unapredite poslovanje i zadovoljstvo klijenata

quantum wellness

Play Video

POGLEDAJ FILM

Natural treatments combined with modern technology

unapredite poslovanje i zadovoljstvo klijenata

Play Video

POGLEDAJ FILM

A NEXT GENERATION WELLNESS

personalized wellness

Uobičajeno je da se pod pojmom Wellness misli na usluge koje se baziraju na različitim tehnikama masaže, treniranje na fitnness spravama, joga ili spa progarami. Medjutim sve je više onih koji su u potrazi za novim uslugama u ovoj oblasti.  Zamislite da gostima hotela ili klijentima vašeg wellness, spa ili beauty centra možete ponuditi mogućnost da saznaju predispozicije svojih estetskih i izdravstvenih problema i personalizovane terapeutske i nutritivne programe koji uz pomoć inovativnih tehnologija aktiviraju prirodne isceliteljske sposobnosti organizma da se sam regeneriše i leči.  

Play Video

pogledaj film 2 min

quantum pods

Natural treatments combined with modern technology

Osnova Quantum wellness koncepta su Kvantne Zone u kojima se nalaze inovativne kapsule (quantum pods) u kojima je implementirana najsavremenija tehnologija za procenu optimalne ishrane i za rano otkrivanje i otklanjanje energetskih i funcionalnih nepravilnosti.

mogućnosti kapsule

Kvantne zone svojim korisnicima nudi odgovor i rešenje za ključne faktore od kojih zavisi zdravlje i procesi starenja.
 • 10 minuta je potrebno da saznaju kako njihova omiljena hrana deluje na njihovo zdravlje a za samo 60 minuta mogu dobiti personalizovani program ishrane.
 • Ova tehnologija vašim gostima može omogućiti da za samo 15 minta saznaju gde postoje nepravilnosti u radu organizma i da otkriju predispozicije estetskih i zdravstvenih problema i nekoliko godina pre pojave simptoma.
 • Quantum Zone nudi potpuno sveobuhvatno rešenje za održavanje zdravlja kombinujući znanja i metode konvencionalne, integrativne i kvantne medicine.
 • Tretmani i programi u kapsuli su potpuno neinvazivni i bez kontraindikacija.
 • Kapsula nudi mogućnost predvidjanja rezultata tretmana i terapija.

budite ispred konkurencije

Ukoliko i vi razmišljate da gostIma vašeg hotela ili klijentima wellness, spa, beauty ili feitness centara omogućite slične programe i usluge na pravom ste mestu. Uvek rado razgovaramo o tome šta radimo, zašto i kako, a sobzirom da je lično iskustvo najbolji način da donesete ispravne odluke pozivamo vas da nas posetitie i upoznate se sa Quantum Wellness konceptom.

Play Video

pogledaj film

MARINA LUKETINA ŠUNJKA

autor quantum wellness koncepta

Marina je na Medicinskom fakultetu u Kragujevcu, doktorirala u oblasti preventivne medicine dok na ECPD fakultetu (University for Peace established by the United Nations) priprema doktorat u oblasti menadžmenta u zdravstvu. Od decembra 2019. u Evropskom centru za mir i razvoj, Univerziteta za mir Ujedinjenih nacija (ECPD), imenovana je za operativnog direktora studijskog programa Specijalističkih akademskih studija iz oblasti kvantno – informacione medicine i funkcionalne ishrane.

Marina je svoje obrazovanje počela u oblasti molekularne biologije i nutricionizma, da bi se poslednjih 15 godina usavršavala u oblasti integrativne i kvantne medicine.

Od 2003. godine saradjuje sa Institutom za razvoj kvantne medicine i bioinformacionih tehnologija iz Ukrajine.

Objavljeni radovi.

Časopis Frontiers Public Health, 24 October 2019 | https://doi.org/10.3389/fpubh.2019.00303 The Impact of the Socio-Demographic Characteristics of Complementary and Alternative Medicine Users in Serbia on OTC Drug Consumption.

Časopis Frontiers in Public Health 2018; Book Review: Consolidation of Quantitative and Qualitative Research

Časopis Farmecenomia. Health economics and therapeutic pathways 2017; Utilization patterns of complementary and alternative medicine in Australia, Canada and United States: popularity of dietary supplements, mind-body and manipulative therapies.

Časopis društva za ishranu Srbije: Hrana i Ishrana 2017; Ejekti primene niskoproteinske ishrane kod pacijenata sa dijabetesom tip 1 i hipertenzijom.

