quantum wellness

nutrition and health coach academy

pridruži se našem timu

započni novu uzbudljivu karijeru i podigni svoje usluge na viši nivo

Pomaganje ljudima da se bolje osećaju i budu zdravi jedan je od najboljih zanimanja i zato je pravo vreme da se upoznate sa mogućnostima koje vam nudi Kvantna Akademija

mogućnosti prihoda

Quantum Wellness nudi mogućnost ostvarenja prihoda od članarina, usluga dijagnostike, tretmana, programa i proizvoda ali ovom prilikom prezentovaćemo mogućnost prihoda samo od usluga preventivne procene zdravlja čija je preporučena cena 70 eura i tretmana u kapsuli čija je cena za paket od 10 tretmana 300 eura.

preventivna funkcionalna procena

Za razliku od savremene medicina koja se u većini slučajeva problemima bavi kada se pojave simptomi i kada je često jedino rešenje hiruška intervencija Quantum Wellness koncept nudi mogućnost da se uz pomoć inovativne funkcionalne dijagnostike predvide estetski i zdravstveni problemi i nekoliko godina pre pojave simptoma. Ovaj nivo saradnje, našim partnerima omogućiće da svojim klijentima ponude mogućnost funkcionalne procene zdravlje i da na taj način saznaju važne informacije o svom zdravlju ali i da za tu uslugu ostvare proviziju koja se kreće između 35 – 50 eura po klijentu.  

Kao naš B2B partner imaćete mogućnost da svojim klijentima ponudite mogućnost da saznaju važne informacije o svom zdravlju i da na taj način samo od provizije za usluge funkcionalne procene ostvarite godišnji prihod između 12.000 i 90.000 eura samo po ovoj opciji. 

1 klijent dnevno

12.000 e- 18.000 e

3 klijenta dnevno

36.000 e- 54.000 e

5 klijenta dnevno

60.000 e- 90.000 e

recharge tretmani u kapsuli

Nagomilani stres savremenog života, pogrešan način ishrane, negativni emocionalni naboj, ogromno opterećenje slobodnim radikalima, štetne navike i toksično životno okruženje, dovode do sistematskog slabljenja prirodne inteligencije tela i do pojave nedostatka energije  i haosa u meridijanskom sistemu. U jednom trenutku, negativni uticaji prevazilaze sposobnost organizma za samoregulaciju i bolest počinje da se razvija a da mi nismo toga svesni.

 Kao naš B2B partner vaši klijenti u Quantum kapsuli, mogu sprovoditi tretmane koji podižu energiju i aktiviraju isceliteljske sposobnosti organizma. U zavisnosti od opcije saradnje koju odaberete vaša provizija za paket od 10 tretmana iznosio bi između 100 i 250 eura i u zavisnosti od broja klijenata , Vaš godišnji prihod  iznosio bi, izmđeu  12.000 i 60.000 eura samo po ovoj opciji

10 klijenta mesečno

12.000 e- 30.000 e

15 klijenta mesečno

18.000 e- 45.000 e

20 klijenta mesečno

24.000 e- 60.000 e

Ukupna početna investicija za sticanje Biohacking licence iznosi 2.600 eura i ona podrazumeva teoretsku i praktičnu obuku, kojom će se B2B partner osposobiti da prezentuje mogućnosti i prednosti Quantum Wellness koncepta, da samostalno sprovodi proceduru skeniranja i tretmana u kapsuli, obavi procenu dobijenih rezultata i klijentu predloži dalje korake.

Nakon teoretske obuke  partner dobija mogućnost da u cilju praktične obuke, u našem centru, koristeći našu opremu i podršku, obavi 100 procedura funkcionalnog skeniranja u kapsuli i 60 tretmana u kapsuli. 

Na ovaj način partner dobija mogućnost da već od  vrati uloženi novac a zatim i da ostvaruje profit. B2B partner u cilju animacije potencijalnih klijenata može koristiti naš marketinški koncept ili neku drugu opciju.

Od svake usluge funkcionalne procene, partner ostvaruje neto proviziju od 50 eura kada sa svojim klijentom radi samostalno, dok centar, u ovom slučaju ostvaruje prihod od 20 eura na ime svojih troškova. Kada umesto partnera, proceduru skeniranja, analizu dobijenih rezultata i pisanje izveštaja obavlja centar, partner ostvaruje 20 eura provizije dok centar dobija 52 tretmana vrati uložni novac za obuku.

NAPOMENA

Preporučena cene preventivne funkcionalne procene zdravlja i izrada pisanog izveštaja iznosi 70 eura ali se ova cena može korigovati nakon sagledavanja eventualne konkurencije i drugih faktora.

Nakon obuke i pre početka zvaničnog rada predložićemo vam modele poslovanja u smislu formiranja cena za usluge kao i način usaglašavanja sa zakonima u poslovanju.

Nakon obuke parner će biti osposobljen:

 • za samostalno prezentovaje osnovniih prednosti i principa Quantum Wellness koncepta,
 • sprovodjenje screeninga u kapsuli I tumačenje dobijenih rezultata. 
 • pisanje izveštaja i predloga za dalje korake koje se klijentu predlažu na osnovu funkcionalne procene. Izgled izveštaja…

NAPOMENA:

Proceduru screeninga mogu obavljati I osobe koje nemaju mediscinsko obrazovanje.

Pisanje izveštaja omogućeno je samo članovima našeg stručnog tima.

DIJAGNOSTIČKO TERAPEUTSKE MOGUĆNOSTI QUANTUM KAPSULE

Za razliku od drugih dijagnostičkih metoda i testova koji su u mogućnosti da otkriju morfološke promene, funkcionalna procena (različiti testovi i analize) pomažu da se sazna kako telo ili organ zaista funkcioniše,

Funkcionalna terapija ima za cilj da koriguje funkcionalne parametre organa i organskih sistema odnosno osnovne uzroke umesto uobičajenih lekova i tretmana koje su namenjene otklanjanju simptoma.

Funkcinalna ishrana koja je za svaku osobu individualno prilagodjena je važna karika u procesu otklanjanja estetskih i zdravstvenih problema i moramo joj posvetiti posebnu pažnju. 

MOGUĆNOSTI FUNKCIONALNE PROCENE KOJE NUDI KAPSULA

Kao što postepeno starimo, tako i bolest ne nastaje odjednom. Ona se postepeno razvija, iscrpljuje organizam a da nismo ni svesni opasnosti kojima smo izloženi zbog čega je mogućnost da otkrijemo nepravilnnosti u radu organizma i predispozicije za razvoj bolesti pre pojave simptoma od velike važnosti za svaku osobu. U zavisnosti od vaših potreba i informacija koje želite saznati možemo vam ponuditi 3 opcije:

Ova opcija nudi mogućnost da kroz 4 nivoa dijagnostike, saznate kako je dosadašnji način života i ishrane uticao na vaše zdravlje. NIVO 1 nudi informacije o pristustvu i stepenu toksičnosti. NIVO 2 energetsku procenu. NIVO 3 informacije o funkcionalnom stanju jednog ili više organa po vašem izboru dok će vam NIVO 4 pored izveštaja koje nude prethodna 3 nivoa ukazati i gde postoje trenutne nepravilnosti u radu vašeg organizma.

Procena toksičnosti

Imate li višak kilograma, alergiju probleme na koži ili visok holesterol čak i kada vodite računa o ishrani?
Imate li želju za kafom, šećerom, brzom hranom ili probleme sa probavom? Sve su to mogući simptomi toksičnosti i znak da je pravo vreme da se pozabavite ovim problemom.
“Medical Twilight Zone” je izraz koji se koristi kada medicina nema objašnjenje ili dijagnozu za pacijenta koji se loše oseća. U velikom broju slučajeva laboratoriski testovi i analize kao što su X-zraci, PET scans, MRI-ih, CT…mogu pokazati da nema znakova abnormalnosti.

