušao u strukturu ćelije on je uzrokovao I probleme unutar nje. Za izbacivanje toksina I popravljanja ćelije, ćelija treba koristiti sopstvenu energiju. Ako ćelija nema tu rezervnu energiju nastaje problem.

Dakle pri uklanjanju toksina bele krvne ćelije prave na spoljnom delu odredjenu štetu i ostavljaju ćeliju ranjivom. Ako toksini udju u ćeliju mogu uzrokovati  oštećenja. Ali šta ako je taj otrov veštački hormon ili kancerogena supstanca? Ovo može postati veliki problem jer ako je snaga otrova takva da može promeniti kod ćelije on će to I učiniti a da mi toga nismo ni svesni.

Puno vremena je potrebno pre nego što vi počnete osećati promene i probleme koje se dešavaju na ćeliskom nivou. Ali upravo ih to čini toliko opasnim jer kada se te promene primete možda je već kasno jer ove vrste toksina mogu dovesti do raka. Toksičnost ove prirode je teško ispraviti, ali ne i nemoguće.

Danas se ovim problemima bavi kvantna medicina.

 • Zahvaljujuci funkcionalnoj dijagnostici, prvo se indetifikuju ugrožene zona.
 • Uz pomoć adekvatnog programa ishrane i prirodnih “čistača” prvo se pristupa čišćenju creva, bubrega, jetre i žučne kese. Za ovaj nivo detoksikacije potrebno je minimum jedan mesec a optimalno je tri meseca. Drugi nivo ima za cilj čišćenje linfe, medjućeliskog prostora kao i samih ćelija.

pH proccena – 25 bodova. 

PH ORGANIZMA
Osnovni uzrok raka zvanično je otkriven pre 1923. godine, a pronalazač je 1931. godine za to otkriće dobio Nobelovu nagradu iz medicine. Godine 1931. nemački naučnik Oto Hajnrih Varberg primio je Nobelovu nagradu za pronalazak osnovnog uzroka raka. Dr Varburg je otkrio da je rak rezultat anti-fiziološkog načina života (pretežno hranom koja stvara kiselost u telu) i fizičkom neaktivnošću. Ova dva faktora dovode do zakišeljavanja tkiva i slabu opskrbljenost ćelija kiseonikom. Kiselost istiskuje kiseonik, a manjak kiseonika u ćelijama stvara kiselu sredinu.

– “Manjak kiseonika i kiselost su dve strane iste medalje, ako neko ima jedno, ima i drugo”, kaže Dr Varberg.

Ako imate previsoku kiselost, automatski će vam nedostajati kiseonika u organizmu; ako vam nedostaje kiseonika imaćete zakišeljen organizam. Kisela sredina je sredina bez kiseonika.

– “Oduzmete li zdravoj ćeliji 35% kiseonika koji joj je proteban, možete je pretvoriti u ćeliju raka za samo dva dana”, tvrdio je Dr Varberg.

– “Sve normalne ćelije imaju apsolutnu potrebu za kiseonikom, ali tumorske sćelije mogu živeti bez njega. To je pravilo bez izuzetaka”, dodaje Dr Varberg.

Tumorska su tkiva kisela, dok su zdrava alkalna

U svom naučnom radu “Metabolizam tumora“, Dr Varberg je pokazao da svi kancerogeni oblici ispunjavaju dva temeljna pravila: krvnu kiselost i hipoksiju (manjak kiseonika). On je otkrio da su tumorske ćelije anaerobne (ne udišu kiseonik) i da ne mogu preživeti u prisutnosti visokih koncentracija kiseonika. Tumorske ćelije mogu preživeti samo uz pomoć glukoze i u sredini bez kiseonika.

Stoga, karcinom nije ništa drugo nego obrambeni mehanizam koji naše ćelije koriste da bi preživele u kiseloj sredini bez prisustva kiseonika. Zdrave ćelije žive u alkalnoj sredini punoj kiseonika, koja omogućava njihovo normalno funkcionisanje.

Sve takozvane prirodne smrti nisu ništa drugo nego krajnja tačka zasićenosti tela kiselošću”, – Dr Džordž V. Kril iz Klivlanda, jedan od najpriznatijih hirurga u svetu (Dr. George W. Crile)
“Nisu važna bezbrojna imena bolesti, nego činjenica da one sve proizlaze iz osnovnog uzroka: previše kiselosti u telu.” – Dr Teodor A. Barudi, knjiga “Alkaliziraj ili umri” (Dr. Theodore A. Baroody, Alcalize or Die)
“Povećana kiselost organizma uzrok je svih degenerativnih bolesti. Ako dođe do poremećaja ravnoteže i organizam započne da skladišti kiselost i toksine u većoj meri nego što ih može izlučiti, onda se javljaju bolesti.” – Dr Robert O. Jang (Dr. Robert O. Young.

 

 

Ovim testovima  saznaćete  kako je vaš dosadašnji način ishrane i kako vaša omiljena hrana utiče na vaš organizam i zdravlje.

