BENEFITI KOJE NUDIMO

EKSLUZIVAN PROSTOR

Imaćete na raspolaganju ekskluzivan i kompletno opremljen prostor u kojem će te učiti, vežbati a zatim i raditi sa svojim klijentima.

Previous
Next

INOVATIVNA TEHNOLOGIJA

Biće vam na raspolaganju najsavremenija tehnologija i uredjaji za analizu i korekciju funkcionalnog zdravlja,  nutritivnu, mineralno vitaminsku procenu i testiranje.

Previous
Next

KONTINUIRANA EDUKACIJA

Kroz teoretsku i praktičnu obuku ovladaćete znanjem i veštinama iz oblasti nutricionizma, integrativne i kvantne medicine uz stručnu podršku u radu.

Previous
Next

PREDNOSTI I UŠTEDE KOJE OSTVARUJETE

 • Ušteda vremena. Praksa je pokazala da je uz dobar marketing, za postizanje pozitivnog poslovanja (kada mesečni prihodi budu veći od troškova) potrebno, između jedne i tri godine. Mi vam nudimo mogućnost da već za nekoliko nedelja počnete praktičnu obuku i rad sa klijentima bez uobičajenih troškova koje bi imali da krećete u biznis samostalno i bez iskustva.
 • Ukoliko bi želeli da otvorite centar koji bi izgledao i bio opremljen tehnologijom kao naš, bilo bi vam potrebno da investirate u opremu i poslovanje za period od 6 meseci između 30.000 i 100.000 eura.
 • Oni koji se odluče da postanu deo našeg tima imaće jedinstvenu mogućnost da već za dve do tri nedelje, uz našu podršku počnu da rade sa svojim klijentima bez uobičajenih troškova koje bi imali otvaranjem svog centra.

Ušteda 10.000 – 25.000 eura.

Nećete imati potrebu da iznajmljujete lokal, plaćate rentu za poslovni prostor a zatim da kupujete nameštaj i enterijer.

 • Opremanje poslovnog prostora. (ušteda od 3.000 do 10.000 eura jer nećete imati potrebe da ulažete u nameštaj, police, kompjuter, stolice, sto, slike…
 • Zakup lokala u centru grada 20 do 50 eura po m2. (ušteda za šestomesečni zakup oko 5.000 do 10.000 eura)
 • Komunalni troškovi: grejanja, struje, vode. (ušteda za šest meseci minim 1000 – 1.500 eura)
 • Ne morate otvarati firmu i plaćati knjigovodju svakog meseca (ušteda za 6 meseci minim 1.000 eura)

Ušteda od 20.000 do 50.000 eura

 • Nećete imati potrebu da novac ulažete u nabavku skupih uređaja i tehnike jer će te za rad imati na raspolaganju Quantum Zone kapsulu u kojoj su implementirani najbolji dijagnostičko terapeutski  sistemi za funkcionalnu procenu i korekciju. 

SLIČNI UREDJAJI U SVETU

Stolica koja nudi PMF tretmane. Cena 53.000$

STOLICA ZA RELAKSACIJU, POWER NAP UZ UDISANJE KISEONIKA – 9.500$

STOLICA ZA POWER NAP 12.000$

Da li ste imali priliku da se do sada upoznate sa sličnom ponudom?

 • Da li vam je neko ponudio da za samo dve nedelje započnete svoj biznis u jednoj od najboljih lokacija u Beogradu?
 • Da li vam je neko ponudio da radite i da svoje buduće klijente primite u ovako lepom okruženju?
 • Kada smo pravili ovu ponudu postavili smo sebi pitanje: da li bi mi, kada bi bili na vašem mestu prihvatili ovu ponudu. 
 • Ali ono što je možda najvažnije je činjenica da će vaši i naši klijenti pre svega imati mogućnost da dobiju odgovor i rešenje na ključna pitanja od kojih zavisi njihovo zdravlje i izgled. Znaće kako je dosadašnji način života i ishrane uticao na njihovo zdravlje, gde postoje nedostatci i predispozicije za neki zdravstveni problem i nekoliko godina pre pojave simptoma. I ono što najvažnije,  mogu saznati i šta je uzrok tih problema i koji način terapije ili tretmana mogu  dati najbolje rezultate.
 • Ušteda 5.000 do 55.000 eura

Postoji nekoliko načina za stjecanje diplome u oblasti zdravlja i ishrane.  Možda razmišljate o diplomi iz nutricionističkih nauka. Prema istraživanju IPEDS-a Ministarstva za obrazovanje SAD-a za period 2015-2016., Prosečna investicija za zanimanje nutricionste iznosi 42.078 USD godišnje (168.312 USD za 4 godine). Dvogodišnji programi u proseku koštaju 18.186 USD za svaku  godinu. U zavisnosti od  univerziteta, master iz nutricionističkih nauka može koštati čak 65.000 američkih dolara godišnje.