Ovo se moze ocekivati jer ni jedan od tih testova nije ni namenjeni za merenje parametara “zdravlja”ćelije i ćeliske toksičnost.

Quantum Wellness nudi dva nivoa procene toksičnosti. Prvi nivo je procena organa i organskih sistema a drugi je ćeliska toksičnost.

CENA ZA OBA IZVEŠTAJA – 30 EURA

PROCENA ENERGIJE

Optimalna energija organa i organizma u celini daje vašem telu mogućnost da otkloni oštećenja i ” popravi” ga. Dostignuća iz oblasti kvantne medicine pokazala su da zdravlje direktno zavisi od frekvencije i potencijala vaših ćelija.

Njihova optimalna energija trebala bi biti izmedju 70 i 80 mV i ako njen napon padne ispod ovih vrednosti mogu nastati odredjni funkcionalni problemi. Ispod 30mV ćelija gubi mehanizam “apoptoze” i počinje da se nekontrolisano deli i umnožava što je prvi pokazatelj mogućih kancerogenih promena i kranji trenutak da počnete razmišljati ozbiljno o svom zdravlju i životu.

Inforamcije o protoku energije i energetskom potencijalu organizma i organa na ćeliskom nivou moguće je saznati takozvanim čakra testom ili merenjem ćeliskog membranskog potencijala.

CENA ENERGETSKE PROCENE – 25 EURA

Imate li problema sa varenjem ili nadimanjem? Vodite računa o ishrani i koristite različite lekove, probiotike ali bez rezultata. Kolonskopski i Gastroskopski pregled nije pokazao nikakve promene i nepravilnosti ali vi i dalje imate proableme. Šta je rešenje? Za samo desetak minute možete saznati vredne informacije o funkcijionalnom stanju želudca, creva, jetre, pankreasa ili bilo kojeg drugog organa potpuno neinvazivnom metodom

Umesto da zbog stomačnih problema odmah radimo preglede poput kolonoskopije i gastroskopije koje su  neprijatne i bolne mnogo je logičnije prvo uraditi funkcionalnu procenu . Na ovaj način možete uštediti dosta novca i vremena.

Cena Kolonskopskog i gastroskopskog pregleda sa lokalnom anestezijom i analiza histopatološkog uzorka kreće se izmedju 300 i 400 eura dok bi funkcionalna analiza 5 organa gastrointestinalnog trakta po ceni od samo 50 eura, možda mogla da vam razreši nedoumice. Važno je napomenuti da funkcionalna analiza nije zamena za kolonskopski i gastroskopski pregled ali često je opravdana jer vam može uštedeti i vreme i novac.

Bolovi u kičmi mogu biti veoma neprijatni a dijagnostika koja će ukazati koji je pršljan u pitanju zahteva relativnu skupu dijagnostiku koja često nije dovoljna da vam da odgovor gde je zaista proglem i šta je njegov uzork. Magnetna rezonanca kičme kopletne kičme iznosi oko 300 eura dok slične informacije možete saznati i metodom Biorezonantne procene za samo 25 eura.

Funkcionalna procena:

 • 1 organ po izboru – 25 eura
 • 5 organa po izboru – 50 eura/ 10 e po organu.
 • 10 organa po izboru – 70 eura/ 7 e po organu.
 • 15 organa po izboru – 90 eura / 6 e po organau.

Ove procena preporučuje se zdravim i osobama sa manjim estetskim i zdravstvenim problemama.

Preventivna funkcionalna procena na ovom nivou podrazumeva screening kompletnog organaizma koji će vam ukazati gde postoje trenutne nepravilnosti i moguće predispozicije estetskih i zdravstvenih problema u budućnosti. U pisanom izveštaju izmedju ostalog dobićete i sledeće informacije.:

 • Nivo ukupne energije vašeg organizma,
 • Prisustvo toksičnosti, bakterija virusa i parazita.
 • pH organizma.
 • Procenat oksidativnog stresa.
 • Ocenu funkcionalne opterećenosti svih organskih sistema:

1. kardiovaskularni sistem
2. probavni sistem
3. endokrini sistem
4. limfni sistem
5. mišićni sistem (lokomotorni sistem)
6. koštani sistem (skeletni sistem, lokomotorni sistem)
7. nervni sistem
8. reproduktivni sistem
9. respiratorni sistem
10. mokraćni sistem
11. čulni sistem.

CENA ZA KOMPLETAN PISANI IZVEŠTAJ 100 EURA

PGLEDAJTE INFORMACIJE NA OVOM LINKU…

Ova opcija u mogućnosti je da kroz 4 jednostavna koraka dobijete odgovore na važna pitanja u oblasti lepote i zdravlja. NIVO 1 otkriva efikasnost i postojanje eventualnih kontraindikacija terapija koje koristite.   NIVO 2  nudi jedinstvenu mogućnost procene brzine starenja na ćeliskom nivou.  NIVO 3 ukazaće vam na hronične probleme i promene u vašem organizmu. dok NIVO 4 otkriva prave uzroke vaših estetskih i zdravstvenih problema. 

PROCENA EFIKASNOSTI TERAPIJE

Jedinstvena mogućnost da saznate moguće kontraindikacije i efikasnost tretmana ili terapije koju koristete i pre nego ga počnete koristiti.

Tržište je preplavljeno proizvodima koji nude čarobna rešenja za sve zdravstvene i estetske probleme uključujući i rak. Napokon je takvom načinu reklamiranja došao kraj zahvaljujući tehnologiji koja je u mogućnonsti da predvidi kako lek, dodatak ishrani, kozmetika ili šampon za kosu deluju na organizam i pre njegovog korišćenja. Na ovaj način možete saznati da li je čudotvorna biljka Imela, Kanabis ili bilo koja druga biljka, dodatak ishrani, homeopatski preparat ili lek zaista spasonosno rešenje za vas ili samo gubite vreme i bacate novac.

USLUGA PODRAZUMEVA PROCENU 5 UZORAKA (LEKOVI, SUPLEMENTI, KOZMETIKA, ŠAMPONI ILI BILO KOJI DRUGI PROIZVOD KOJE KORISTITE A ZA KOJE BI VOLELI DA SAZNATE KAO DELUJU NA VAŠ ORGANIZAM.

Potrebno vreme za kompletnu proceduru testiranja i konsultacije 30 minuta.

Cena usluge 50 eura.

*Mogućnosti doplate za individualne konsutacije
30 min – 30 eura
60 min – 50 eura

EPD-CELLULAR HEALTH ANALYSIS

Da li starite prerano? Kako to možete saznati?

Analiza dugovečnosti i vitalnosti, poznata i kao Cellular Health Analysis, je naučno potvrđen test koji tačno meri biofizičke parametre ćelija. Analizom dobijenih parametara može se precizno saznati “zdravlje” svakog oragana na ćeliskom nivou i na taj način ukazati na organske sisteme kojima trebamo posvetiti pažnju. Izveštaj sadrži informacije o tome koliko dobro funkcionišu ćelije vaših organa. Rezultati pokazuju različite parametre: Ćeliski membranski potencijal i količinu energije koju ona proizvodi, postojanje endogene i egzogene toksičnosti, prisustvo parazita i propustljivost jonskih kanala. Postupak je potpuno bezbolan i siguran za sve osobe uključijući i trudnice. Kao i kod analiza krvi, komparativno testiranje nakon sprovodjenja odredjene terapije može nam dati informacije o efikasnosti terapije.

Procena kompletnog organizma traje 90 minuta.

Vrednost usluge: 150 eura.

Saznaj više…

BRS FUNKCIONALNA PROCENA

Informacije koje će te dobiti na ovaj način zameniće desetine drugih pregleda, analiza i testova.

Često se dešava da nakon svih pregleda koje ste obavili rezultati budu dobri i da i pored potrošenog novca i izgubljenog vremena i dalje nemate odgovor na većinu pitanja i nedoumica.

