O nama

o nama

Naši klijenti nas angažuju kako bi predupredili moguće zdravstvene ili estetske probleme i kako bi uživali u plodovima svoga rada ali i zato što su sigurni da će mo imati rešenje i kada se problem pojavi. Zahvaljujući iskustvu u oblasti integrativne i istraživanjima u oblasti koju danas svrstavamo u domen kvantne medicine razvili smo koncept koji je u mogućnosti ne samo da predupredi i zaustavi većinu estetskih i zdravstvenih problema pre pojave simptoma, već i da uspori proces starenja na ćeliskom nivou. Odabrali smo ono što je u svetu najbolje i sve to upakovali u sistem koji po prvi put nudi mogućnost da otkrijemo i otklonimo predispozicije estetskih i zdravstvenih problema i da čak predvidimo efikasnost i moguće kontraindikacije terapije i tretmana. 

Posvećeni smo edukaciji što većeg broja ljudi o mogućnostima i načinima da preduprede i otklone predispozicije estetskih i zdravstvenih problema pre pojave prvih simptoma i da u moru često kontradiktornih informacija lakše mogu donositi odluke koje su dobre za njihovo zdravlje.

Sve što se primenjuje u našem centru koristimo i sami i koriste naša deca, rodbina i prijatelji. Radimo ono što će biti bezbedno i što deluje pozitivno na zdravlje.Svaka osoba je jedinstvena kako u pogledu izgleda tako i u pogledu zdravja zbog čega je neophodno razumeti šta nam organizam pokušava reći pre nego što počnemo bilo koji oblik lečenja ili terapije.

Koristimo najsavremeniju tehnologiju da bi to saznali a svaki naš proizovd ili tretman prolazi nekoliko nivoa kontrole kako bi bili sigurni da neće izazvati nikakve kontraindikacije. Sve što koriste naši klijenti mora biti bezbedno, kvalitetno i mora biti 100% prilagodjeno njihovim potrebama. 

Sve usluge i proizvodi koje preporučujemo spadaju u domen funkcionalne medicine i funkcionalne ishrane i za razliku od uobičajenih programa ishrane i metoda dijagnostike i terapije nije im cilj lečenje, postavljanje dijagnoze već pronalaženje i otklanjanje energetskih i funkcionalnih nepravilnosti i aktiviranje prirodnih isceliteljskih mehanizama organizma.

nAŠ TIM

marina luketina šunjka - autor quantum wellness programa

Marina Luketina Šunjka

Autor programa

Marina je svoje obrazovanje počela u oblasti molekularne biologije i nutricionizma da bi se poslednjih 15 godina usavršavala u oblasti integrativne i kvantne medicine. Od 2003 godine saradjuje sa Institutom za razvoj bio informacionih tehnologija iz Ukraine i Rusije, a od 2009 u saradnji sa Medjunarodnim udruženjem za promociju i razvoj kvantne medicine. Od decembra 2019 u Evropskom centru za mir i razboj Univertiteta za mir Ujedinjenih nacija (ECPD) imenovana je za operativnog direktora ECPD Studijskog programa Specijalističkih akademskih studija iz oblasti kvantno informacione integrativne medicine i ishrane.Trenutno priprema doktorate iz oblasti preventivne medicine na Medicinskom fakultetu u Kragujevcu dok na ECPD fakultetu (University for Peace established by the United Nations) priprema doktorat u oblasti menadžmenta u zdravstvu.

Objavljeni radovi.

  • Časopis  Frontiers Public Health, 24 October 2019 | https://doi.org/10.3389/fpubh.2019.00303 The Impact of the Socio-Demographic Characteristics of Complementary and Alternative Medicine Users in Serbia on OTC Drug Consumption.

  • Časopis Frontiers in Public Health 2018; Book Review: Consolidation of Quantitative and Qualitative Research

  • Časopis FarmecenomiaHealth economics and therapeutic pathways 2017; Utilization patterns of complementary and alternative medicine in Australia, Canada and United States: popularity of dietary supplements, mind-body and manipulative therapies.
  • Časopis društva za ishranu Srbije: Hrana i Ishrana 2017; Ejekti primene niskoproteinske ishrane kod pacijenata sa dijabetesom tip 1 i hipertenzijom.

