Natural treatments combined with modern technology

Play Video

POGLEDAJ FILM

Play Video

POGLEDAJ FILM

vreme je za promene

unapredite poslovanje i zadovoljstvo klijenata

Koncept Healty i Healing hotela postao je globalni trend I sve više postaje standard u svetskom hotelijerstvu. Za razliku od uobičajenih usluga ovi hoteli nude ne samo usluge masaža, spa tretmane već I  programe koji su namenjeni unapredjenju zdravlja. Saznaj više…

vreme je za promene

unapredite poslovanje i zadovoljstvo klijenata

Koncept Healty i Healing hotela postao je globalni trend I sve više postaje standard u svetskom hotelijerstvu. Za razliku od uobičajenih usluga ovi hoteli nude ne samo usluge masaža, spa tretmane već I personalizovane programe detoksikacije i regeneracije čiji je cilj otklanjanje estetskih I zdravstvenih problema. Saznaj više…

A NEXT GENERATION WELLNESS

personalized wellness

Quantum Wellness nudi programe i tretmane čiji je cilj da zaustavi bolest i uspori procese starenja. Umesto lekova primenjujemo personalizovane i potpuno jedinstvene usluge i programe koji uz pomoć inovativne tehnologije aktiviraju prirodne isceliteljske sposobnosti organizma da se sam regeneriše i leči. 

Play Video

pogledaj film 2 min

personalized nutritions

Wellness ne znači samo usluge koje se baziraju na različitim tehnikama masaže, treniranje na fitnness spravama, joga ili spa progarami. To je mnogo kompleksniji pojam koji zanima sve veći broj i vaših gostiju. Zamislite da gostima hotela ili klijentima vašeg wellness ili spa centra možete ponuditi personalizovanu ishranu i mogućnost da saznaju predispozicije svojih estetskih i izdravstvenih problema i nekoliko godina pre pojave prvih simptoma. 

pogledaj film

Play Video

AUTOR PROGRAMA MARINA LUKETINA ŠUNJKA

Marina je doktorant na Medicinskom fakultetu u Kragujevcu u oblasti preventivne medicine dok na ECPD fakultetu (University for Peace established by the United Nations) priprema doktorat u oblasti menadžmenta u zdravstvu.

Marina je svoje obrazovanje počela u oblasti molekularne biologije i nutricionizma, da bi se poslednjih 15 godina usavršavala u oblasti integrativne i kvantne medicine.

Od 2003. godine saradjuje sa Institutom za razvoj kvantne medicine i bioinformacionih tehnologija iz Ukrajine i Rusije. Od decembra 2019. u Evropskom centru za mir i razvoj, Univerziteta za mir Ujedinjenih nacija (ECPD), imenovana je za operativnog direktora studijskog programa Specijalističkih akademskih studija iz oblasti kvantno – informacione medicine i funkcionalne ishrane.

Objavljeni radovi.

Časopis Frontiers Public Health, 24 October 2019 | https://doi.org/10.3389/fpubh.2019.00303 The Impact of the Socio-Demographic Characteristics of Complementary and Alternative Medicine Users in Serbia on OTC Drug Consumption.

Časopis Frontiers in Public Health 2018; Book Review: Consolidation of Quantitative and Qualitative Research

Časopis Farmecenomia. Health economics and therapeutic pathways 2017; Utilization patterns of complementary and alternative medicine in Australia, Canada and United States: popularity of dietary supplements, mind-body and manipulative therapies.

Časopis društva za ishranu Srbije: Hrana i Ishrana 2017; Ejekti primene niskoproteinske ishrane kod pacijenata sa dijabetesom tip 1 i hipertenzijom.

budite ispred konkurencije

Ukoliko i vi razmišljate da gostIma vašeg hotela ili klijentima wellness, spa, beauty ili feitness centara omogućite slične programe i usluge na pravom ste mestu. Uvek rado razgovaramo o tome šta radimo, zašto i kako, a sobzirom da je lično iskustvo najbolji način da donesete ispravne odluke pozivamo vas da nas posetitie i upoznate se sa Quantum Wellness konceptom.

QUANTUM WELLNESS MOGUĆNOSTI I PREDNOSTI

inovativna tehnologija i održivost biznisa

Play Video

Prva pomisao da wellness zahteva veliki prostor i da podrazumeva velike investicije za mnoge je odlučujući faktor da čak i ne razmišljaju o wellnessu kao opcuju za svoj hotel. Na drugoj strani veliki broj hotela i pored toga što su u spa i wellness investrali ogroman novac nisu zadovoljni prihodom koji ostvaruju. Iz tog razloga želeli smo da napravimo sistem koji će pre svega biti održiv i jednostavan za sprovodjenje. 

Osnova Quantum wellness koncepta su inovativne Kvantne Zone u koje je implementirana najsavremenija tehnologija za rano otkrivanje i otklanjanje funcionalnih nepravilnosti organizma.