Kompletnom analizom 65 organa za samo 2,3 eura po organu imaćete preciznu procenu zdravlja i saznaćete važne informacije o svakom organau ima funkcionalni i energetske nedostatke i gde treba tražiti uzroke vaših problema.

Kompletna procedura screeninga i analize organa traje 90 minuta i u cenu je uračunata online ili offline konsultacije sa stručnjacima Quantum Wellness matičnog centra. Cena za kompletnu proceduru 150 eura.

DIFERENCIJALNA DIJAGNOSTIKA

Usluga Diferencijalne dijagnostike u zavisnosti od kompleksnosti problema često zahteva kombinovanje nekoliko dijagnostičkih metoda. Pored screeninga i analize kompletnog organizma pri sprovodjenju diferencijalne dijagnostike koristimo rezultate  E.P dijagnostike i vašu medicinsku dokumentaciju kako bi pokušali pronaći uzrk i mogući mehanizam nastanka problema. 

PREDNOSTI:

 • Kompletnom analizom organizma metodom diferencijalne dijagnostike pored informacija koje bi ste dobili kroz prethodna 4 nivoa imate mogućnost da saznate moguće mehanizme nastanka i uzrok problema.
 • Često nam se dešava da naši klijenti i pored toga što su obavili desetine pregleda i analiza još uvek nemaju odgovor na ključno pitanje: Šta je uzrok njihovih problema. Upravo je diferencijalna dijagnostika put kojim možemo doći do odgovora na ova i mnoga druga pitanja.
 • Imaćete preciznu procenu zdravlja i saznaćete gde postoje predispozicije za razvoj nekih ozbiljinih kao i uzrok vaših trenutnih zdravstvenih i estetskih problema.

USLUGA DIFERENCIJALNE DIJAGNOSTIKE PODRAZUMEVA: 

 1. BRS SCREENING KOMPLETNOG ORGANIZMA (65 ORGANA)
 2. STRUČNA ANALIZA SVAKOG ORGANA POJEDINAČNO.
 3. FUNKCIONALNA PROCENA NA ĆELISKOM NIVOU
 4. ODGOVARAJUĆE BIOHEMISKE ANALIZE
 5. INDIVIDUALNE KONSULTACIJE 
 6. PISANI IZVEŠTAJ

Vrednost usluge: 300 bodova

Pronaći odgovore na pitanja u vezi ishrane i kako izabrati u moru kontradiktornih informacija nije nimalo lako.  U želji da vam pomognemo odabrali smo još 4 opcije. NIVO 1 procenjuje kako vaše organizam reaguje na vašu omiljenu hranu. NIVO 2 je test na gluten i laktozu. NIVO 3 procenjuje nutritivne i mineralno vitaminske potreba dok je NIVO 4 objedinio sve što je potrebno da vam se napravi optimalni detox i nutritivni program.

Nutritivna procena.

Svaka osoba je jedinstvena u pogledu izlgleda i zdravlja ali i u pogledu optimalnog načina ishrane i suplementacije. Ono što jednoj osobi prija kod druge može izazvati različite reakcije. Kako one na koje organizam reaguje odmah i burno tako i one koje su prikrivene.

Odgovor na ovu zbunjujuću “kontroverzu” leži u biohemijskoj individualnosti. Različitim fiziološkim tipovima potrebne su različite mešavine goriva da bi ispravno funkcionisali, odnosno, određeni uslovi kako bi imali maksimalnu ćelijsku energiju i maksimalno zdravlje. Sportski automobil troši drugačije gorivo u odnosu na kamion ili džip, a isto se odnosi i na ljudske metaboličke tipove.

Mnogo se priča o potrebi personalizacije u ishrani medjutim tehnologija koja se u tu svrhu koristi još uvek se bazira na procenama težine, masti i brojanja kalorija. To su svako važni parametri ali u velikom broju slučajeva nedovojni zato je pravo vreme da se upoznate sa inovativnom tehnologijom i za početak saznate  kako vaš organizam reaguje na vašu omiljenu hranu.

USLUGA PODRAZUMEVA EPD TEST I PROCENU 10 NAMIRNICA PO VAŠEM IZBORU.

Vrednost usluge: 25 bodova

TEST NA LAKTOZU I GLUTEN

Simptomi koji se javljaju kao intolerancija na hranu mogu biti različiti, u zavisnosti od organa na kom se ispoljavaju. Mogu se pojaviti svrab nosa, kijavica, kašalj, bolovi u mišićima i zglobovima, glavobolja, pad koncentracije, umor, bezvoljnost, kao i bolovi u stomaku, dijareja, muka ili zatvor. Da li ste intolerantni na nešto, možete proveriti laboratorijskim testovima intolerancije, kada se radi analiza za veliki broj namirnica ili ciljanim BRS testom za odredjene namirnice. 

Za BRS test na gluten i laktozu potrebno vam je desetak minuta, potpuno je neinvazivan a rezultate će te saznati odmah.

Vrednost usluge: 25 eura

PROCENA OPTIMALNE SUPLEMENTACIJE

Tržište
je preplavljeno  proizvodima koji nude čarobna rešenja za sve
zdravstvene i estetske probleme uključujući i rak. Napokon je takvom
načinu reklamiranja došao kraj zahvaljujući tehnologiji koja je u
mogućnonsti da predvidi kako lek, dodatak ishrani, kozmetika ili šampon
za kosu deluju na organizam i pre njegovog korišćenja. Na
ovaj način možete saznati da li je čudotvorna biljka Imela, Kanabis ili
bilo koja druga biljka, dodatak ishrani, homeopatski preparat ili lek
zaista spasonosno rešenje za vas ili samo gubite vreme i bacate novac. 

USLUGA
PODRAZUMEVA PROCENU 5 UZORAKA (LEKOVI, SUPLEMENTI, KOZMETIKA, ŠAMPONI
ILI BILO KOJI DRUGI PROIZVOD  KOJE KORISTITE A ZA KOJE BI VOLELI DA
SAZNATE KAKO DELUJU NA VAŠ ORGANIZAM.

Vrednost usluge: 25 bodova

 

VITAMIN & MINERAL TEST

ŠTA SE DEŠAVA KADA VAM NEDOSTAJU VITAMINI

U današnje vreme, sve je više ljudi koji se hrane nezdravo i kojima je  jako teško da obezbede potrebnu dnevnu količinu vitamina za pravilno funkcionisanje organizma. Takođe, mnoge restriktivne dijete za mršavljenje mogu dovesti do nedostatka vitamina.

Kako doktori navode, slab unos vitamina u organizam priprema teren da se bolesti lakše pojave, tj. kada fale vitamini organizam teže obavlja svoje funkcije. Vitamini deluju kao saučesnici u svim reakcijama koje se dešavaju u našem organizmu. I upravo kada nam fale vitamini, organizam nam šalje čudne znake na koje moramo obratiti pažnju. Pokazatelji nedostatka nekih vitamina su različiti i mogu biti dosta zbunjujući zbog čega je vrlo važno pravilno vršiti njihovu procenu.

USLUGA PODRAZUMEVA EPD TEST I PROCENU 5 PROIZVODA PO VAŠEM IZBORU.

NAPOMENA* Ova usluga ne podrazumeva individualne konsultacije i analizu izveštaja.

Vrednost usluge: 25 bodova

Detokskacija je podjednako važna kao i unos hrane i za njega moramo
odvojiti i isplanirati vreme u životu. Kao što planiramo godišnji odmor,
odlazak u bioskop, gledanje utakmice, tako bi bilo dobro da jednom ili
dva puta godišnje sprovedemo generalno čišćenje organizma iznutra.
Detoksikacija je pojam koji se danas koristi za različite tretmane i
postupke, koji su u većini slučajeva samo gubljenje vremena i bacanje
novca.