 • OPTIMUM FOOD TEST
 • TEST NA LAKTOZU I GLUTEN.
 • INTOLERANCIJA NA HRANU.
 • PROCENA OPTIMALNE ISHRANE.
 • PROCENA OPTIMALNE SUPLEMENTACIJE.
 • MINERALNO VITAMINSKI TEST.
 • OPTIMUM DETOX TEST.

Ukoliko imate nedoumice oko izbora dijagnostičkih usluga ili programa molimo vas da popunite kratak upitnik. Nakon što  odgovorite na nekoliko pitanja koja se odnose na način vašeg života, ishrane i navika poslaćemo vam predlog za dalje korake. Saznaj više…

treći MESEC

Za otkriće da su nedostatak kiseonika i kisela sredina u ćeliji, ključni faktori za nastanak kancera dr. Oto Warburg je 1931. godine dobio Nobelovu nagradu iz medicine, medjutim ovi faktori su uzrok i velikog broja drugih zdravstvenih i estetskih problema a i procesa starenja pa je pravo vreme da se i vi pozabavite ovom problemu.

 1. BRS skeniranje u kapsuli, analiza rezultata i pisani izveštaj.
 2. Health Box (Paket proizvoda neophodnih za sprovodjenje programa)
 3. Smernice za ishranu na osnovu BRS analize i uputstvo za sprovodjenje programa.

DRUGI DOLAZAK POSLE DVE NEDELJE

 • Skeniranje i testiranje optimalnog F.R.T programa  (potrebno vreme 60 – 90 minuta)
 • 10 tretmana u kapsuli (trajanje tretmana 60 minuta)

 

Ako bi trebalo odabrati jednu stvar na koju bi svakoga dana trebali da se fokusiramo, onda bi to svakako bila energija koju poseduju vaše ćelije i alkalizacija organizma. Možda jedna od najvažnijih stvari kojima se trebate baviti ako želite da predupredite bolest ili da je zaustavite je pronaći način da alkalizujete svoj organizam i podignete nivo energije. Međutim to je lakše reći nego uraditi i zato pre nego što problem bude očigledan i pre nego što vam lekar dodeli dijagnozu pozabavite se ovim problemom.

“Nisu važna bezbrojna imena bolesti, nego činjenica da one sve proizlaze iz samo nekoliko razloga a jedan od njih je previše kiselosti u telu.” – Dr Teodor A. Barudi, knjiga “Alkalizuj se ili umri” 
“Povećana kiselost jedan organizma, jedan je od osnovnih uzroka svih degenerativnih bolesti. Ako dođe do poremećaja ravnoteže i organizam započne da skladišti kiselost i toksine u većoj meri nego što ih može izlučiti, onda se javljaju bolesti.” – Dr Robert O. Jang (Dr. Robert O. Young.

Ovaj program omogućiće vam da saznate važne informacije o svom zdravlju i tretmane čiji je cilj normalizacija ključnih faktora od kojih zavisi zdravlje i procesi starenja. 

Sve terapeutske procedure se sprovode u kvantnoj kapsuli koja će vam zahvaljući tehnologiji koja je instalirana omogućitipostizanje

Srreening u kapsuli omogućiće vam da saznate važne parametre zdravlja:

 • Nivo stresa kojim je izložen vaš organizam,
 • Nivo opšte enrgije organizma ali i energije koju poseduje svaki organ.
 • Stepen toksčnosti i koji organi trpe najveće opterećenje.
 • Kakva je acidno bazna ravnoteža (pH) unutar organizma. 

Uobičajeni saveti, proizvodi ili tretmani koji se preporučuju za alkalizaciju organizma baziraju se na preporuci koja se bazira  preporukama i iskustvu “zadovoljnih” korisnika. Medjutim, često se dešava da ono što je pomogle jednima, nema rezultata kod drugih osoba. Quantum Wellness, zahvaljujući tehnologiji koju poseduje naša kapsula, u mogućnosti smo da procenimo acido baznu sredinu organizma i da predvidimo efikasnost tretmana u kapsuli.  Na taj način i terapeut i klijent imaju uvid u efikasnost onoga što koriste.

PROGRAM PODRAZUMEV:

  • Screening i procena zdravlja u kvantnoj zoni/ 20 minuta.
  • Analizu dobijenih rezultata kao i izveštaj koji ima za cilj da saznamo  kako je dosadašnji način ishrane i života uticao na ključne faktore od kojih zavisi vaše zdravlje i procesi starenja. Fokus ovog izveštaja je procena acido bazne ravnoteže i  oksidativnog stresa.
  •  Uputstvo za sprovodjenje programa alkalizacije.
  • Plan i smernice ishrane na osnovu SMART nutritivne procene sa fokusom na proces alkalizacije. 
 • Testiranje odgovarajućeg programa u kapsuli i izveštaj o njihovoj efikasnosti.
 • Paket sa proizvodima koji su neophodni za sprovodjenje ovog programa. 
  • 10 tretmana u kapsuli.

Potrebno vreme za sprovodjenje programa je 2 meseca.

Za više informacija o programu kontaktirajte centar.

