the secret weapon for healthy aging

quantum

quantum

the secret weapon for healthy aging

IT'S TIME TO CHANGE

RESETTING THE AGING CLOCK

Play Video

video

usporite svoj biološki sat

time for change

Play Video

pogledaj film

vreme je za promene

Zamislite da vam neko kaže da je moguće preduprediti, usporiti ili zaustaviti bolest, ma kako se ona zvala.  A zamislite kada bi vam neko rekao da postoji jednostavan način da smršate, rešite se celulita, i da u pedesetoj izgledate kao da vam je 40 godina.

Znamo da ste skeptični i da ste se naslušali bajki i mislite da je ovo još jedna od njih. Medjutim i let na mesec nekada je bio nezamisliv, a sada je realnost,  i zato je pravo vreme da otvorite vaš um za nešto novo, nešto što može zauvek da promeni način na koji razmišljate o zdravlju.

total body rejuvenation

STEP 1

SAZNAJTE KOJI SU KLJUČNI FAKTORI OD KOJIH ZAVISI ZDRALJE

Bez obzira što je klasifikovano preko 10.000 bolesti, u večini slučajeva mehanizam njihovog nastanka je isti i zato je vrlo važno da se upoznate sa tim faktorima pre nego što preduzmete bilo koji oblik terapije ili lečenja.

Razumevanje kako funkcioniše vaš organizam i koji su ključni faktori od kojih zavisi vaše zdravlje i procese starenja, prvi su korak u procesu sprovodjenja bilo kojeg tretmana ili programa u Quantum Wellness centrima.

Samo ako ste zaista razumeli kako nastaje bolest i koji su faktori od kojih zavisi vaše zdravlje i procesi starenja bićete motivisani i spremni da program u potpunosti sprovedete. Iz tog razloga veliku pažnju posvećujemo edukaciji naših klijenata.

PROGRAM EDUKACIJE

Quantum Wellness programi edukacije podrazumevaju nekoliko opcija. 

 • NIVO 1  je opcija koju preporučujemo osobama koje su se odlučile da koriste Quantum Wellness usluge i programe.
 • NIVO 2 je opcija namenjena osobama koje žele da postanu deo Quantum Wellness promotivnog tima i pomažu i motivišu druge osobe u sprovodjenju naših programima 
 • NIVO 3 namenjen je osobama koji žele da se pridruže našim ekspertima ili koji žele da kroz naš B2B model saradnje otvore svoj centar.

Programi edukacije za klijente podrazumevaju korišćenje  informacija sa našeg sajta, putem vebinara preko Zoom platforme ili kroz Lunch & Learn predavanja.

Kontaktirajte nas za više informacije.

STEP 2

SAZNAJTE VAŽNE INFORMACIJE O VAŠEM ZDRAVLJU

Saznajte važne informacije o svom zdravlju, jednostavno poput merenja pritiska, i bez odlaska na desetine pregleda i analiza ,posle kojih uglavnom imate više pitanja nego odgovora.

Zahvaljujući inovativnoj tehnologiji koju poseduju kapsule, imate mogućnost da saznate važne informacije o vašem zdravlju.

Izmedju ostalog i kako je dosadašnji način života i ishrane uticao na vaše zdravlje i gde postoje nepravilnosti u njegovom radu na energetskom i funkcionalnom nivou.  Druga ne manje važna stvar je mogućnost predvidjanja eventualnih kontraindikacija i efikasnosti tretmana koje će te koristiti.

Sobzirom da je tržište preplavljeno reklamama za tretmane kojima se obećvaju neverovatna i brza rešenja a za koje se kasnije ispostavi da imaju i veliki broj neželjenih efekata, ova mogućnost može biti vrlo važna. 

Kontaktirajte nas za više informacija.

STEP 3

ODABIRETE PROGRAM I DEFINIŠITE SVOJE CILJEVE I ROKOVE.

Zdravstveni i estetski problemi nisu “od juče” već traju mnogo godina pre nego što su se pojavili simptomi. Za izlečenje tako dugotrajnih problema nema čarobnih rešenja, već je potrebno vreme, upornost ali i zahteva da donesete čvrstu odluku.