Različiti proizvodi, trodnevni dijetetski programii bez
obzira koliko prirodni bili i kako se pompezno reklamirali da čiste
organizam, u većini slučajeva su besmislica i obmana za neupućene
potrošače koji su u očaju pokušali da nađu sebi pomoć. Upotrebom
ovakvih proizvoda ili sprovođenjem programa detoksikacije verovatno se
ljudi neće povrediti  ali je naivno očekivati da će se osloboditi
toksina ili parazita.

PROCENA OPTIMALNE ISHRANE/DIET FUNCTIONAL SCREENING

Pronaći odgovore na pitanja u vezi ishrane i kako izabrati u moru kontradiktornih informacija nije nimalo lako. Svaka osoba je jedinstvena u pogledu izgleda i zdravlja ali i u pogledu optimalnog načina ishrane i suplementacije. Ono što jednoj osobi prija kod druge može izazvati različite reakcije. Kako one na koje organizam reaguje odmah i burno tako i one koje su prikrivene. Ovaj test je idealan način da saznate kako vaš organizam reaguje na hrana koju svakodnevno koristite. Ovim testom možemo saznati kako na određene namirnice ili supstance reaguju naši organi i organski sistemi. Potrebno je samo nekoliko minuta da saznate postoji li alergijski odgovor na neku hranu ili kozmetički proizvod ili kako oni utiču na kardiovaskularni ili endokrini sistem, cirkulaciju, polne žlezde ili parenhimsku degeneraciju. Ovo je najprecizni i najbolji način da saznate koji je vaš optimalni način ishrane.

Kompletna procedura koja je potrebna za izradu personalizovanog programa detoksikacije i ishrane traje oko 90 minuta a cena usluge testiranja  iznosi 12.000 eura.

Ova opcija predstavlja prvi korak ukoliko želite saznati gde postoje nepravilnosti u vašem organizmu. Ovu opciju preporučujemo bez obzira koji estetski ili zdravstveni problem je u pitanju i podrazumeva screening i rocenu funkcionalnog stanja svih organa i organskih sistema. Dobićete izveštaj o funkcionalnoj opterećenosti svih organa u vašem telu ( u zavisnosti kako se računa izveštaj obuhvata oko 60 organa) i saznati gde postoje nepravilnosti u radu vašeg organizma. Potrebno vreme 40min

PREVENTIVNA FUNKCIONALNA PROCENA ZDRAVLJA.

Ova opcija nudi mogućnost da saznate gde postoje nepravilnosti u radu vašeg organizma i može vam ukazati gde postoje predispozicije za nastanak estetskih i zdravstvenih problema i nekoliko godina pre pojave prvih simptoma.

Izveštaj preventivne funkcionalne procene podrazumeva sledeće informacije:

 • SPISAK ORGANA KOJI IMAJU OPTIMALNU FUNKCIONNALNU I ENEGETSKU STABILNOST.
 • SPISAK ORGANA KOJI IMAJU FUNKCIONALNO I ENERGETSKO OPTEREĆENJE I UPALNE PROCESE
 • SPISAK ORGANA SA MALOM ENERGIJOM I POTENCIJALNIM DEGENERATIVNIM PROCESIMA.

PRIMER IZVEŠTAJA I UPUTSTVO ZA LAKŠE TUMAČENJE REZULTATA.

Vrednost usluge: 50 bodova
 
 

Ova opcija pored informacija koje nudi preventivna opcija (opcije 1) nudi i važne informacije i o 4 ključna faktora od kojih zavisi vaše zdravlje:

 • NIVO ENERGIJE
 • STEPEN TOKSIČNOSTI
 • pH ORGANIZMA
 • STEPEN OKSIDATIVNOG STRESA
 • potrebno vreme za screening 15 min.
 • Pisani izveštaj se dobija na mail u roku od 24 h. 
Vrednost usluge: 70 bodova

Procena jednog ili više organa po izboru.

Usluga podrazumeva screening u kapsuli i izveštaj koji se u roku od desetak minuta ili nakasnije u roku od 12h šalje na mail.

 • Analiza  jednog organa po vašem izboru 50eura.
 • Analiza i izvešta 3 organa po vašem izboru 70e.
 • Analiza 5 organa po izboru 100 e.
 • Analiza 10 organa po izboru 150 e

Ova opcije nudi mogućnost da saznate važne informacije o funkciji jednog ili više organa po vašem izboru.

Cena podrazumeva screening u kaspuli, pisani izveštaj koji će u obliku slike, grafikona i tekstualno prikazati  najzančajnije funkcije odabranih organa. Stručan komentar rezutata kao i osnovne infromcaije skeniranom organau i njegovoj funkciji.

Izgled izveštaja:

1.  Izgled izveštaja jednog organa po izboru.

 
Spisak organa za koje je moguće dobiti izveštaj.
 
1.CEREBRAL CORTEX, BLOD SUPPLY -R
2.CEREBRAL CORTEX, BLOD SUPPLY -L
3. EPIPHISIS
4. THALAMUS – R
5. THALAMUS – L
6. HYPOTHALAMUS
7. HYPOPHYSIS
8. ORGANS OF SEEING, – R
9. ORGANS OF SEEING, – L
10. PONS VAROLII – R
11. PONS VAROLII – L
12. MEDULLA OBLONGATA – R
13. MEDULLA OBLONGATA – L
15. NASOPHARYNX – L
16. NECK LYMPH NODES – R
17. NECK LYMPH NODES – L
18. TONSILLS OF PHARYNGEAL PLEXUS – R
19. TONSILLS OF PHARYNGEAL PLEXUS – L
20. THYROID GLAND – R
21. THYROID GLAND – L
22. SUPRARENAL GLANDS -R
23. SUPRARENAL GLANDS -L
24. PARATHYROID GLANDS – R
25. PARATHYROID GLANDS – L
26. TRACHEA – R
27. TRACHEA – L
28. BRONCHUS – R
29. BRONCHUS – L
30. LUNGS – R
31. LUNGS – L
32. THYMUS – R
33. THYMUS – L
34. LYMPHOKINESIS – R
35. LYMPHOKINESIS – L
37. MAMMARY GLAND – L
38. HEARTH – R
39. HEARTH – L
40. VENOUS SYSTEM
41. ARTERIAL SYSTEM
42. SPLEEN, IMMUNITY
43. ESOPHAGUS, LYMPH FLOW
44. STOMACH
45. DUODENUM
45. DUODENUM
46. G ALL-BLADDER, DUCTS
47. LIVER
48. PANCREAS
49. SMALL INTESTINE – R
50. SMALL INTESTINE – L
51. LARGE INTESTINE, CAECUM – R
52. LARGE INTESTINE, SIGMOID COLON, RECTUM – L
53. KIDNEY – R
54. KIDNEY – L
55. URINARY BLADDER – R
56. URINARY BLADDER – L
57. UTERUS – R
58. UTERUS – L
59. OVARIES – R
60. OVARIES – L
61. SPINAL CORD
62. ARTICULATIONS OF ARMS – R
63. ARTICULATIONS OF ARMS – L
64. ARTICULATIONS OF LEGS – R
65. ARTICULATIONS OF LEGS – L:H

Cena za ovu opciju 250 eura.

NIVO 4 podrazumeva analiza funkcije svih organa (NIVO 1 I 3), analizu ključnih faktrora  od kojih zavisi zdravlje (NIVO 2) a zatim pronalaženje mogućih uzroka vašeg estetskog ili zdravstvenog problema. Usluga podrazumeva konsultacija u trajanju od 60 minuta.

CENA ZA OVU USLUGU 60 EURA.

Nutretivna procena podrazumeva test nutritivne koherentnost na osnovne namirnice. Ovim testom saznaćete kako vaš organizam reaguje na vašu omiljenu hranu i koje namirnice su optimalne za vašu ishranu. 