 

program podrazumeva

Procena stresa – 25 bodova.

Stres je postao saputnik kog ne uspevamo da eliminišemo.  Uz njega se budimo, ustajemo, odlazimo na posao… Sa nama je svakog trena, čak i na pauzi za ručak, romantičnoj večeri, tokom igre sa decom. Mali ili veliki, svakako moćan, često dominantan „sastojak“ dana, sve ono što narušava nivo funkcionalosti, a da nije (još uvek postalo) bolest, nazivamo stresom. 

Stres je odgovor – reakcija našeg organizma i psihe na zahteve spoljne sredine kojima ne uspevamo da se prilagodimo u optimalnom roku. 

Prema centrima za kontrolu i prevenciju bolest hroničan umor, nedostatak energije, stres i nedostatak sna mogu dovesti do smanjenja produktivnosti u radu a dugoročno može dovesti do depresije, dijabetesa i gojaznosti.

Simptomi stresa su nam svima dobro poznati, navešćemo samo neke: glavobolja, mišićna napetost, znojenje, suvoća usta, crvenilo i/ili iritacije kože, povišenje ili sniženje krvnog pritiska, ubrzan rad srca… O tome verovatno već  mnogo znate ali šta uraditi i kako ga eliminisati ili smanjiti prepustite nama. Prvi korak je njegova procena. Opštom procenom stresa znaćete koliko je vaš oraganizam izložen i kako se odražava na vaše zdravlje.  Cena procene stepena stresa 30 bodova

 
 

Opšta procena nivoa energije – 25 bodova.

Zašto je važna energija koju poseduje vaš organizam ?Kvalitet života i zdravlja zavisi od energije koju poseduju vaše ćelije. Ona daje mogućnost da popravi i otkloni nepravilnosti u najranijoj fazi.  Najnovija naučna otkrića  pokazala su da zdravlje direktno zavisi od frekvencije i potencijala vaših ćelija. Njihova optimalna energija trebala bi biti izmedju 70 i 80 mV Ako njen napon padne ispod ovih vrednosti mogu nastati odredjni funkcionalni problemi.  Ispod 30mV ćelija gubi mehanizam “apoptoze” i počinje da se nekontrolisano deli i umnožava što je prvi pokazatelj mogućih kancerogenih promena i kranji trenutak da počnete razmišljati ozbiljno o svom zdravlju i životu. 

Napon ćeliske mebrane pokazatelj je zdravlja čitavog organizma. Ćelije su osnovne jedinice života kojima je takodje potrebna hrana. Od  stepena propusnosti ćeliske membrane zavisi hoće li hranjive materiju ući u nju. Što je propusnost veća to će ćelija bolje funkcionisati. Propusnost zavisi od potencijala na ćeliskoj membrani. Veći električni napon ćelije povećava apsorpciju minerala i hranjivih elemenata u ćeliju a istovremeno povećava se i cirkulacija krvi u tkivima, pri čemu u ćelije dolazi i više kiseonika. Veći dotok krvi i kiseonika pruža dodatne pozitivne efekte: smanjenje procesa fermentacije i zakišeljavanja što je i osnovni uzrok starenja kao i nastanka kancera. Samo jedan  tretman u našoj Quantum Zone kapsuli u mogućnosti je da poveća napon na ćeliskoj membrani od 20 do 70%. u šta klijent može i lično da se uveri posle prvog tretmana. Osim toga ova vrsta tretmana podstiče eliminaciju toksina iz ćelije što je ogroman benefit za skoro sve fukcije u organizmu.

Bez ćeliske energije ne odvija se niti jedan proces u organizmu. Hrana koju unosimo u organizam predstavlja osnovu iz koje mitohondrije proizovde energiju. Bez adekvatne proizvodnje ATP energije ćelije nisu u stanju da se pravilno detoksikuju i regenerišu. Količina proizvedene energije direktno zavisi od vrste hrane koju konzumiramo. Što je hrana prirodnija to pri procesu njenog razlaganja i sagorenavanja u mitohondrijama ostaje manje takozvanog otpada. Taj otpad ćelija mora izbaciti iz sebe ali i za tu funkciju neophoddna je adekvatna energija ali i optimalni napon ćeliske membrane kroz čije jonske kanale otpad mora iazaći u medjćeliski prostor i limfu. 