Internetski programi za edukaciju o ishrani koštaju u proseku 5.640 do 13.960 dolara i veroVatno su bolja investicija za ambicioznog zdravstvenog trenera. Saznaj više…

Opcija koju vam nudimo omogućiće vam veliku uštedu.

 • Nećete morati mesecima pohadjate nastavu pre nego što počnete da zaradjujete i počnete da vraćate novac koji ste uložili. Zahvaljujći našoj podršci već u drugoj nedelji bićete u mogućnosti da svojim klijentima ponudite program namenjen detoksikaciji i povećanju energije. “Detox Nutrition and Energy Boost program”. 
 • Kroz nekoliko nivoa obuke, bićete osposobljeni da svojim klijentima ukažete na nepravilnosti u radu njihovog organizma, gde postoje predispozicije za razvoj estetskih i zdravstvenih problema i nekoliko godina pre pojave simptoma. Saznaće informacije o ključnim faktorima koje utiču na njihovo zdravlje i procesi starenja i kako da utiču na njih, malim promenama u načinu života i ishrane. Bićete osposobljeni da samostalno napravite pisani predlog ishrane i program namenjen detoksikaciji na osnovu:
  • Procene pH organizma.
  • Nutritivne i mineralno vitaminske procene na osnovu analize efiasnosti suplementacije.
  • Procene nivoa toksičnosti i eventualne prisutnosti bakterija, virusa ili parazita.
  • Čakra testa i procene opšteg energetskog potencijla organizma.
 • Cena našeg “Know How” za smart program koju kupuju firme koje žele da budu master partneri u jednoj državi, iznosi 55.000, dok je cena za expert program 65.000 eura. Kroz ovu opciju, vi nećete imati potrebu da plaćate ovu cenu. Na ovaj način dobićete informacije i znanje koje su plod našeg dvadesetogodišnjeg rada potpuno besplatno pod uslovom da se pridržavate našeg memoranduma o saradnji.
 • Naš  “know how” omogućiće vam da vrlo brzo vratite uloženi novac, a da zatim ostvarujete konstantan prihod.
 • Možete početi sa našim osnovnim programom, a kako napredujete u učenju i radu, možete preći i na pakete koji nude viši nivo usluga i veću zaradu.
 • Obuka u oblasti nutricionizma, integrativne ili kvantne medicine uglavnom se nudi kroz online seminare zbog čega je naš koncept u okviru kojeg nudimo praktičnu obuku i rad sa pacijentima uz kontinuiranu podršku jedinstven na tržištu. 
 • Cene seminara koji nude licence za Health Coach i Nutricionista u zavisnosti od nivoa i kvaliteta obuke kreću se u rasponu od 2.000 do 6.000 eura. Saznaj više…

Većina online seminara iz oblasti ishrane i zdravlja košta između 4.000 i  6.000 $. Pogledajte neke od ponuda u svetu.

Certification Program Advertised 
Institute for Integrative Nutrition $5,995
Health Coach Institute $4,995
Functional Medicine Coaching  $5,997
Nutritional Therapy Association $5,900
Functional Diagnostic Nutrition $5,995
Kresser Institute – ADAPT $9,997
Primal Health Coach Institute $4,495

Ušteda 15.000 – 30.000 eura.

 • Značajna stavka u pokretanju i održanju biznisa je marketing za koji je potrebno u početku izdvojiti značajna materijalna sredstva.
 • Još jedna stvar o kojoj je potrebno voditi računa su troškovi koje vaš bizis ima u fazi dok obim poslovanja ne dostigne željeni nivo.  U proseku je potrebno izmedju jedne i tri godine, da bi se posao razradio do nivoa kada je zarada veća od troškova. U zavisnosti od zemlje, lokacije i drugih parametara nekada je potrebno i preko 20.000 eura da obezbedite za taj period.

ODABERITE OPCIJU

U zavisnosti od vaših potreba i mogućnosti nudimo vam nekoliko opcija.

OPCIJA 1

rad u našem matičnom centru

Nakon obuke imaćete mogućnost da u našem centru, uz našu podršku nastavite da radite sa svojim klijentima koristeći kapsulu i druge alate.

OPCIJA 2

rad u vašem centru

Ova opcija vam nudi  mogućnost da našu kapsulu implementirate u vaš centar i da nakon obuke uz našu online podršku, ponudite Quantum Wellness usluge i programe svojim klijentima

OPCIJA 3

rad u centrima naših partnera

U ovoj opciji nakon teoretske i praktične obuke u našem matičnom centru u Beogradu pored našeg centra, ukoliko želite, možemo vas preporučiti našim partnerskim centrima u zemlji i inostranstvu.