Ova opcija nudi mnogo više od uobičajenog testa netolerancije na hranu. Pored informacija o mogućim reakcijma poput netolerancije i alergiske reakcije, ova opcija ukazaće kako na odredjenu hranu reaguju:

 • Endokrini sistem
 • Urogenitalni sistem
 • Kardiovaskularni sistem
 • Gastrointestinalni sistem
 • Parenhimski organi.
 • Imuni sistem
 • Alergijski odgovr organizma na namirnice.

Potrebno vreme za sprovođenje testa – 60 minuta

Izveštaj podrazumeva:

 • Spisak namirnica koje možete koristiti jer test biološke koherentnosti ukazuje na pozitivan odgovor testiranih organa.
 • Spisak namirnica koje bi trebalo da izbegavate u ovom trenutku, jer test pokazuje da konzumiranje tih namirnica, negativno deluje na neke organe i organske sisteme.
 • Spisak namirnica koje možete povremeno koristiti. 

Procena toksičnosti i prisusrvo bakterija virusa ili parazita – 50 bodova.

Izveštaj podrazumeva analizu stepena toksičnosti, spisak organa koji trpe najveće  toksično opterećenje i dal li je u pitanju endogena ili egzogena toksičnosti, odnosno da li je izvor toksičnosti spoljni ili unutarnji uzrok. Takodje ova opcija ukazaće na prisustvo bakterija virusa i parazita.

Šta nam lekari ne govore i zašto je važno da saznate stepen toksičnosti vašeg organizma?

“Medical Twilight Zone” je izraz koji se koristi kada medicina nema objašnjenje ili dijagnozu za pacijenta koji se loše oseća.

Imate li višak kilograma, alergiju probleme na koži, bolove u zglobovima ili visok holesterol čak i kada vodite računa o ishrani? Imate li želju za kafom, šećerom, brzom hranom ili  probleme sa probavom? Sve su to mogući simptomi toksičnosti i znak da je pravo vreme da se pozabavite ovim problemom.

Informacije u nastavku mogu zauvek promeniti vaše razmišljanje o zdravlju i bolesti i zato je izuzetno važno da pročitate ovaj tekst od kraja.
 

Unutrašnja čistoća je važnija od spoljašnje.

Detoksikacija je pojam koji se danas koristi za različite tretmane i postupke, koji su u većini slučajeva samo gubljenje vremena i bacanje novca.

Različiti proizvodi, trodnevni dijetetski programi bez obzira koliko prirodni bili i kako se pompezno reklamirali da čiste organizam u većini slučajeva su besmislica i obmana za neupućene potrošače koji su u očaju pokušali da nadju sebi pomoć. Upotrebom ovakvih proizvoda ili sprovodjenjem programa detoksikacije verovatno se ljudi neće povrediti  ali je naivno očekivati da će te se osloboditi toksina ili parazita.

Proces detoksikacije organizma vrlo je zahtevan proces i neophodno ga je sprovoditi čitavog života. Svakodnevno smo izloženi toksinima iz vazduha, vode, hrane kao i toksinima koje proizvodi naš organizam. Ćelije u mitohondrijama proizvode energiju iz elemenata koje unosimo ishranom. Pri procesu tri karbonskih kiselina stvara se energija ali i odredjene količina otpada koji se iz ćelije izbacuje u medjućeliski prostor pa je ukoliko pre ili kasnije dodje do nagomilavanja ovog otpada potrebno naći načina da ga uklonimo. Naravno i ovaj otpad za nekoga je pogodno tlo za život pa ga naseljavaju….

Za više informacija o uticaju toksičnosti na zdravlje pročitajte teskt na ovom linku…

Ph ili procena alkalnosti organizma – 50 eura.

 Procena se radi na osonvu analize rezultata BRS funkcionalne procene. O ovoj kao o velikom broju drugih tema na internetu ima veliki broj kontradiktornih informacija i vrlo je teško proceniti ko je u prdavu a ko greši. I ovog puta nećemo učestvovati u polemici jer u većini slučajeva je istina negde izmedju jer se mišljenja istavovi  uglavnom baziraju na trenutnim informacijama i znanju osobe koja nešto komentariše.

Često su ta znanja nedovoljna jer se baziraju na polu invormacijama. Neko svoje stavove bazira na egzaktnim činjenicama iz hemije, biologije, biohemije, biofizike i ona u osonvi nisu pogrešna. Medjutim, kako se neki prces dešava unutar organiza i na ćelisjskom nivou, još uvek je malo istraženo i predstavlja nepoznanicu za veliki broj ljudi.  Važno je da naglasimo da se ova procena ne bazira na analizama krvi, urina ili drugih telesnih tečnosti.

Ukoliko želite da saznate više infomracija o uticaju kisele sredine na razvoj kancera i većine hroničnih bolesti pogledajte ovaj link…

 

Opšta procena nivoa energije – 25 bodova.

Kvalitet života i zdravlja zavisi od energije koju poseduju vaše ćelije. Ona daje mogućnost da popravi i otkloni nepravilnosti u najranijoj fazi.  Najnovija naučna otkrića  pokazala su da zdravlje direktno zavisi od frekvencije i potencijala vaših ćelija.

Ukoliko želite više informacija o značaju energije pogledajte ovaj link…

Ukoliko vas zanima vaš energetski status ova opcija može biti pametan izbor. Saznaćete nivo vaše energije, gde postoje energetske blokade i kakav je njen protok na čakrama.

Testiraćemo različite energetske programe kako bi pronašli onaj koji će dati najbolje rezultate.

Procena stresa – 50 eura.

Simptomi stresa su nam svima dobro poznati, navešćemo samo neke: glavobolja, mišićna napetost, znojenje, suvoća usta, crvenilo i/ili iritacije kože, povišenje ili sniženje krvnog pritiska, ubrzan rad srca… O tome verovatno već  mnogo znate ali šta uraditi i kako ga eliminisati ili smanjiti prepustite nama. Prvi korak je njegova procena. Opštom procenom stresa znaćete koliko je vaš oraganizam izložen i kako se odražava na vaše zdravlje.  Za više informacija pogledajte ovaj link…

 
 

Ova opcija omogućiće vam da saznate važne informacije o uticaju različitih faktora na vaše zdravlje i izgled. Pored hrane i uobičajenih namirnica ova opcija nudi mogućnost da saznate i kako vaš organizam reaguje na gluten, laktozu, vitamine i suplemente koje koristite, kozmetiku i sredstva za negu tela i kose ili čak i lekova i tretmana koje koristite. Ova usluga podrazumeva EPD TEST na 150 uzoraka i cena za ovu uslugu je 150 eura.

PROGRAMI EDUKACIJE

Pozivamo vas na predavanje i praktičnu demonstraciju mogućnosti Quantum Wellness koncepta i tehnologije za neinvazivnu funkcionalnu procenu zdravlja i nutritivnih potreba. Ova tehnologija štedi vam vreme i novac a ukoliko razmišljate da započnete novu uzbudljivu karijeru daje vam prednost u odonosu na konkurenciju. Prezentacija mogućnosti ove tehnologije i sistema biće praćena praktičnom demonstracijom rada sa klijentom a nakon toga odgovaraćemo na vaša pitanja. Za više informacija kontaktirajte nas.

DRUGO STRUČNO MIŠLJENJE

Šta vam je najvažnije kada se osećate loše ili ste bolesni?

Jednostavno i brzo zakazivanje terimina za pregled i konsultacije.
Razumljive informacije.
Dovoljno vremena za razgovor i konsultacije.
Mogućnost konsultacija sa stručnjacima iz različitih oblasti integrativne i oficialne medicine.

Statistike govore da je preko 80% dijagnoza pogrešno zbog čega drugo stručno mišljenje može biti dobar način da budete bliže pravoj dijagnozi.

Suočeni sa ogromnim brojem informacija, beskrajnim ponudoma revolucionarnih dijeta, čudotvornih preparata, lekova i aparata, više nismo u stanju da realno procenimo i donesemo odluku.

Jedni su ZA, drugi PROTIV, pa se postavlja pitanje KOME VEROVATII?