Mišljenja smo da uloga doktora ili terapeuta nije samo da vas leči  pružanjem različitih terapeutskih usluga, već da vam pomogne da kroz različite programe aktivirate isceliteljske sposobnosti vašeg organizma da sam otklanja uočene nepravilnosti. U zavisnosti od potreba nudimo dve opcije programa.  

SMART PROGRAM

Ovaj program namenjen je osobama sa akutnim estetskim i zdravstvenim problemima i osobama koji razumeju važnost prevencije. 

EXPERT PROGRAM je namenjen osobama sa hroničnim estetskim i zdravstvenim problemima koji su u potrazi za rešenjem koje će usporiti ili zaustaviti njihovu bolest.

mogućnosti korišćenja Quantum Wellness usluga i programa.

Quantum Wellness pored programa nudi i različite testove, analize terapeutske procedure. 

Quantum Wellness nudi tri programa, desetak terapeutskih procedura i nekoliko stotina funkcionalnih testova i analiza., Članovi Quantum Wellness kluba i osobe koji su dobili naše gift ili privilege kartice ostvaruju različite pogodnosti pri korišćenju usluga i programa. Kako bi imali mogućnost da procenite da li je ovaj koncept za vas pravo rešenje nakon što pogledate naš promo film pogledajte informacije na ovom linku

PROGRAMI

Osobama sa manjim estetskim i zdravstvenim problemima  predlažemo takozvani SMART PROGRAM dok osobama koji imaju hroničene zdravstvene probleme predlažemo EXPERT PROGRAM.

USLUGE

Quantum Wellness svojim članovima može ponuditi konsultativne usluge, izradu nutritivnih i terapeutskih programa kao i  različite  dijagnostičko terapeutske procedure.

programi

  Bez obzira da li je u pitanju estetski ili zdravstveni Quantum Wellness svojim korisnicima nudi rešenje kroz SMART I EXPERT opcije programa.

MISLITE NA VREME

 

Smart program je namenjen prevenciji i osobama sa manjim estetskim i zdravstvenim problemima koji žele da malim promenama u načinu života i ishrane otklone predispozicije estetskih i zdravstvenih problema i podignu svoj imunitet, mentalne i fizičke performanse na viši nivo.

SMART program nudi tri opcije programa od kojih svaka opcija, ima za cilj da normalizuje jedan od tri faktora.

 • Prvi nivo se fokusira na optimizaciju energije i stimulaciju cirkulacije.
 • U drugom nivou fokus je alkalizacija i podizanje nivoa kiseonika u ćelijama, dok je cilj
 • trećeng nivoa detoksikacija organizma.

 Za postizanje optimalnih rezultata preporuka je da se program u kontinuitetu sprovoditi 6 meseci.

U zavisnosti od potreba i mogućnosti smart program korisnicima nudi dve opcije

Ova opcija je namenjena kompanijama, osobama koje žele da kroz B2B model saradnje podignu svoje usluge na viši nivo ili otvore svoj centar.

Po sistemu ključ u ruke, nakon što se obave sve procene i testovi za svakog klijenta će se dizajnirati individualni program ishrane i svi  proizvodi. Za sprovodjenje tretmana na lokaciji koju klijent ili partner odabere omogućićemo besplatno  šestomesečno korišćenje Quantum LC platforme, kao podršku za sprovođenje smart programa.

QUANTUM LC PLATFORMA

Pre početka sprovodjenja programa svaki klijent prolazi program zdravog hedonizma. Na ovim druženjima dok uživate u poslasticama bez brojanja kalorija i griže savesti saznažete informacije koje će zauvek promeniti način na koji razmišljate o zdravlju.

 • Cena šestomesečnog programa za jednu osobu  – 4.000 eura.

Doplata za sprovođenje programa za više osoba 

 • Do 5 osoba – 30% popust
 • Do 10 osoba 50%
 • Preko 10 osoba – kontaktirajte nas za ponudu.

Za više informacija pogledajte ovaj link…Saznaj više…

Ova opcija korisnicama nudi mogućnost da sprovode program kroz 3 nivoa. Svaki nivo traje dva meseca i ima za cilj da deluje i normalizuje jedan od ključnih faktora od kojih zavisi vaše zdravlje.