Jedna je stvar da mi sebe vidimo kao bića od krvi i mesa ali na ćeliskom nivou mi smo savršen elektronski sistem. Sve materijalne stvari u prirodi sastoje se od molekula, a molekuli od atoma. U atomu postoji jezgro oko koga kruže elektroni po svojim putanjima. Atom je neutralan ako su pozitivno naelektrisano jezgro i negativno naelektrisani elektroni u ravnoteži. Ako se u atom ubaci dodatni elektron on se odmah protvara u negativan jon, jer elektrona ima veše nego što je pozitivno naelektrisanje jezgra. I obrnuto ako elektron napusti putanju pozitivno naeletrisanje preovladava i atom postaje pozitivan jon. Joni učestvuju praktično u svim hemiskim procesima. Ćelije se graniče membranama, koje imaju pozitivno naelektrisanje spolja i negativno iznutzra i to obezbedjuje prolaz materije u ćeliju i obrnuto.Naelektrisanje membrane se dogadja na račun jona kalijuma i natrijuma koji se nalaze s obe strane mambrane kalijum iznutra, natrijum spolja. Joni kalcijuma trajno održavaju to naelektrisanje i obezbedjuju selektivnu propustljivost za jone natrijuma i kalijuma. Nedostatak bilo kojih jona od nabrojanih dovodi do narušavanja potencijala membrane, bolesti ćelije i njenog umiranja.
Ćelije svakog živog organizma emituju talase određene frekvencije koje oko toga organizma stvaraju elektromagnetnu frekvencijsku informacijsku ovojnicu odgovornu za zdravo funkcionisanje organizma. Svako od nas, rodjenjem ima individualnu frekvenciju svog telesnog tkiva U svakoj ćeliji svake sekunde odvija se nekoliko hiljada hemiskih reakcija a to se odvija istovremeno u celom telu u svim telesnim ćelija. To znači da se u svakoj sekundi dogodii na milijarde hemiskih. procesa i reakcija, I to neverovatno precizno.Bilo koji uzroci: bakterije, virusi,lekovil, hemiski dodatci hrani, pesticidi, herbicidi u poljuprivredi kao I hrana koja nije u skladu sa antigenom krvne grupe može poremetiti genetski odredjenu frekvenciju ćelija što dovodi do informaciskog poremećaja u medjućeliskoj konunikaciji. Poremećaj u medjućeliskoj komunikaciji dovodi do energetskog poremećaja koji zatim dovodi do poremećaja u biokemijskim procesima što na kraju dovodi do metaboličkih poremećaja u tkivu i nastanku bolesti. To sve dovodi do poremećaja i bolesti u ćeliskom genomu što je i jedan od uzroka većine estetskih i zdravstvenih problema. Znači, poremećaji u elektomagnetnom informacijskom spektru frekvencija i informacija u ćelijama dovešće za nekoliko meseci ili godina do pojave bolesti u organizmu.  Tada jedno od rešenja problema može biti ovaj tretman. 

Sve je više onih koji pate od simptoma nedostatka energije čiji je uzrok upravo nedostatak ATP energije. (migrene, hronični umor, problemi sa varenjem kao i većina auto imunih problema.) Bez podizanja nivoa energije na membrani ćelije  niti jedan tretman ili terapija neće dati očekivane rezultate. Za više informacija možete pročitati kompletan tekst ovde…

Ukoliko vas zanima vaš energetski status ova opcija može biti pametan izbor. Saznaćete nivo vaše energije, gde postoje energetske blokade i kakav je njen protok na čakrama.

Testiraćemo različite energetske programe kako bi pronašli onaj koji će dati najbolje rezultate.

Procena toksičnosti – 25 bodova

Šta nam lekari ne govore i zašto je važno da saznate stepen toksičnosti vašeg organizma?

“Medical Twilight Zone” je izraz koji se koristi kada medicina nema objašnjenje ili dijagnozu za pacijenta koji se loše oseća.

Imate li višak kilograma, alergiju probleme na koži, bolove u zglobovima ili visok holesterol čak i kada vodite računa o ishrani? Imate li želju za kafom, šećerom, brzom hranom ili  probleme sa probavom? Sve su to mogući simptomi toksičnosti i znak da je pravo vreme da se pozabavite ovim problemom.

Informacije u nastavku mogu zauvek promeniti vaše razmišljanje o zdravlju i bolesti i zato je izuzetno važno da pročitate ovaj tekst od kraja.
 

Unutrašnja čistoća je važnija od spoljašnje.

Detoksikacija je pojam koji se danas koristi za različite tretmane i postupke, koji su u većini slučajeva samo gubljenje vremena i bacanje novca.

Različiti proizvodi, trodnevni dijetetski programi bez obzira koliko prirodni bili i kako se pompezno reklamirali da čiste organizam u većini slučajeva su besmislica i obmana za neupućene potrošače koji su u očaju pokušali da nadju sebi pomoć. Upotrebom ovakvih proizvoda ili sprovodjenjem programa detoksikacije verovatno se ljudi neće povrediti  ali je naivno očekivati da će te se osloboditi toksina ili parazita.

Proces detoksikacije organizma vrlo je zahtevan proces i neophodno ga je sprovoditi čitavog života. Svakodnevno smo izloženi toksinima iz vazduha, vode, hrane kao i toksinima koje proizvodi naš organizam. Ćelije u mitohondrijama proizvode energiju iz elemenata koje unosimo ishranom. Pri procesu tri karbonskih kiselina stvara se energija ali i odredjene količina otpada koji se iz ćelije izbacuje u medjućeliski prostor pa je ukoliko pre ili kasnije dodje do nagomilavanja ovog otpada potrebno naći načina da ga uklonimo. Naravno i ovaj otpad za nekoga je pogodno tlo za život pa ga naseljavaju odredjeni mikroorganizmi koji ukoliko se previše namnože mogu prouzrokovati nove probleme. Zato je ovaj proce podjednako važan kao i unos vode i hrane i za njega moramo odvojiti i isplanirati vreme u životu. Kao što planiramo godišnji odmor, odlazak u bioskop, gledanje utakmice…tako bi bilo dobro da jedanput ili dva puta godišnje sprovedemo generalno čišćenje organizma iznutra.

