Cellular Healing

Play Video

pogledjate film

Cellular Healing

Play Video

pogledjate film

Ljudski organizam sastavljen od nekoliko desetina milijardi ćelija, od kojih je svaka u potpunosti sposobna da obavi sve procese koje difinišu život – disanje, proizvodnju energije, kretanje, varenje, elimainaciju toksina, reprodukciju itd. Naše zdravlje u potpunosti zavisi od “zdravlja” odnosno stanja naših ćelija! Ćelije su naša minijaturna tela koje moraju svakodnevno imati hranjive sastojke i eliminisati otpad da bi bile zdrave. 

Srećom, svaka ćelija je okružena membranom koja deluje kao barijera i čuvar unutrašnjosti ćelije. Samo oni hranjivi sastojci koju su ćeliji potrebni u odredjenom trenutku mogu da udju, a otpad koji je proizvod ćeliskog metabilizma mora kroz tu istu membranu da izadje iz ćelije. Održavanje ove selektivne propustljivosti membrane (da dozvoli ulaz onoga što ćeliji treba i izlaz onoga što je nepotrebno) je ključno za zdravlje i vitalnost ćelije. 

Ćelije koje nisu u stanju da adekvatno asimiraju hranjive sastojke ili uklanjaju otpad možemo opisati kao slabe, izgladnele ili u drugom slučaju trpe preveliko opterećenje na membrani usled toksičnosti i unutrašnjeg pritiska nagomilane toksičnosti. 

Lipidi, steroli, amino kiseline i druge hranjive materije mogu pomoći vašim ćelijama da održe dobru membransku provodljivost koja je od ključnog značaja za njivo zdravlje a samim tim i Vi će te se osećati bolje. 

Imajući sve ove činjenice u vidu razvili smo sistem i tehnologiju da pomognemo vašim ćelijama da održavaju optimalan membranski potencijal i propustljivost jonskih kanala.

Zahvaljujući zajedničkom radu stručnjaka iz oblasti biofizike, inžinjerstva IT sektora iz vodećih svjetskih akademskih istraživačkih i medicinskih instituta, uspeli smo razviti visokotehnološku kapsulu za procenu i korekciju zdravlja na energetskom i funkcionalnom nivou.

Kvantna zona poboljšava senzualnu percepciju pružajući jedinstveni kvalitet duboke relaksacije i energizirajućim efektom. Različiti nivoi percepcije stapaju se u jedinstveno iskustvo, tako da ćete se istovremeno osećati opušteno i puni energije. Mentalni i fizički efekti uključuju smanjenje stresa, duboko opuštanje, punjenje energijom, stimulaciju cirkulacije, niži krvni pritisak, poboljšanu efikasnost, pojačanu kreativnost i smanjenu napetost.

AGEING AT THE CELLULAR LEVEL

Play Video

pogledjate film

pogledjate film

AGEING AT THE CELLULAR LEVEL

Mogućnost da utičemo na zdravlje i procese starenja bez upotrebe lekova, hemije i zračenja postala je realnost.

Prestanite bacati novac na skupe kreme i kozmetička sredstva koja nude samo trenutna i privremena rešenja. Cela ta industrija već godinama pokušava da reši problem na pogrešnom nivou baveći se problemima koji su vidljivi zanemarujući činjenicu da se starenja dešava mnogo dublje u nama. Najnovija istraživanja regenerativne nauke pokazuju konkretne dokaze da se starenje zapravo događa na ćelijskom nivou i da na tom nivou treba usporiti starenje!

Budućnost je stigla u vidu tehnologija koje su u mogućnosti da otkriju i otklone nepravilnosti još na ćelijskom nivou i mnogo pre nego se pojave prvi simptomi.

Informacije o detaljima programa dostupni su samo članovima Quantum Wellness kluba. 

POVEZANE TEME

Učili su nas da postoji preko 10.000 različitih bolesti, da za većinu uzrok još uvek nije poznat i da su operacija I lekovi način na koji ih trebamo lečiti. Medjutim istina je da 90% bolesti ima samo jedan uzrok koji je moguće otkloniti bez operacija, hemije i zračenja.