technology that will change the Healthcare

quantum wellness

Play Video

PLAY VIDEO this first!

quantum wellness

 technology that will change the Healthcare

Play Video

PLAY VIDEO this first!

QUANTUM pod - a New Era in the wellness Industry

the best solution for your business

Ukoliko ste u potrazi za poslom, dodatnim prihodom, želite da unapredite karijeru ili investirate u profitabilan biznis, Quantum Wellness može biti pravo rešenje. Nudimo vam priliku da učestvujete u globalnom projektu i postanete deo Quantum Wellness zajednice. 

  • Pozivamo osobe koji bi učestvovali u promociji Quantum Wellness koncepta u svom gradu regiji ili zemlji.
  • Potrebni su nam stručnjaci različitih specijalnosti (lekari, nutricionisti, treneri i osobe koje rade u wellness, fitness i beauty industriji)
  • Tražimo B2B partnere koji žele da investiraju u profitabilan i održiv biznis. 
  • Nudimo mogućnost saradnje hotelima, vlasnicima eksluzivnih vinarija, fittneess, wellness, spa ili beauty centara, koji žele svoje usluge da podignu na viši nivo ali i kompanijama koje žele da svojim zaposlenima omoguće wellness programe i usluge kojima će unaprediti zdravlje ali i produktivnost na poslu.

Kako funkcioniše ulaganje u quantum wellness biznis?

Quantum Wellness koncept se finansira kroz opciju grupnog (crowdfunding) modela finansiranja. Za razliku od uobičajenog crowdfunding modela gde osoba koja ulaže novac, nema direktan kontakt sa nosiocem ideje i gde se sa proizvodom ili konceptom može upoznati samo preko web stranice posrednika (platforme koja promoviše ideju) Quantum Wellness nudi mogućnost ne samo direktne komunikacije sa nama, već im nudi priliku da pre nego donesu odluku, i sami, kroz lično iskustvo procene kvalitet i mogućnosti naše ponude.Ovaj model nudi tri opcije ukoliko želite da investirate ili započnete biznis.

 

become a co owner of quantum wellness technology

odaberi opciju

investirajte u biznis koji ne poznaje krizu

Quantum Wellness nudi mogućnost da započnete biznis već sa 200 eura. 

opcija 1

visina investicije već od 200 e

Ovo je prilika da dobijete udeo u brzorastućoj wellness kompaniji.

Zahvaljujući crowdfunding modelu finansiranja koje podrazumeva mogućnost ulaganja u malim iznosima, svako može dati doprinos razvoju projekta.

Mogućnost ostvarivanja profita
Sada možete ulagati u Quantum Wellness i zaradjivati od svake preporuke i prihoda centara širom sveta. Možete profitirati od svakog implementiranog Quantum Wellness centra u skladu sa visinom investicije vaše kompanije.

Udeo u velikoj korporaciji
Možete postati suvlasnik globalnog wellness biznisa.
Šta dobijate za vaš uloženi novac?

Sklapanjem ugovora o konvertibilnom kreditu, Vi, kao investitor,  odmah postajete suvlasnik nekom od centra po vašoj želji i suvlasnik Quantum kapsule.

Druga opcija je da se vaša investicja tretira kao krediti. Novac će vam nakon 3 godine vraćen sa kamatom od 4%.

Saznaj više…

opcija 2

visina investicije već od 200 e

Namenjena je osobama koje bi se bavile promocijom i marketingom quantum wellness koncepta.

Pridružite se Quantum Wellness zajednici i iskoristite mogućnost i privilegiju da sebi i članovima porodice omogućite korišćenje najsavremenijih tehnološka dostignuća po povlašćenim cenama. Kao član kluba i korisnik naših usluga, ostvarujete i različite pogodnosti koje možete sami iskoristiti ili ih nekome pokloniti.

Ova opcija vam nudi mogućnost i da kroz naš program preporuke svakodnevno zaradjujete tako što drugim osobama poklanjate nešto što im zaista treba, što žele platiti i zbog čega će vam biti zahvalni. Ovo je jedinstven način da ostvarujete dodatni prihod bez potrebe da bilo šta nudite i prodajte. SAZNAJ VIŠE…

opcija 3

visina investicije već od 1.500 e

Namenjena je osobama iz oblasti medicine i wellness industrije koje bi radile u našim centrima

Kao naš parnter imaćete na raspolaganju sve što je potrebno da samostalno vodite biznis već za dve nedelje. Obezbedićemo vam eksluzivan i kompletno opremljen prostor, najsavremeniju tehnologiju, obuku i podršku. Odaberite radno veme koje vam odgovara a sve drugo prepustite nama. Postani deo našeg ekspertskog tima…

opcija 4

visina investicije već od 5.000 e

Namenjena je svima koji žele da podignu usluge na viši nivo ili da investiraju u inovativan i održiv biznis

Nudimo vam priliku da učestvujete u globalnom projektu i postanete suvlasnik inovativnog i održivog biznisa. Investicijom 50.000 eura u stan, od izdavanja mesečno možete očekivati oko 200 eura. Nudimo vam moguućnost da investicijom već od  samo 5 .000 eura zaradite isti mesečni prihod ali bez uobičajenih troškova i rizika koje bi imali izdavanjem stana.