Zdrave ćelije = zdrav organizam!

Problem starenja izgleda i zdravlja je nešto što brine svakog  čoveka..

Zamislite da vam neko kaže da je moguće zaustaviti bolest ako je imate, ma kako se ona opasno zvala.

Da postoji način da se zaštitie od takozvanih neizlečivih bolesti da više ne morate živjeti u strahu da će te jednog dana dobiti bolest koja je nasledne prirode ili koja je posledica lošeg “stila života”

Što biste bili voljni dati kada bi vam neko rekao  da postoji jednostavan način da smršate, rešite se celulita, a da u pedesetoj izgledate kao da vam je 35.

Znam da ste skeptični, jer ste se naslušali bajki I mislite ovo je još jedna od njih,

Medjutim I let na mesec nekada je bio nezamisliv.  Zato otvorite vaš um za nešto novo.

Ni jedan estetski ili zdravstveni problem ne nastaje odjednom, on se postepeno razvija,  a da nismo ni svesni opasnosti. 

Krenimo redom. Saznajte koji su uzroci zdravstvenih problema.

U svim slučajevima “tajanstvenih” estetski I zdravstvenih oboljenja kao što su: gojaznost, celulit… (I to su bolest), alergije, migrene, hipertenzija, artritis, dijabetes, epilepsija, kancer, hiv …nalaze se ne baš tako tajanstveni uzročnici. Paraziti i različiti toksini. 

Uzrok nastanka I opstanka parazita u našem organizmu je  ćeliska toksičnost i promena PH našeg organizma

Uzroci promene pH je stres, način ishrane I nepravilna fizička aktivnost a uzrok stresa, pogrešne ishrane je nedostatak inforomacija i  nemogućnost slobodnog izbora.

Poštovani želja nam je da razumete kako funkcioniše vaš organizam jer će te samo tada 100% sa sigurnošću znati i verovati da Vaš organizam ima mehanizme za korekciju  gojaznosti, celulita I lek za skoro sve zdravstvene probleme.

Život počinje i završava u ćeliji. Samo ako su one zdrave I dobro funkcionišu može biti zdrav I organizam, a samo pravilnim radom svih organa I mi možemo biti zdravi.

I pored ogromnog novca koji se ulaže u pronalaženja “čarobnog” leka za “ne-izlečive” bolesti i revolucionarnih dijeta I tretmana za estetske probleme poput gojaznosti I celulita još  uvek nema rezultata.

Da li je to moguće ili mi nismo dobro obavešteni.?

Kako je moguće da i pored toga što postoji preko 6000 naučnih radova u svetskoj naučnoj literature, o delotvornosti I ispravnosti različitih integrativnih metoda informacije o njima čuvaju se kao tajna od javnosti.

Zašto je to tako?

Jedno je sigurno, nemoguće je znati koliko ćemo živeti, ali zašto ne preduprediti nešto što se može sprečiti bez ikakvih kontraindikacija.

 Ćeliska detoksikacija I ćeliska hrana

 Učili su nas da postoji preko 10.000 različitih bolesti I da su operacija I  lekovi način na koji ih je moguće lečiti. 

Medjutim istina je da postoji samo jedan uzrok svih tih bolesti. Loša funkcija ćelija ili ćeliski kvar. – Citat Gary Tunsky iz knjige “The Battle For Health Is Over pH”

 

Posle više od dvadeset godina istraživanja iz oblasti biologije, biofizike I biohemije i nezavisnim istraživanjima nekoliko naučnika u svetu došlo se do zaključka da postoji samo nekoliko razloga za nastanak svih zdravstvenih problema.

Na 5% svih zdravstvenih problema utiče nasledna slabost (izazvana genetskim predispozicijama) nesreće I sportske povrede.

 

Na  preostalih 95 %  zdravstvenih problema direktni uzročnik je: Ćeliska toksičnost, greške na informacionom nivou i ćeilskoj komunikaciji.

Posle više od dvadeset godina istraživanja iz oblasti biologije, biofizike I biohemije nezavisnim istraživanjima nekoliko naučnika u svetu došli su do do zaključka da postoji samo nekoliko razloga za nastanak svih zdravstvenih problema.

Uzrok ćeliske toksičnosti su: hemikalije u hrani vazduhu I vodi (hlor, fluorid, arsen, teški metali, živa,nafta destilati, itd.), hemikalije I toksini koje sadrži kozmetika, sredstva za čišćenje u domaćinstvima I hemisha toksičnost lekova koje koristimo od rodjenja.