Centri koji primenjuju Quantum Wellness sistem svojim klijentima mogu ponuditi:

 • Odgovor i rešenje za ključne faktore od kojih zavisi zdravlje i procesi starenja i u mogućnosti su da im ukažu ne samo na nepravilnosti i predispozicije estetskih i zdravstvenih problema već im nudi mogućnost da shvate njihov uzrok i mehanizam nastanka kako ne bi pravili iste greške u budućnosti.
 • Quantum Wellness nudi potpuno sveobuhvatno rešenje za održavanje zdravlja kombinujući znanja i metode konvencionalne, integrativne i kvantne medicine.
 • Koristimo jedinstvene tretmane i programe koji su potpuno neinvazivni i bez kontraindikacija.
 • Mogućnost predvidjanja rezultata tretmana i terapija.

PROSTOR KOJI JE POTREBAN ZA INSTALACIJU KAPSULE

 • Dimenzije kapsule – visina 200 cm, širina 60 cm, dužina 250 cm.
 • Za sprovodjenje procedure skeniranja i tretmana potrebno je  10 -15 m2.
 • Za konsultacije sa klijentom 15. – 20 m2

POTREBNA INVTICIJA

Kontaktirajte nas za više informacija.

zdravlje na ćelijskom nivou

Play Video

Umesto da se oslanjate samo na konvencionalne pristupe kojima se u većini slučajeva samo ublažavaju simptomi razmislite o mogućnosti da se bavite problemima kako bi ste pronašli trajno rešenje. Quantum Wellness koncept fokusira se na zdravlje na ćeliskom nivou, a ne samo na simptome i spoljašnji izgled čime se postižu mnogo bolji rezultati. Evolucija se odvija upravo sada i vi ste medju prvima koji imaju priliku da se upoznaju sa ovom mogućnošću. Quantum Wellness bukvalno menja sve ono što znamo u pogledu zdravlja i pravilne ishrane čineći dosadanšnje metode dijagnostike i terapije zastarelim.

Tržište je prepravljeno kontradiktornim informacijama u oblasti ishrane kao i proizvodima sa primentnim kontraindikacijama kod sve većeg broja klijenata.

Quantum Wellness nudi tretmane i programe funkcionalne ishrane i suplementacije bez kontraindikacija i koji su posebno dizajnirani za svaku osobu. Personalizacija se zasniva na funkcionalnoj analizi organa i organskih sistema i proceni čeliske biološke koherentnosti.

PREDNOSTI FUNKCIONALNE DIJAGNOSTIKE I TESTOVA BIOLOŠKE KOHERENTOSTI

 • Klijenti imajj mogućnost da lakše donesu odlukeu pogledu odabira načina lečenja i tretmana.
 • Za vrlo kratko vreme moguće je dobiti izveštaj o funkciji svih organa kroz nekoliko stotina analiza čime se štedi i vreme i novac.
 • Mogućnost da se otkriju predispozicije problema pre drugih metoda dijagnostike.
 • U mogućnosti smo da predupredimo, zaustavimo ili otklonimo ključne faktore koji dovode do većine estetskih i zdravstvenih problema. ako i mehanizam njegovog nastanka.
 • Uz primenu metoda diferencijalne dijagnostike moguće je pronaći osnovni uzrok problema

PREDSNOTI TRETMANA I PROGRAMA.

 • Quantum Wellness svojim klijentima nudi mogućnost otklanjanja ključnih faktora od kojih zavisi zdravlje i procesi starenja. 
 • Mogućnost predvidjanja eventrualnih kontraindikacija i efikasnosti tretmana ili terapieje.
 • Ovakav pristup i metodologija štedi vreme i novac klijetima.

personalizovani programi ishrane

Play Video

Ono što unosimo u naš organizam – bilo da se radi o hrani, piću ili suplementima postalo je predmet interesovanja ne samo naučnika i nutricionista već i običnog čoveka. Mnogi veruju da su uzrok ovog interesovanja i trendovi poput vegetarijanstva, paleo, hrono ishrane ali i sve veći problemi i osetljivost na gluten i mlečne proizvode.

Mnogi su i zbunjeni u moru informacija u pogledu toga šta jedemo, kada i kako. Desetinama godina javnost je bombardovana teorijama koje su potpuno kontradiktorne. Bilo je perioda kada su nam govorili da treba povećati ugljene hidrate da bi posle nekoliko godina naučne studije pokazale kako ih treba smanjiti. Isti je slučaj i sa masnoćama. Dok jedni trvde kako su jaja dobra drugi tvrde suprotno. I pored svih dijeta u stvarnosti preovladava jedno pitanje: ” Koja hrana mi odgovara? “

Zamislite da svojim gostima za vreme odmora ili poslovnog seminara, možete ponuditi personalizovanu ishranu i programe koji deluju na ključne faktore od kojih zavisi vaše zdravlje i procesi starenja. Saznaj više…

mogućnosti prihoda od naših usluga i programa