Ukoliko imate dilemu a nemate koga da pitate Quantum Wellness je spreman da vam pomogne.

Drugo stručno mišljenje koje možete dobiti od strane naših stručnjaka zasniva se i na osnovu procene i analize funkcionalnog stanja organa i organskih sistema.

Svaka osoba je specifčna ličnost kako u fizičkom tako I u pogledu navika, ukusa, potreba I mogućnosti što znači I da terapija, ishrana, suplementacija mora biti individualno prilagodjena.

Dok je nekada lekar morao da pogadja uzrok problema na osnovu onoga što mu je pacijent rekao ili je sam video danas zahvaljujući novim funkcionalnim dijagnostičkim analizama, moguće je veoma precizno proceniti mogući uzrok esteskog ili zdravstvenog problema, odabrati adekvatan način terapije i pratiti efekat terapije ako je potrebno I svakodnevno.

 

Zašto je ovo ispravan pristup?

Veoma često uzrok estestkog ili zdravstvenog problema nije poznat a često imamo I pogrešnu dijagnozu što dovodi do odgadjanja lečenja i pogrešnih lekova koji deluju samo na simptome a ne na uzork. Gojaznost je dobar primer ove situacije. “Topiti” kilograme, masnoće ili lečiti simptome za koje nije poznat uzrok nije dobro rešenje.

Posledice ovakvog pristupa često dovode do pogoršanja situacije, komplikacija a često i do smrtnog ishoda.

Quantum Wellness – drugo stručno mišljenje može se primeniti za bilo koji estetski ili zdravstveni problem. Bilo da je u pitanju višak kilograma, alergija, neplodnost, dijabetes ili kancer

Bolesnici koji su suočeni s malignim bolestima nalaze se u teškoj situaciji borbe za vlastiti život i za zdravlje. Najčešće u takvim situacijama bolesnici zajedno sa svojim najbližima obilaze stručnjake iz različitih područja medicine težeći bolji način za njihovo lečenje.
Q.W. – Drugo stručno mišljenje želi vam omogućiti da dobijete odgovor na svako pitanje i nedoumicu koju imate.

Naša usluga svojim klijentima pruža:

Individualan pristup svakom bolesniku.
Razumevanje sadašnjeg stanja i uzroka bolesti.
Multidisciplinarni pristup – stručnih osobe iz različitih oblasti medicine.
U slučaju potrebe dodatnih pregleda i tretmana saradjujemo sa centrima u zemlji i inostranstvu vodeći računa o potrebama i mogućnostima klijenta.
Dostupnost najmodernijih metoda dijagnostike i terapije iz oblasti integrativne i kvantne medicine uz personalizvane programe funkcionalne ishrane.

Cene konsultacija i analize medicinske dokumetacije u cilju dobijanja drugog stručnog mišljenja – 12.000 rsd.

Cena konsultacija radi drugog stručnog mišljenja na osnovu BRS funkcionalne procene – 25.000 rsd.

IZRADA PERSONALIZOVANIH NUTRITIVNIH PROGRAMA

Pronaći odgovore na pitanja u vezi ishrane i kako izabrati u moru kontradiktornih informacija nije nimalo lako. U želji da vam pomognemo možemo vam ponuditi 4 opcije.

NIVO 1 procenjuje kako vaše organizam reaguje na vašu omiljenu hranu.
NIVO 2 je test na gluten i laktozu.
NIVO 3 procenjuje nutritivne i mineralno vitaminske potrebe. NIVO 4 objedinio sve što je potrebno da vam se napravi optimalni detox i nutritivni program.

NIVO 1.

Svaka osoba je jedinstvena u pogledu izlgleda i zdravlja ali i u pogledu optimalnog načina ishrane i suplementacije. Ono što jednoj osobi prija kod druge može izazvati različite reakcije. Kako one na koje organizam reaguje odmah i burno tako i one koje su prikrivene.

Odgovor na ovu zbunjujuću “kontroverzu” leži u biohemijskoj individualnosti. Različitim fiziološkim tipovima potrebne su različite mešavine goriva da bi ispravno funkcionisali, odnosno, određeni uslovi kako bi imali maksimalnu ćelijsku energiju i maksimalno zdravlje. Sportski automobil troši drugačije gorivo u odnosu na kamion ili džip, a isto se odnosi i na ljudske metaboličke tipove.

Mnogo se priča o potrebi personalizacije u ishrani medjutim tehnologija koja se u tu svrhu koristi još uvek se bazira na procenama težine, masti i brojanja kalorija. To su svako važni parametri ali u velikom broju slučajeva nedovojni zato je pravo vreme da se upoznate sa inovativnom tehnologijom i za početak saznate kako vaš organizam reaguje na vašu omiljenu hranu.

USLUGA PODRAZUMEVA EPD TEST I PROCENU 10 NAMIRNICA PO VAŠEM IZBORU.

Vrednost usluge: 2.500 rsd.
NIVO 2

TEST NA LAKTOZU I GLUTEN

Simptomi koji se javljaju kao intolerancija na hranu mogu biti različiti, u zavisnosti od organa na kom se ispoljavaju. Mogu se pojaviti svrab nosa, kijavica, kašalj, bolovi u mišićima i zglobovima, glavobolja, pad koncentracije, umor, bezvoljnost, kao i bolovi u stomaku, dijareja, muka ili zatvor. Da li ste intolerantni na nešto, možete proveriti laboratorijskim testovima intolerancije, kada se radi analiza za veliki broj namirnica ili ciljanim BRS testom za odredjene namirnice.

Za BRS test na gluten i laktozu potrebno vam je desetak minuta, potpuno je neinvazivan a rezultate će te saznati odmah.

Vrednost usluge: 2.500 rsd.
NIVO 3

PROCENA NUTRITIVNIH, MINERALNO VITAMINSKIH POTREBA I OPTIMALNE SUPLEMENTACIJE

Tržište je preplavljeno proizvodima koji nude čarobna rešenja za sve
zdravstvene i estetske probleme uključujući i rak. Napokon je takvom
načinu reklamiranja došao kraj zahvaljujući tehnologiji koja je u
mogućnonsti da predvidi kako lek, dodatak ishrani, kozmetika ili šampon
za kosu deluju na organizam i pre njegovog korišćenja. Na
ovaj način možete saznati da li je čudotvorna biljka Imela, Kanabis ili
bilo koja druga biljka, dodatak ishrani, homeopatski preparat ili lek
zaista spasonosno rešenje za vas ili samo gubite vreme i bacate novac.

USLUGA
PODRAZUMEVA PROCENU 5 UZORAKA (LEKOVI, SUPLEMENTI, KOZMETIKA, ŠAMPONI
ILI BILO KOJI DRUGI PROIZVOD KOJE KORISTITE A ZA KOJE BI VOLELI DA
SAZNATE KAO DELUJU NA VAŠ ORGANIZAM.

Vrednost usluge: 2.500 rsd.

VITAMIN & MINERAL TEST

ŠTA SE DEŠAVA KADA VAM NEDOSTAJU VITAMINI

U današnje vreme, sve je više ljudi koji se hrane nezdravo i kojima je jako teško da obezbede potrebnu dnevnu količinu vitamina za pravilno funkcionisanje organizma. Takođe, mnoge restriktivne dijete za mršavljenje mogu dovesti do nedostatka vitamina.

Kako doktori navode, slab unos vitamina u organizam priprema teren da se bolesti lakše pojave, tj. kada fale vitamini organizam teže obavlja svoje funkcije. Vitamini deluju kao saučesnici u svim reakcijama koje se dešavaju u našem organizmu. I upravo kada nam fale vitamini, organizam nam šalje čudne znake na koje moramo obratiti pažnju. Pokazatelji nedostatka nekih vitamina su različiti i mogu biti dosta zbunjujući zbog čega je vrlo važno pravilno vršiti njihovu procenu.