Ćeliska toksičnost i ćeliski nedostatci nikada se ne javljaju zasebno U istom trenutku na celiju deluju antibiotici, bakterije, virusi… i imaju efekat sinergije, gde jedan plus jedan nije dva, nego 10, 20 ili 100 puta vise faktora koji narušavaju zdravlje I vitalnost.

Kada dodje do promena u radu ćelije vremenom neminovno dovodi i do pogoršanja rada tog organa a zatim I do zdravstvenih problema.

Pre nego što problem postane tako očigledan i  pre nego mu dodelimo medicinsku dijagnozu subjektivno mi i pored toga sto se osećamo loše i bolesno rezultati koje se obavljaju putem laboratorskih analiza, ultrazvuka, skenera nisu u stanju da otkriju problem.

Tada se pacijent nalazi u takozvanom “Medical Twilight Zone” gde pacijent nije ni zdrav ni bolestan jer se njihovo  trenutno zdravstveno stanje ne uklapa u neku od 10.000 kategorizovanih bolesti.

U velikom broju slučajeva gde koristeći laboratoriskih testova I analize kao što su X-zraci, PET scans, MRI-ih, CT, odredjivanje imunih profila, krvne patologije hormonske procene, pacijent će najvjerojatnije pokazati da nema  znakova abnormalnosti. Ovo se moze ocekivati jer nijedan od tih testova nije ni namenjen za merenje parametara ćeliske toksičnoste i “zdravlja” ćelije.

Ako su rezultati dobri a pacijent se i dalje oseća bolestan lekar će ga okarakterisati kao hipohondora  ili će psihosomatske probleme navesti kao uzrok njegovih problema zbog čega će mu predložiti lekove i terapiju koja će prikriti simptome a uzrok sakriti još dublje.

Dakle potrebno je da shvatite da sadašnji, laboratorijski testovi, analize i pregledi mogu otkriti hronične i teške krizne situacije kada je često prekasno za preventivu. Ova oprema lako može otkriti ciroze jetre, hepatitis, moždani udar, otkazivanje bubrega , srčani udar, reumatoidni artritis, tumor, ali ostaje nemoćna u polju medicinske  Twilight Zone (zonu sumraka)  koja se na žalost ne bavi prvim i osnovnim uzrokom bolesti,  ćeliskom toksičnosti i ćeliskom bolesti.

Veliki broj  lekara smatra da ako nešto ne mogu videti  X-zracima, otkriti putem laboratorijskih testova,  čuti stetoskopom, ustvari i  ne postoji iako se pacijent oseća loše

Budući da se malo pažnje posvećuje problemima  ćeliske toksičnosti, šteti koje izazivaju slobodnoradikalski procesi i sl.., sve više je novih bolesti I starih koje se ne leče.

Procjenjuje se da je preko 90% svih poseta lekaru zbog (cirkulacijskih problema, hroničnog umora, stresa, povišenog pritiska, bolova, probavnih poremećaja, kožnih poremećaja, blage bakterijske, gljivične i virusne infekcije, anksioznost i auto-imunološki poremećaji)  ustvari izazvano ćeliskom toksičnosti i lošoj ćeliskoj funkcionalnosti.

Život počinje I završava se u ćeliji.
Ako imate u sebi otrovne elemente, teške metale koji se akumuliraju u crevima, jetri, ćelijama krvi, ako ćelija nije u stanju da se oslobodi metaboličkog otpada preko ćeliske mebrane sve to će se manifestovati kroz simptome ekstremnih letargija, slabost mišića, problema želuca, boli, depresija, problemi koncentracije I pamćenja, itd. Sve su to upozorenja našeg organizma da na ćeliskom nivou nešto nije u redu.Drugim rečima mi smo bolesni mnogo pre nego što osetimo simptome.

Simptomi poput  kašalja, glavobolja, vrtoglavica, nervoze, slabosti, nadutosti, zatvora, proliv, nesanica, izgubljeni osećaj zadovoljstva i blagostanja, samo su inteligntna upozorenja ćelija da postoji ćeliski kvar u odredjenom organu ili sistemu.

Ovi subjektivni simptomi  ne mogu otkriti laboratorijske analize dok ne dovedu do hroničnih degeneratvnih promena niti se mogu lečiti farmaceutskim lekovima prosto zato što su indukovani prehrambnim  mineralno vitamnskim nedostatcima I ćeliskoj toksičnosti.

Ovakav farmaceutski pristup tretiranja simptoma a koji definitivno ukazuju na odredjeni nedostatak nutritijenata i postojanje toksičnoti u ćeliji očigledno neće dovesti do otklanjanja toksičnosti niti do nadokande nedostataka, već će u stvari dodati još toksina.

Samo prirodne, netoksične metode i detoksikacijski protokoli mogu preokrenuti bolest.

Kada ćelija otežano funkcioniše unutrašni mehanizam organizama pokreće mehanizme za čišćenje od toksina. Ovo se manifestuje kroz simptome kašlja, sluzav iscedak, znojenje, proliv…koji  se pogrešno tumače kao bolesti.

U svom neznanju, mnogi pokušavaju da simptome toksičnosti, nutritivnih i mineralnih nedostataka na nivou ćelije hiruški tretiraju.

