EVERYTHING YOU NEED

Quantum Zone

Play Video

b2b

VREME JE ZA PROMENE

Ako ste strastveni zagovornik zdravog života, želite da pokrenete novu uzbudljivu karijeru ili da investirate u originalan, interesantan i profitabilan biznis, na pravom ste mestu. Možemo vam ponuditi nekoliko opcija koje mogu funkcionisati samostalno ili kao deo vašeg već postojećeg biznisa.

QZ

EVERYTHING YOU NEED

INOVATIVNA TEHNOLOGIJA ZA ZDRAVLJE I WELLNESS

Bilo da je vaš cilj poboljšanje svog ili zdravlja drugih osoba, ili želite da unapredite ili investirate u profitabilan posao kvantna zona i tehnologija koju možemo u nju implementirati može biti pravo rešenje. 

Ovaj sistem može se koristiti za opuštanje, smanjenje stresa, povećanje energije ili kako bi proverili zdravlje i predupredili bolest. 

U zavisnosti od potreba Quantum Zone može biti opremljena različitim sistemima za funkcionalnu procenu zdravlja kojima se mogu meriti od nekoliko desetina do nekoliko stotina parametara. Od krvnog pritiska, šećera u krvi, BMI (Body Mass Index) i EKG-a pa do vrlo složenih testova koji se baziraju na inovatinoj bioinformatičkoj tehnologiji. 

Na osnovu funkcionalne procene organa i organskih sistema, nutritivnih, mineralno vitaminskih potreba u mogućnosti smo ponuditi personalizovane preporuke ishrane, detoksikacije, suplementacije i različite energetske tretmane uz mogućnost online konsultacija sa stručnjacima različitih profila.

Poštovani,
Biće nam zadovoljstvo da vas informišemo o mogućnostima saradnje a radi što bolje komunikacije i razumevanja vaših potreba, mogućnosti i želja bilo bi nam od velike koristi da popunite ovaj kratak upitnik. Na osnovu vaših odgovora  predložićemo vam odgovorajuća rešenja. Trenutno možemo ponuditi nekoliko opcija za saradnju. 

Nudimo mogućnost davanja licence i kompletnog know how ukoliko želite da otvorite svoj centar. Možete postati promoter naših usluga ili biznisa ili da se pridružite našim health i diet detektivima nakon obuke.

Uvek rado razgovaramo o tome šta i kako radimo i otvoreni smo za saradnju i predloge. Ostavite nam svoje podatke kako bih vas mogli kontaktirati ili nas pozovite na +381 63 10 20 702 i zakažite termin za sastanak.

Close Menu