USLUGA PODRAZUMEVA EPD TEST I PROCENU 5 PROIZVODA PO VAŠEM IZBORU.

Vrednost usluge: 2.500 rsd.

NAPOMENA* Ova usluga ne podrazumeva individualne konsultacije i analizu izveštaja.
NIVO 4

Detokskacija je podjednako važna kao i unos hrane i za njega moramo
odvojiti i isplanirati vreme u životu. Kao što planiramo godišnji odmor,
odlazak u bioskop, gledanje utakmice, tako bi bilo dobro da jednom ili
dva puta godišnje sprovedemo generalno čišćenje organizma iznutra.
Detoksikacija je pojam koji se danas koristi za različite tretmane i
postupke, koji su u većini slučajeva samo gubljenje vremena i bacanje
novca.

Različiti proizvodi, trodnevni dijetetski programi bez obzira koliko prirodni bili i kako se pompezno reklamirali da čiste organizam u većini slučajeva su besmislica i obmana za neupućene
potrošače koji su u očaju pokušali da nadju sebi pomoć. Upotrebom
ovakvih proizvoda ili sprovodjenjem programa detoksikacije verovatno se
ljudi neće povrediti ali je naivno očekivati da će se osloboditi
toksina ili parazita.

Quantum Wellness program detoksikacije nudi mnogo više. Izmedju ostalog i zato što smo u mogućnosti da program individualno prilagodimo svakoj osobi na osnovu procene stepena toksičnosti i analize organa koji trpe najveće opterećenje. Cena za izradu pisanog programa detoksikacije i paket proizvoda koji su neophodni za sprovodjenje programa iznosi 18.000 rsd.

PROCENA OPTIMALNE ISHRANE

Pronaći odgovore na pitanja u vezi ishrane i kako izabrati u moru kontradiktornih informacija nije nimalo lako. Svaka osoba je jedinstvena u pogledu izlgleda i zdravlja ali i u pogledu optimalnog načina ishrane i suplementacije. Ono što jednoj osobi prija kod druge može izazvati različite reakcije. Kako one na koje organizam reaguje odmah i burno tako i one koje su prikrivene. Ovaj test je idealan način da saznate kako vaš organizam reaguje na hrana koju svakodnevno koristete. Ovim testom možemo saznati kako na odredjene namirnice ili supstance reaguje naši organi i organski sistemi. Potrebno je samo nekoliko minuta da saznate postoji li alergiski odgovor na neku hranu ili kozmetički proizvod ili kako oni utiču na kardiovaskularni ili endokrilni sistem, cirkulaciju, polne žlezde ili parenhimsku degeneraciju. Ovo je najprecizni i najbolji način da saznate koji je vaš optimalni način ishrane.

Kompletna procedura podrazumeva:

BRS funkcionalnu procenu kompletnog organizma – 60 minuta.
EPD procdena kompletnog organizma – 120 minuta.
MGI – Programiranje i izrada recepta za nutriceutike. 180 min.
EPD procena biološke koherentnosti na hranu – 60 min.
EPD procena biološke koherentnosti na proizvode koji se koriste kao podrška za sprovodjenje programa – 60 min.
izrade individualnog pisanog programa ishrane i pidrška. CENA ZA KOMPLETAN PROGRAM I ODGOVARAJUĆE PROIZVODE ZA PODRŠKU 60..000 rsd.

Ukoliko imate nedoumice oko izbora dijagnostičkih usluga ili programa molimo vas da popunite kratak upitnik. Nakon što  odgovorite na nekoliko pitanja koja se odnose na način vašeg života, ishrane i navika poslaćemo vam predlog za dalje korake. Saznaj više…

 • Cena prvog tretmana – 100 eura
 • paket od 10 tretmana – 240 eura

Svi klijenti koji se odluče za paket od 10 tretmana  u okviru prvog tretmana dobiće test i procenu efikasnosti tretmana.

Cena od 100 eura, podrazumeva:

 • Preventivnu funkcionalnu procenu zdravlja
 • Testiranje optimalnog programa i prvi tretman.

Procena koju klijent dobija, podrazumeva:

 • Prezentacija izveštaja koji ukazuje kako je dosadašnji način života i ishrane uticao na zdravlje klijenta, odnosno spisak organa sa nedovoljnom energijom i potencijalno degenerativnim procesima i spisak organa sa visokom energijom, koje trpe funkcionalno opterećenje i gde se mogu razviti upalni procesi.
 • Klijent će imati priliku i da se upozna sa efektima na organizam pre i posle tretmana.  Ukoliko test pokaže da ni jedan od testiranih programa nije doveo do poboljšanja klijent NEMA OBAVEZU da sprovodi paket od 10 tretmana i NEĆE PLATITI NI TEST NI TRETMAN 
Full Body Relaxation – 150 bodova
Power napping, relax and refresh With Sound Color And Light Waves

PROGRAM PODRAZUMEVA:

 • HRV procena –
 • BRS WELLNESS PROCENA – 
 • 8 tretmana u kvantnoj zoni – 
 • smernice ishrane na osnovu preventivne nutritivne procene  – 
 • paket proizvoda za podršku na osnovu preventivne procene 
 

Savremen čovek ima malo ili nimalo vremena za sebe, za odmor, opuštanje, relaksaciju. Nije retka pojava da iscrpimo organizam do tih granica da, umesto da odemo na odmor ili pronadjemo način da se na neki način relaksiramo, odemo na bolovanje!

Pod relaksacijom se podrazumijeva potpuno psihičko i fizičko opuštanje (total-power napping) pri čemu je tonus mišića veoma nizak, a pacijent se nalazi u budnom stanju.

Relax tretman poboljšava senzualnu percepciju pružajući jedinstven osećaj dubokog opuštanja sa energizirajućim efektom. 

Različiti nivoi percepcije spojeni su u iskustvo nakon kojeg ćete se osećati istovremeno opušteno i puni energije. Mentalni i fizički efekti koji su dokazani njihovim istraživanjima dovode do smanjenja stresa, dubokog opuštanja,  punjenja energije, stimulacije cirkulacije, sniženja krvnog pritiska, poboljšanja radne efikasnosti i kreativnosti. 

Za vreme tretmana klijent uživa u položaju nulte gravitacije dok je istovremeno može biti izložen različitm efektima svetla, boja, muzike i vibracija. 

U ovom programu akcenat je na tretmanima muzikom koja je danas popularnija nego ikad. U kapsuli osoba je izmedju ostalog izložena frenkvenciji zvuka od  7,83Hz i 40Hz, koje korisnicima pomaže da prirodno proizvedu odredjene benefite kroz proces koji se naziva entrainment (“tuning the brain”)

Frekvencija 7,83 Hz, inače poznata kao Schumannova rezonanca, približna je frekvencija Zemlje i pomaže opuštanju tokom tretmana. U međuvremenu, frekvencija od 40hz, stimuliše Gama talase koji imaju za cilj povećanje performansi mozga. Veoma cool! Saznaj više…

A jeste li  znali da svoje telo možete pročistiti i zvukovima? Pokušajte, prijatno je i jednostavno! Na ovom linku nalazi se video koji  sadrži frekvencije koje pomažu ljudskom telu u uklanjanju toksina. Više…

Prema centrima za kontrolu i prevenciju bolest hroničan umor, nedostatak energije, stres i nedostatak sna mogu dovesti do smanjenja produktivnosti u radu a dugoročno može dovesti do depresije, dijabetesa i gojaznosti. Relax i Power Nap tretmani u kvantnoj zoni postižu efekat duboke realaksicije zahvaljujući efektima svetla, boja, zvuka i položaja koji klijentu daje osećaj sličan nultoj gravitaciji.

 

Full Body Regeneration –  – 150 bodova
Recharge your body and cell battery With Tesla Energy.