Kako toksičnost ćelije dovodi do bolesti? 

U organizmu postoji ogroman broj ćelija koje obavljaju različite funkcije I bez obzira što imaju različite strukture  sve trebaju vodu za opstanak i rad.

Osnovne komponente svake ćelije su iste osim crvenih krvnih ćelija. Svaka ćelija ima svoj metabolizam i naravno svoj otpad koji je za nju tiksičan. Ovaj otpad se dalje putem jetre I bubrega izbacuje napolje iz organizma. Ovaj detoksikacioni sistem je vrlo važan za zdravlje jer kada ćelije postanu toksične kada se razmena materije i produkata metabolizma nagomilavaju u njoj nastaju problemi koji će kroz nekoliko godina biti vidljivi I medicina će im dati neko od 10.000 imena.

Kada je ćelija zdrava protok tečnosti ili vode kroz nju je dobar. Tečnost ima dva načina za ulazak I izlazak iz ćeliske strukture. Spoljna membrana  je selektivno propustljiva barijera. To ima za posledicu da neke tečnosti mogu a neke ne mogu da prodju kroz tu barijeru. 

Kada ta supstanca može proći u unutrašnjost bez ulazne energije iz ćelije to se zove pasivni prolaz. Kada ćelija mora proizvesti energiju taj metabolički proces se naziva aktivni transport. Kretanje vode je primer pasivnog transporta a kretanje aminokiselina I većine jona preko membrane je aktivni transport.

Plazma Membrane osim što je selektivno propusna, ima još jednu vrlo važnu funkciju. Ona održava potencijalnu razliku između napona unutrasnje strukture ćelije i medjućeliske tečnosti.

Naučnici tek sada počinju shvatati važnost napona koji postoji na samoj mebrani.

Njegena električna vrednost igra ulogu u pomaganju membrani da bude selektivno propusna.

Loš mebranski napon.

Postoji puno stvari koji mogu krenuti u lošem pravcu kada na ćeliju delujemo nečim poput toksina.

Integritet ćelije može biti ugrožen spolja ili iznutra. Toksini koji uzrokuju problem ne samo da dolaze spolja, nego i sama celija proizvodi otpad koji za nju predstavlja pravi otrov.

Kao što smo već rekli organizam ima prirodni obrambeni mehanizam za uklanjanje toksina iz sistema.

Kod većine ljudi ovaj sistem funkcioniše ispravno, ali kada je to opterećenje konstantno dolazi do problema u radu tog sistema.

Toksični otpad oko ćelija

 

Pogledajmo 3 osnovna razloga zašto telo postaje toksično I kakav to efekat ima na ćelije.

1.Toksikacija od prirodnih otpadnih proizvoda metabolizma ćelije u smislu porasta nuklenske kiseline.

2. Toksifikacija veštačkim proizvodima koje čovek svakodnevno konzumira I unosi.

3. Toksifikacija uzrokovana zamenom genetskog materijala i odumiranja ćelija.

Važno je da shvatite, da iako ove procese objašnjavamo pojedinačno svi se oni istovremeno i svakodnevno dogadjaju.                                                                             .

Usled slabe funkcije jetre I bubrega proizvodi metabolizma ćelije neće moci da se pravilno odstrane zbog čega ćelija trpi velika oštecenja koja mogu dovesti do ozbiljnog narušavanja funkcije celog organa ili sistema.

Kada su zdrave ćelije zdrav je I organizam.Više>>>

Kada se toksini počnu akumulirati na spoljnoj strani ćelije jedan od uzroka je i slab membranski potencijal ili napon.To onemogućava da u celiju prodre i izadje sve ono sto je njoj potrebno ili je pak višak.

Postoje dva procesa koji organizam koristi za rešavanje ovog problema. 

1.Uzimanje iz spoljnih izvora ono što potrebno za podizanje napona membrane i

2. Bela krvna zrnca.

Toksine koji su uspeli ući u ćeliju za vreme dok je njen potencijal bio nizak pokušaće ukloniti bela krvna zrnca. Medjutim one će u tom procesu oštetiti membranu ostavljajući je privremeno ranjivu I nezaštićenu. Nakon što je toksin ušao u strukturu ćelije on je uzrokovao I probleme unutar nje. Za izbacivanje toksina I popravljanja ćelije, ćelija treba koristiti sopstvenu energiju. Ako ćelija nema tu rezervnu energiju nastaje problem.

Dakle pri uklanjanju toksina bele krvne ćelije prave na spoljnom delu odredjenu štetu i ostavljaju ćeliju ranjivom. Ako toksini udju u ćeliju mogu uzrokovati  oštećenja. Ali šta ako je taj otrov veštački hormon ili kancerogena supstanca? Ovo može postati veliki problem jer ako je snaga otrova takva da može promeniti kod ćelije on će to I učiniti a da mi toga nismo ni svesni.

Puno vremena je potrebno pre nego što vi počnete osećati promene i probleme koje se dešavaju na ćeliskom nivou. Ali upravo ih to čini toliko opasnim jer kada se te promene primete možda je već kasno jer ove vrste toksina mogu dovesti do raka. Toksičnost ove prirode je teško ispraviti, ali ne i nemoguće.

