O nama

o nama

Naši klijenti nas angažuju kako bi predupredili moguće zdravstvene ili estetske probleme i kako bi uživali u plodovima svoga rada ali i zato što su sigurni da će mo imati rešenje i kada se problem pojavi. Zahvaljujući iskustvu u oblasti integrativne i istraživanjima u oblasti koju danas svrstavamo u domen kvantne medicine razvili smo koncept koji je u mogućnosti ne samo da predupredi i zaustavi većinu estetskih i zdravstvenih problema pre pojave simptoma, već i da uspori proces starenja na ćeliskom nivou. Odabrali smo ono što je u svetu najbolje i sve to upakovali u sistem koji po prvi put nudi mogućnost da otkrijemo i otklonimo predispozicije estetskih i zdravstvenih problema i da čak predvidimo efikasnost i moguće kontraindikacije terapije i tretmana. 

Posvećeni smo edukaciji što većeg broja ljudi o mogućnostima i načinima da preduprede i otklone predispozicije estetskih i zdravstvenih problema pre pojave prvih simptoma i da u moru često kontradiktornih informacija lakše mogu donositi odluke koje su dobre za njihovo zdravlje.

Sve što se primenjuje u našem centru koristimo i sami i koriste naša deca, rodbina i prijatelji. Radimo ono što će biti bezbedno i što deluje pozitivno na zdravlje.Svaka osoba je jedinstvena kako u pogledu izgleda tako i u pogledu zdravja zbog čega je neophodno razumeti šta nam organizam pokušava reći pre nego što počnemo bilo koji oblik lečenja ili terapije.

Koristimo najsavremeniju tehnologiju da bi to saznali a svaki naš proizovd ili tretman prolazi nekoliko nivoa kontrole kako bi bili sigurni da neće izazvati nikakve kontraindikacije. Sve što koriste naši klijenti mora biti bezbedno, kvalitetno i mora biti 100% prilagodjeno njihovim potrebama. 

Sve usluge i proizvodi koje preporučujemo spadaju u domen funkcionalne medicine i funkcionalne ishrane i za razliku od uobičajenih programa ishrane i metoda dijagnostike i terapije nije im cilj lečenje, postavljanje dijagnoze već pronalaženje i otklanjanje energetskih i funkcionalnih nepravilnosti i aktiviranje prirodnih isceliteljskih mehanizama organizma.

nAŠ TIM

marina luketina šunjka - autor quantum wellness programa

Marina Luketina Šunjka

Autor programa

Marina je svoje obrazovanje počela u oblasti molekularne biologije i nutricionizma da bi se poslednjih 15 godina usavršavala u oblasti integrativne i kvantne medicine. Od 2003 godine saradjuje sa Institutom za razvoj bio informacionih tehnologija iz Ukraine i Rusije, a od 2009 u saradnji sa Medjunarodnim udruženjem za promociju i razvoj kvantne medicine, vrši obuku iz oblasti funkcionalne ishrane, kvantno informacione terapije i funkcionalne dijagnostike.Trenutno priprema doktorate iz oblasti preventivne medicine na Medicinskom fakultetu u Kragujevcu dok na ECPD fakultetu (University for Peace established by the United Nations) doktorira u oblasti menadžmenta u zdravstvu.

Objavljeni radovi.

  • Časopis Frontier in Public Health 2018; Book Review: Consolidation of Quantitative and Qualitative Research
  • Časopis FarmecenomiaHealth economics and therapeutic pathways 2017; Utilization patterns of complementary and alternative medicine in Australia, Canada and United States: popularity of dietary supplements, mind-body and manipulative therapies.
  • Časopis društva za ishranu Srbije: Hrana i Ishrana 2017; Ejekti primene niskoproteinske ishrane kod pacijenata sa dijabetesom tip 1 i hipertenzijom.

Goran Šunjka

Direktor

Mia Pešić

Marketing i komercijalne strategije

Marko Šunjka

Web Designer

GALERIJA

ZAHVALJUJEMO SE NA PODRŠCI

NOVOSTI

JUL 2019

Dani bez stresa, dani za opuštanje: Ada Mall postaje beogradska Zen Oaza

Tokom toplih julskih dana, novootvoreni šoping centar Ada Mall u saradnji sa magazinom Original i fondaciom Novak Djoković bilo je mesto  susreta za sve one koji žele da nauče razne tehnike opuštanja i da saznaju šta je novo i aktuelno u svetu alternativne medicine i prava prilika da po prvi put u javnosti predstavimo našu  Quantum Zone kapsulu. 

SEPTEMBAR 2019

Biznis dizajn tema konferencije o preduzetništvu u organizaciji Fondacije Novak Đoković

Odgovore na pitanja kako kreirati proizvod koji će koristiti milioni ljudi, šta je potrebno za održiv biznis model i kolika je uloga kreativnosti u svemu tome, dali su neki od najpoznatijih stučnjaka iz oblasti biznis dizajna okupljeni na drugoj po redu konferenciji o preduzetništvu koju organizuje magazin Original i Fondacija Novak Đoković, Hvala organizatoru što nam je još jednom ukazao poverenje i čast da budemo deo i ove manifestacije. 

OKTOBAR 2019

Poseta Dr. Nejoud, vlasnice Nutree centra iz Dohe.

Close Menu
×
×

Cart