PROGRAM PODRAZUMEVA:

 • HRV procena 
 • BRS WELLNESS PROCENA 
 • 8 power nap tretmana u kvantnoj zoni
 • smernice ishrane na osnovu preventivne nutritivne procene
 • paket proizvoda za podršku na osnovu preventivne procene 
 

Da li ikada koristite izraz “punjenje baterija” da biste ukazali da vam je potreban odmor? Instinktivno znate da ćete biti zdraviji ako vaš organizam ima dovoljno energije. Naše unutrašnje “baterije” mogu nas pokrenuti i zato ih moramo napuniti. Izlečenje jednostavno zavisi od mogućnosti da napunimo svoje istrošene baterije unutar naših ćelija. 

Napon ćeliske mebrane pokazatelj je zdravlja čitavog organizma. Ćelije su osnovne jedinice života kojima je takodje potrebna hrana. Od  stepena propusnosti ćeliske membrane zavisi hoće li hranjive materiju ući u nju. Što je propusnost veća to će ćelija bolje funkcionisati. Propusnost zavisi od potencijala na ćeliskoj membrani. Veći električni napon ćelije povećava apsorpciju minerala i hranjivih elemenata u ćeliju a istovremeno povećava se i cirkulacija krvi u tkivima, pri čemu u ćelije dolazi i više kiseonika. Veći dotok krvi i kiseonika pruža dodatne pozitivne efekte: smanjenje procesa fermentacije i zakišeljavanja što je i osnovni uzrok starenja kao i nastanka kancera. 

Tehnologija koju poseduju naše Quantum Zone kapsule prvo detektuje područija i organe sa slabom energijom a zatim testiramo i tražimo optimalan  program koji će najefikasnije “napuniti” energijom što veći broj ćelija unutar organa kojima je energija najpotrebnija.

Samo jedan  tretman u našoj Quantum Zone kapsuli u mogućnosti je da poveća napon na ćeliskoj membrani od 20 do 70%. u šta klijent može i lično da se uveri posle prvog tretmana. Osim toga ova vrsta tretmana podstiče eliminaciju toksina iz ćelije što je ogroman benefit za skoro sve fukcije u organizmu.

Cena programa 400 bodova.

PROGRAM PODRAZUMEVA:

 • HRV SCREENING 
 • BRS PREVENTIVNA FUNKCIONALNA KOPLETNOG ORGANIZMA 
 • EPD FUNKCIONALNA PROCENA KOMPLETNOG ORGANIZMA 
 • 8 tretmana u kvantnoj zoni 
 • program ishrane na osnovu preventivne procene zdravlja i EPD nutritivne procene 
 • paket proizvoda za podršku  na osnovu preventivne procene 
 

Ako bi trebalo odabrati jednu stvar na koju bi svakoga dana trebali da se fokusiramo, onda bi to svakako bila alkalizacija.

Možda jedna od najvažnih stvari kojima se trebate baviti ako želite da predupredite bolest ili da je zaustavite je pronaći način da alkalizujete svoj organizam i napunite ih elektronima kako bi bili u mogućnosti neutralizovati kiseline iz hrane koju jedemo te mu pomoći (organizmu) održati alkalno okruženje unutar tela.” (dr. Robert O. Young). Medjutim to je lakše reći nego uraditi. Voda koja nas okružuje u prodavnici, iz česme nije rešenje. A zašto saznaćete kada pročitate sledeće tektove.

Full Body Cleanse – 500 bodova
This is to keep us from diseases and also heal the ones that have already affected us.

PROGRAM PODRAZUMEVA:

 • HRV SCREENING 
 • BRS PREVENTIVNA FUNKCIONALNA KOPLETNOG ORGANIZMA 
 • EPD FUNKCIONALNA PROCENA KOMPLETNOG ORGANIZMA 
 • 8 tretmana u kvantnoj zoni 
 • program ishrane na osnovu preventivne procene zdravlja i EPD nutritivne procene  
 • paket proizvoda za podršku na osnovu preventivne procene

Detoksikacija je podjednako važna kao i unos hrane i za njega moramo odvojiti i isplanirati vreme u životu. Kao što planiramo godišnji odmor, odlazak u bioskop, gledanje utakmice, tako bi bilo dobro da jednom ili dva puta godišnje sprovedemo generalno čišćenje organizma iznutra.

Proces detoksikacije organizma vrlo je zahtvevan proces i neophodno ga sprovoditi čitavog života jer smo svakodnevno izloženi toksinima iz vazduha, vode, hrane kao i toksinima koje proizvodi naš organizam. 

Detoksikaciju možemo uporediti sa redovnim održavanjem automobila. Znate i sami da je bar jednom ili dva puta godišnje potrebno da izvršite pregled i servis vašeg automobila, (zamena ulja i filtera…) Saznaj više…

PRESTANITE GLADOVATI. POČNITE JESTI I UŽIVATI U VAŠOJ OMILJENOJ HRANI BEZ BROJANJA KALORIJA

Cena programa  300 bodova

PROGRAM PODRAZUMEVA:

 • BRS PREVENTIVNA FUNKCIONALNA KOPLETNOG ORGANIZMA 
 • EPD FUNKCIONALNA PROCENA KOMPLETNOG ORGANIZMA 
 • Pisani program ishrane na osnovu preventivne procene zdravlja i EPD nutritivne procene 
 • Infoceutical harmony program – 

Suočeni sa beskrajnim izborom hrane, proizvoda i usluga ali i kontradiktornim informacijama u vezi toga šta je dobro a šta ne, mnogi su u nedoumici kako odabrati i kome verovati. I pored obilja takozvane “zdrave” hrane, “revolucionarnih dijeta i tretmana, u rešenju problema, gojaznosti, celulita, alergija i većine zdravstvenih i estetskih problema nije se daleko odmaklo. Svakih nekoliko godina objavi se vest kako je pronadjen “čarobni ” napitak koji topi kilograme, kreme koje brišu bore… Isto se govorilo pre pet, deset i dvadeset godina i ništa se nije promenilo. Šta je rešenje?  

Prestanite da trošite novac i gubiti vreme na proizvode, tretmane i dijete kojima se  postižu  trenutna i privremena rešenja. Preporuke ishrane koji se baziraju na proceni težine, visine i prehrambenih navika za većinu estetskih i zdravstvenih problema nisu dale očekivane rezultate. 

Za one koji žele da se edukuju i informišu o ishrani i temama u oblasti lepote i zdravlja preporučili bi naša Lanch and Learn druženja ili personalizovane programe ishrane i detoksikacije ukoliko im obaveze i nedostatak vremena to ne dozvoljava. 

Koliko je značaj ishrane pokazuje i činjenica da je personalizovana ishrana na wellness samitu proglašena za wellness trend u 2019 godini i da veliki hotelski lanci i avio kompanije ozbiljno razmišljaju kako da svojim klijentima omoguće .

 • MG-INFORMACIONA KOREKCIJA JEDNOG ORGANA – 50 BODOVA

Cena podrazumeva izradu Quantum Ceutika za infrormacijonu korekciju jednog organa po izboru. 

Usluga podrazumeva EP TEST i izradu Quantum ceutika za terapiju informacione korekcije jednog organa za period od mesec dana.

 • MG-INFORMACIONA KOREKCIJA 10 ORGANA – 400 BODOVA
 • MG-INFORMACIONA KOREKCIJA 20 ORGANA – 600 BODOVA
 • MG-INFORMACIONA KOREKCIJA KOMPLETNOG ORGANIZMA 60 ORGANA – 975 BODOVA

Za više informacija o ovoj metodi zakažite konsultacije.

Na ovom linku možete pogledati i druge mogućnosti koje Quantum Wellness koncept nudi u okviru EXPERT PROGRAMA. Saznaj više…

 

Ukoliko imate nedoumice oko izbora dijagnostičkih usluga ili programa molimo vas da popunite kratak upitnik. Nakon što  odgovorite na nekoliko pitanja koja se odnose na način vašeg života, ishrane i navika poslaćemo vam predlog za dalje korake. Saznaj više…