Pre početka sprovodjenja programa svaki klijent prolazi program zdravog hedonizma. Na ovim druženjima dok uživate u poslasticama bez brojanja kalorija i griže savesti saznažete informacije koje će zauvek promeniti način na koji razmišljate o zdravlju.

Mesečna investicija za sprovodjenje programa –  300 eura. Saznaj više…

Zamislite mogućnost da svoje sadašnje organe zamenite sa mnogo mlađim, baš kao što menjate delove u svom automobilu, ali ne transplantacijom organa, već tako što ih jednostavno regenerišete prijatnim tretmanima i malim promenama u načinu života i ishrane! Verovatno ste skeptični i nepoverljivi jer ste se već naslušali reklama u kojim se obećavaju čuda i neverovatna izlečenja. Ali razmislite, let na mesec, automobili koji idu na struju i veštačka inteligencija, nekada su bili naučna fantastika a danas su realnost i zato je pravo vreme da se upoznate sa ovim mogućnostima.  Za više informacija pogledajte ovaj video   ovaj link…

U zavisnosti od potreba i mogućnosti smart program korisnicima nudi dve opcije

Ova opcija korisniku, po sistemu ključ u ruke, obezbedjuje sve što je potrebno za sprovodjenje programa. Pored odgovarajućih dijagnostičko terapeutskih procedura i proizvoda, klijent dobija na besplatno korišćenje Quantum kapsulu u periodu od 12 meseci, kao i kompletnu podršku od strane autora programa.

Cena – 24.000 eura.

Saznaj više…

Ova opcija korisniku, po sistemu ključ u ruke, obezbedjuje sve što je potrebno za sprovodjenje programa. Pored odgovarajućih dijagnostičko terapeutskih procedura i proizvoda, klijent dobija na besplatno korišćenje u trajanju od 3 godine kao i kompletnu podršku od strane autora programa.

Cena – 60.000 eura.

Saznaj više…

uslovi, mogućnosti i procedure

Tržište je preplavljeno reklamama za tretmane kojima se obećavaju neverovatna i brza rešenja, a za koje se kasnije ispostavi da imaju i veliki broj neželjenih efekata i zato je neophodno, da se pre nego se udlučite za neki tretman ili proizvoda upoznate sa sledećim činjenicama.  

 

Razumevanje kako nastaje bolest, šta je svakodnevno potrebno organizmu da bi besprekorno funcionisao i koji su ključni faktori koji utiču na vaše zdravlje i procese starenja predstavlja prvi korak i jedan od preduslova za korišćenje naših usluga i programa. Samo ako ste zaista razumeli kako nastaje bolest i koji su faktori od kojih zavisi vaše zdravlje i procesi starenja bićete motivisani i spremni da program u potpunosti sprovedete i zato su programi edukacije, preduslov korišćenja naših usluga i programa. 

Iako se svake godine na tržištu pojavi veliki broj uredjaja i revolucionarni tretmana koji tope kilograme, brišu bore i leči sve moguće bolesti u realnosti broj osoba koje su gojazne ili boluju od hroničnih bolesti nikada nije bio veći zbog čega smo odlučili da lično iskustvo bude drugi usluv korišćenja naših usluga i programa

Ono što Quantum Wellness izdvaja od sličnih ponuda je mogućnost procene efikasnosti onog što koristimo u našim programima. Umesto da verujete u ono što vam pričamo i izjave “zadovoljnih” korisnika, prezentacijama i reklamnim porukama, nudimo vam mogućnost da kroz lično iskustvo samostalno procenite kako tretman, proizvod ili lek zaista deluje na vaš organizma.

USLOVI KORIŠĆENJA PROGRAMA I PROCEDURA KROZ KOJU KLIJENTI PROLAZE

Dolaskom u centar predstavićemo vam mogućnosti i prednosti našeg koncepta. Prezentacija ima za cilj da vas upozna sa važnim informacijama u pogledu zdravlja i ishrane, realnim mogućnostima koncepta i  tehnologije koju koristimo.