Danas se ovim problemima bavi kvantna medicina.

 • Zahvaljujuci funkcionalnoj dijagnostici, prvo se indetifikuju ugrožene zona.
 • Uz pomoć adekvatnog programa ishrane i prirodnih “čistača” prvo se pristupa čišćenju creva, bubrega, jetre i žučne kese. Za ovaj nivo detoksikacije potrebno je minimum jedan mesec a optimalno je tri meseca. Drugi nivo ima za cilj čišćenje linfe, medjućeliskog prostora kao i samih ćelija.

pH procena – 25 bodova. 

PH ORGANIZMA
Osnovni uzrok raka zvanično je otkriven pre 1923. godine, a pronalazač je 1931. godine za to otkriće dobio Nobelovu nagradu iz medicine. Godine 1931. nemački naučnik Oto Hajnrih Varberg primio je Nobelovu nagradu za pronalazak osnovnog uzroka raka. Dr Varburg je otkrio da je rak rezultat anti-fiziološkog načina života (pretežno hranom koja stvara kiselost u telu) i fizičkom neaktivnošću. Ova dva faktora dovode do zakišeljavanja tkiva i slabu opskrbljenost ćelija kiseonikom. Kiselost istiskuje kiseonik, a manjak kiseonika u ćelijama stvara kiselu sredinu.

– “Manjak kiseonika i kiselost su dve strane iste medalje, ako neko ima jedno, ima i drugo”, kaže Dr Varberg.

Ako imate previsoku kiselost, automatski će vam nedostajati kiseonika u organizmu; ako vam nedostaje kiseonika imaćete zakišeljen organizam. Kisela sredina je sredina bez kiseonika.

– “Oduzmete li zdravoj ćeliji 35% kiseonika koji joj je proteban, možete je pretvoriti u ćeliju raka za samo dva dana”, tvrdio je Dr Varberg.

– “Sve normalne ćelije imaju apsolutnu potrebu za kiseonikom, ali tumorske sćelije mogu živeti bez njega. To je pravilo bez izuzetaka”, dodaje Dr Varberg.

Tumorska su tkiva kisela, dok su zdrava alkalna

U svom naučnom radu “Metabolizam tumora“, Dr Varberg je pokazao da svi kancerogeni oblici ispunjavaju dva temeljna pravila: krvnu kiselost i hipoksiju (manjak kiseonika). On je otkrio da su tumorske ćelije anaerobne (ne udišu kiseonik) i da ne mogu preživeti u prisutnosti visokih koncentracija kiseonika. Tumorske ćelije mogu preživeti samo uz pomoć glukoze i u sredini bez kiseonika.

Stoga, karcinom nije ništa drugo nego obrambeni mehanizam koji naše ćelije koriste da bi preživele u kiseloj sredini bez prisustva kiseonika. Zdrave ćelije žive u alkalnoj sredini punoj kiseonika, koja omogućava njihovo normalno funkcionisanje.

Sve takozvane prirodne smrti nisu ništa drugo nego krajnja tačka zasićenosti tela kiselošću”, – Dr Džordž V. Kril iz Klivlanda, jedan od najpriznatijih hirurga u svetu (Dr. George W. Crile)
“Nisu važna bezbrojna imena bolesti, nego činjenica da one sve proizlaze iz osnovnog uzroka: previše kiselosti u telu.” – Dr Teodor A. Barudi, knjiga “Alkaliziraj ili umri” (Dr. Theodore A. Baroody, Alcalize or Die)
“Povećana kiselost organizma uzrok je svih degenerativnih bolesti. Ako dođe do poremećaja ravnoteže i organizam započne da skladišti kiselost i toksine u većoj meri nego što ih može izlučiti, onda se javljaju bolesti.” – Dr Robert O. Jang (Dr. Robert O. Young.

 

Ovim testovima  saznaćete  kako je vaš dosadašnji način ishrane i kako vaša omiljena hrana utiče na vaš organizam i zdravlje.

 • OPTIMUM FOOD TEST
 • TEST NA LAKTOZU I GLUTEN.
 • INTOLERANCIJA NA HRANU.
 • PROCENA OPTIMALNE ISHRANE.
 • PROCENA OPTIMALNE SUPLEMENTACIJE.
 • MINERALNO VITAMINSKI TEST.
 • OPTIMUM DETOX TEST.

Procena optimalnog FR terapeutskog programa  – 50 bodova. 

Svakoj osobi se individualno određuje FR terapeutski program na osnovu BRS funkcionalne procene u kapsuli. Procedura skeniranja i testiranja traje 60 minuta a zatim se klijentu prezentuju efekti testiranih programa. 

Ukoliko imate nedoumice oko izbora dijagnostičkih usluga ili programa molimo vas da popunite kratak upitnik. Nakon što  odgovorite na nekoliko pitanja koja se odnose na način vašeg života, ishrane i navika poslaćemo vam predlog za dalje korake. Saznaj više…