Goran Šunjka

Direktor

Mia Pešić

Marketing i komercijalne strategije

Marko Šunjka

Web Designer

GALERIJA

ZAHVALJUJEMO SE NA PODRŠCI

NOVOSTI

JUL 2019

Dani bez stresa, dani za opuštanje: Ada Mall postaje beogradska Zen Oaza

Tokom toplih julskih dana, novootvoreni šoping centar Ada Mall u saradnji sa magazinom Original i fondaciom Novak Djoković bilo je mesto  susreta za sve one koji žele da nauče razne tehnike opuštanja i da saznaju šta je novo i aktuelno u svetu alternativne medicine i prava prilika da po prvi put u javnosti predstavimo našu  Quantum Zone kapsulu. 

SEPTEMBAR 2019

Biznis dizajn tema konferencije o preduzetništvu u organizaciji Fondacije Novak Đoković

Odgovore na pitanja kako kreirati proizvod koji će koristiti milioni ljudi, šta je potrebno za održiv biznis model i kolika je uloga kreativnosti u svemu tome, dali su neki od najpoznatijih stučnjaka iz oblasti biznis dizajna okupljeni na drugoj po redu konferenciji o preduzetništvu koju organizuje magazin Original i Fondacija Novak Đoković, Hvala organizatoru što nam je još jednom ukazao poverenje i čast da budemo deo i ove manifestacije. 

OKTOBAR 2019

Poseta Dr. Nejoud, vlasnice Nutree centra iz Dohe.

NOVEMBAR 2019

Potpisan ugovor o saradnji sa Dr.Nejoud, vlasnicom Nutree centri iz Qatara.

“Our mission is to improve the quality of life by restoring your health and boosting your immunity so that your body fights diseases and adopts the natural healing process,” Dr Nejoud Omar, CEO of Nutree, told Gulf Times.
“You will discover that Nutree approaches nutrition differently by following a strict process starting with an assessment phase using state-of-the-art technology, the Quantum Wellness,” she noted. “Quantum Wellness assesses personalised healthcare through sophisticated sensing technologies. The system recognises and measures personal health information, and provides insights and recommendations.”
The system is the “first of its kind” not only in Doha but also in the GCC.

Nutree Holistic Center ‘aims to improve quality of life’
December 08 2019 12:25 AM QATAR
 
Nutree Holistic Center
Nutree Holistic Center, Lusail. 
 
 
 

A new care dimension is taking shape in Lusail, Doha, through Nutree Holistic Center, which has been designed to accompany clients in wellness treatments and to promote well-being as a way of life.
It acts as the bridge for a balanced, healthy life while delivering daily support throughout a holistic and non-invasive interdisciplinary approach.
“Our mission is to improve the quality of life by restoring your health and boosting your immunity so that your body fights diseases and adopts the natural healing process,” Dr Nejoud Omar, CEO of Nutree, told Gulf Times.
“You will discover that Nutree approaches nutrition differently by following a strict process starting with an assessment phase using state-of-the-art technology, the Quantum Wellness,” she noted. “Quantum Wellness assesses personalised healthcare through sophisticated sensing technologies. The system recognises and measures personal health information, and provides insights and recommendations.”
The system is the “first of its kind” not only in Doha but also in the GCC.
The second step covers food intake where the patient can enjoy choices among having a healthy meal at the Nutree cafe, or learning how to prepare his/her own meals and, last but not the least, purchasing adequate food ingredients at the Nutree market.
“The focal point is to adopt lifestyle changes and we will accompany patients throughout the process. This what is Nutree all about,” Dr Nejoud said.
The process continues in physical exercises with the Unique Hydro gym therapy and the specialised kids’ gym. Infrared sauna is also there for detoxification.
Depending on the deficiencies, Nutree provides a “personalised diet and personalised targeted solution supplements”. The centre is run by a professional team, with each member having his own specialisation.
As Nutree promotes well-being as a way of life, there is no doubt that organic cosmetics should be on the menu, including makeup, toothpaste and shampoo, among others.
“Nutree is a drive towards changing the way of living and it can only be done together, for a better life,” Dr Nejoud concluded.

https://www.gulf-times.com/story/649836/Nutree-Holistic-Center-aims-to-improve-quality-of-

Close Menu