 • Ukoliko vam se dopada ono što radimo i procenite da je Quantum Wellness za vas dobro rešenje, pozvaćemo vas da  budete naši gosti u našem klubu. 
 • Klub zdravih hedonista zamišljen je kao mesto gde će te saznati informacije koje će zauvek promeniti način na koji razmišljate o zdravlju. U prijatnom ambijentu kluba uživaćete u poslasticama bez griže savesti i brojanja kalorija i naučićete kako da donosite dobre odluke u pogledu zdravlja i ishrane u moru kontradiktornih informacija. 
 • Nakon  što popunite upitnik i odaberete opciju programa,  obavićemo jedan screening i inicijalnu procenu vašeg zdravlja. Informacije koje dobijemo na ovaj način, neophodni su nam da bi pronašli odgovor za vaš problem i kako bi napravili programa za vas.

PRVI USLOV

Razumevanje kako funkcioniše organizam i koji su ključni faktori koji utiču na zdravlje i procese starenja predstavlja prvi korak i preduslov za sprovodjenje bilo koje terapije ili programa. Samo ako ste zaista kroz program zdravih hedonsta razumeli kako nastaje bolest i koji su faktori od kojih zavisi vaše zdravlje i procesi starenja bićete motivisani i spremni da program u potpunosti sprovedete.

DRUGI USLOV

Naše usluge i programe mogu koristiti osobe koje imaju preporuku naših klijenata i članova kluba ili osobe koji su se kroz lično iskustvo upoznale sa realnim mogućnostima naših usluga i programa.

Na tržištu se svake godine pojave desetine ponuda koje nude neverovatna i čarobna rešenja za skoro sve estetske i zdravstvene problema a za koje se kasnije ispostavi da je efekat bio ne samo mali već i da su postojale i kontraindikacije 

Na tržištu se svake godine pojave desetine ponuda koje nude neverovatna i čarobna rešenja za skoro sve estetske i zdravstvene problema a za koje se kasnije ispostavi da je efekat bio ne samo mali već i da su postojale i kontraindikacije zbog čega smo odlučili da naše usluge i programe mogu koristiti samo osobe koje su upoznate sa realnim mogućnostima koje im nudimo i kojima je test biološke koherentnosti pokazao da tretmani ili proizvodi koje su im predložene nude poboljšanje i da nema kontraindikacija. 

Na tržištu postoje uredjaji čiji kvalitet u smislu verodostojnosti podataka koje nude su vrlo diskutabilni a sa druge strane državavna regulativa za upotrebu metoda i uredjaja u oblasti alternativne i kvantne medicine tako je regulisana da 99% uredjaja, nebi moglo da se koristi u procedurama dijagnostike i terapije. Ovo je problem koji je identičan u skoro svim državama gde farmaceutska industrija ima monopol na zdravlje. Iz tog razloga smo prinuđeni zbog svoje zaštite, za korišćenje naših usluga i programa neophodno je da klijenti budu registrovani kao članovi kluba.

 Hardveri i softveri koji se koriste u Quantum Wellness dijagnostičko terapeutskim procedurama, zadovoljavaju medicinske standarde Evropske unije, i maju sertifikate da je rad na njima bezbedan.

U radu ne koristimo jeftine uređaje koji se nude na internetu.

Problem kod ovih uređaja je što su u pitanju jeftine kopije, koji su vizuelno identični originalnim ali koji nam na žalost daju rezultate koji nisu validni i koji dovode u zabludu i one koji ih koriste u radu sa klijentima. Razmislite da li bi poklonili poverenje da vas leči osobi koja ima lažnu diplomu lekara ili šta možete očekivati od leka koji vam je preporučen na osnovu merenja pritiska ili šećera u krvi na kineskoj kopiji i koji daje pogrešne vrednosti.

Kada je u pitanju ishrana, pronalaženje informacija na internetu, saveti osobe koja je strastveni zagovornik zdravog života i koja se samostalno edukuje, često ima smisla, ali ako je u pitanju auto imuna bolest, dijabetes, kancer ili preterana gojaznost, preporuka je da odaberete osobu koja ima dugogodišnje iskustvo i koja je medicinski obrazovana.