QUANTUM WELLNESS

MOGUĆNOSTI I PREDNOSTI

inovativna tehnologija i održivost biznisa

Play Video

Prva pomisao da wellness zahteva veliki prostor i da podrazumeva velike investicije za mnoge je odlučujući faktor da čak i ne razmišljaju o wellnessu kao opcuju za svoj hotel. Na drugoj strani veliki broj hotela i pored toga što su u spa i wellness investrali ogroman novac, ne ostvaruje profit. Iz tog razloga želeli smo da napravimo sistem koji će pre svega biti održiv i jednostavan za sprovodjenje. 

zdravlje na ćelijskom nivou

Play Video

Umesto da se oslanjate samo na konvencionalne pristupe kojima se u većini slučajeva samo ublažavaju simptomi razmislite o mogućnosti da se bavite problemima kako bi ste pronašli trajno rešenje. Quantum Wellness koncept fokusira se na zdravlje na ćeliskom nivou, a ne samo na simptome i spoljašnji izgled čime se postižu mnogo bolji rezultati. Evolucija se odvija upravo sada i vi ste medju prvima koji imaju priliku da se upoznaju sa ovom mogućnošću. Quantum Wellness bukvalno menja sve ono što znamo u pogledu zdravlja i pravilne ishrane čineći dosadanšnje metode dijagnostike i terapije zastarelim.

Tržište je prepravljeno kontradiktornim informacijama u oblasti ishrane kao i proizvodima sa primentnim kontraindikacijama kod sve većeg broja klijenata.

Quantum Wellness nudi tretmane i programe funkcionalne ishrane i suplementacije bez kontraindikacija i koji su posebno dizajnirani za svaku osobu. Personalizacija se zasniva na funkcionalnoj analizi organa i organskih sistema i proceni čeliske biološke koherentnosti.

PREDNOSTI FUNKCIONALNE DIJAGNOSTIKE I TESTOVA BIOLOŠKE KOHERENTOSTI

 • Klijenti imajj mogućnost da lakše donesu odlukeu pogledu odabira načina lečenja i tretmana.
 • Za vrlo kratko vreme moguće je dobiti izveštaj o funkciji svih organa kroz nekoliko stotina analiza čime se štedi i vreme i novac.
 • Mogućnost da se otkriju predispozicije problema pre drugih metoda dijagnostike.
 • U mogućnosti smo da predupredimo, zaustavimo ili otklonimo ključne faktore koji dovode do većine estetskih i zdravstvenih problema. ako i mehanizam njegovog nastanka.
 • Uz primenu metoda diferencijalne dijagnostike moguće je pronaći osnovni uzrok problema

PREDSNOTI TRETMANA I PROGRAMA.

 • Quantum Wellness svojim klijentima nudi mogućnost otklanjanja ključnih faktora od kojih zavisi zdravlje i procesi starenja. 
 • Mogućnost predvidjanja eventrualnih kontraindikacija i efikasnosti tretmana ili terapieje.
 • Ovakav pristup i metodologija štedi vreme i novac klijetima.

personalizovani programi ishrane

Play Video

Ono što unosimo u naš organizam – bilo da se radi o hrani, piću ili suplementima postalo je predmet interesovanja ne samo naučnika i nutricionista već i običnog čoveka. Mnogi veruju da su uzrok ovog interesovanja i trendovi poput vegetarijanstva, paleo, hrono ishrane ali i sve veći problemi i osetljivost na gluten i mlečne proizvode.

Mnogi su i zbunjeni u moru informacija u pogledu toga šta jedemo, kada i kako. Desetinama godina javnost je bombardovana teorijama koje su potpuno kontradiktorne. Bilo je perioda kada su nam govorili da treba povećati ugljene hidrate da bi posle nekoliko godina naučne studije pokazale kako ih treba smanjiti. Isti je slučaj i sa masnoćama. Dok jedni trvde kako su jaja dobra drugi tvrde suprotno. I pored svih dijeta u stvarnosti preovladava jedno pitanje: ” Koja hrana mi odgovara? “

Zamislite da svojim gostima za vreme odmora ili poslovnog seminara, možete ponuditi personalizovanu ishranu i programe koji deluju na ključne faktore od kojih zavisi vaše zdravlje i procesi starenja. Saznaj više…

healing! novi trend u hotelijerstvu

unapredite poslovanje i zadovoljstvo klijenata

Koncept Healty i Healing hotela postao je globalni trend I sve više postaje standard u svetskom hotelijerstvu. Za razliku od uobičajenih usluga ovi hoteli nude ne samo usluge masaža, spa tretmane već I  programe koji su namenjeni unapredjenju zdravlja. 

HOTELI KOJIMA JE ZDRAVLJE IMPERATIV

hraniti se zdravo za vreme odmora sada je moguće

Zamislite da gostima hotela ili klijentima vašeg wellness ili spa centra možete ponuditi personalizovanu ishranu i mogućnost da saznaju predispozicije svojih estetskih i izdravstvenih problema i nekoliko godina pre pojave prvih simptoma.

mogućnosti prihoda od naših usluga i programa